Bi daha 6 gün sonra yaptırmaya karar verdim 3000 civarı olmalı o gün değilse de artık yapacak bi şey yok2 günde bir takip yapmak standart ama istersen artık 3 4 güne çıkarabilirsin kaldı ki zaten fazla uzun sürmez keseyi görmen
inşallah değildir kuzum ben şubatta da kimyasal gebelik yaşadımabla iki ay önceydi sanırım aynısı bana oldu sonra adetim çoook ağrılı geçmişti kimyasal herhalde dedim. senin de mi öyle oldu acaba
inşşallah değildir gebeliktendirinşallah değildir kuzum ben şubatta da kimyasal gebelik yaşadım
Benim bat günü tertemizdi testim, 3 gün geçince çok çok silik çizgiyle yakaladım belki benim gibi geç döllenme vardır belli olmaz yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen kuzumYumurtlamaya göre dün veya bugün bat günüm. Ovulasyon testi kullandım çünkü.
Kuzum bat ne zamandı ki senin? Az kalmış olması lazımkızlar sanırım testler beni yanılttı yani normalde olsa çıkması lazımdı hep kuruyunca ve 4-5 saat sonra çizgi oluştu
işin ilginç tarafı geçen ayda kaç tane test yaptım kuruma bile çıkmamıştı
hoş adet olmadım daha ama
normalde 24 mayıs ama bu ay 8 mayısta yumurtlama olduğu için 22 mayısta da olabilir bilemiyorum o yüzdenKuzum bat ne zamandı ki senin? Az kalmış olması lazım
çizgi var bu testteKızlar benim testler bozukmuş galiba. Bugün adetim geçti yine test yaptım. Silik çizgı var yok gibi . Ben de hamile sandim testler yüzünden kendimi.
Az kalmış inşallah vardır inşallahhhh o çizgiler boşa değildir amiiiinnormalde 24 mayıs ama bu ay 8 mayısta yumurtlama olduğu için 22 mayısta da olabilir bilemiyorum o yüzden
Ben gayet bet bir sekilde cizgi gordum insallah gec dollenme olmusturKızlar benim testler bozukmuş galiba. Bugün adetim geçti yine test yaptım. Silik çizgı var yok gibi . Ben de hamile sandim testler yüzünden kendimi.
inşallah kuzum inşallahAz kalmış inşallah vardır inşallahhhh o çizgiler boşa değildir amiiiin
Ovulasyon testi kullanmasam geç döllenme diyeceğim ama. Inşallah öyledir. Acaba 20 nin altindaki degeri gosteriyor olabilir mi testBenim bat günü tertemizdi testim, 3 gün geçince çok çok silik çizgiyle yakaladım belki benim gibi geç döllenme vardır belli olmaz yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen kuzum
InşallahhBen gayet bet bir sekilde cizgi gordum insallah gec dollenme olmustur
Dimi ya bekleyip görecegiz artık. Bu ay 11.gün pik oldu ovulasyon testim. E üstünden 17 gün gecti. Hayirlisi artik.çizgi var bu testte
Bende ovü kullanıyordum hatta burda kızlarla yorumluyorduk ama kısmet işte, ben çok çok silik çizgiyi gördüğümde kan verdim 9 duOvulasyon testi kullanmasam geç döllenme diyeceğim ama. Inşallah öyledir. Acaba 20 nin altindaki degeri gosteriyor olabilir mi test
İyiyiz canımm sen nasılsın ??Slm kızlar nasılsınız
Hadi ya 9 u algilamis yani. Ben her zaman testleri kontrol ederim. Herhangi bir nem cizgisi var mi diye. Bunlarda kendinden cizgi var acaba ondan mi pozitif cikti dedim ve su damlattim. Sizce sonuç ne çıktı? Alltakine su damlattim.Bende ovü kullanıyordum hatta burda kızlarla yorumluyorduk ama kısmet işte, ben çok çok silik çizgiyi gördüğümde kan verdim 9 du
pik in üstünden 17 gün mü gectiiDimi ya bekleyip görecegiz artık. Bu ay 11.gün pik oldu ovulasyon testim. E üstünden 17 gün gecti. Hayirlisi artik.
Yarın saglik ocagina gidip vereceğim.pik in üstünden 17 gün mü gectiihımmmm bence git kan ver garanti olsun sen şimdi 17 gün diyince ben şüpheye düştüm ortadabir çizgi var ama 17 gün sonra çıkacak bir çizgi degil o çizgi işin yoksa git kan ver gel kontrol edelim degerini
İnsan tedirgin oluyor , herșey yolunda mi acaba diye , her daim dua dilimde . İnsallah kalp atisini da duyabilirim :))normal hepsi. keseyi görmüş ya şükür dış gebelik falan değil. darısı kalp atısına
bu sürecte vücudunu çok dinleyip paniğe kapılma içerde hummalı çalışmalar var regl olmamışsın hepsi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?