Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamaya göre dün veya bugün bat günüm. Ovulasyon testi kullandım çünkü.
Benim bat günü tertemizdi testim, 3 gün geçince çok çok silik çizgiyle yakaladım belki benim gibi geç döllenme vardır belli olmaz yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen kuzum

Kuzum bat ne zamandı ki senin? Az kalmış olması lazım

Benim bat günü tertemizdi testim, 3 gün geçince çok çok silik çizgiyle yakaladım belki benim gibi geç döllenme vardır belli olmaz yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen kuzum
Ovulasyon testi kullanmasam geç döllenme diyeceğim ama. Inşallah öyledir. Acaba 20 nin altindaki degeri gosteriyor olabilir mi test

Ovulasyon testi kullanmasam geç döllenme diyeceğim ama. Inşallah öyledir. Acaba 20 nin altindaki degeri gosteriyor olabilir mi test
Bende ovü kullanıyordum hatta burda kızlarla yorumluyorduk ama kısmet işte, ben çok çok silik çizgiyi gördüğümde kan verdim 9 du

Bende ovü kullanıyordum hatta burda kızlarla yorumluyorduk ama kısmet işte, ben çok çok silik çizgiyi gördüğümde kan verdim 9 du
Hadi ya 9 u algilamis yani. Ben her zaman testleri kontrol ederim. Herhangi bir nem cizgisi var mi diye. Bunlarda kendinden cizgi var acaba ondan mi pozitif cikti dedim ve su damlattim. Sizce sonuç ne çıktı? Alltakine su damlattim.

Eklentiler

• Screenshot_20190520-134811_Gallery.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
Dimi ya bekleyip görecegiz artık. Bu ay 11.gün pik oldu ovulasyon testim. E üstünden 17 gün gecti. Hayirlisi artik.
pik in üstünden 17 gün mü gectii hımmmm bence git kan ver garanti olsun sen şimdi 17 gün diyince ben şüpheye düştüm ortadabir çizgi var ama 17 gün sonra çıkacak bir çizgi degil o çizgi işin yoksa git kan ver gel kontrol edelim degerini

Yarın saglik ocagina gidip vereceğim.

İnsan tedirgin oluyor , herșey yolunda mi acaba diye , her daim dua dilimde . İnsallah kalp atisini da duyabilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…