Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya 9 u algilamis yani. Ben her zaman testleri kontrol ederim. Herhangi bir nem cizgisi var mi diye. Bunlarda kendinden cizgi var acaba ondan mi pozitif cikti dedim ve su damlattim. Sizce sonuç ne çıktı? Alltakine su damlattim.
Su damlatmayı ilk kez duyuyorum, gölge görüyorum ben

Allaha șükür ilk korkum oydu , güzelce yerleșmiş. Anne olmanin ilk endiseleri geldi sanırım
Öyle oluyor kuzum insan uyku uyuyamıyor, kalp atışı için doktora gün sayarken son gün nolur zaman geçmesin diye dua ediyordum korkumdan. Allah'ın izniyle duyacaksın sende pıt pıtları inşallah..

aa sende mi tutturrduun kuzuu maşallah sana da, keseyi görmüşsün gözün aydın artık sakince bekle bence.
Evet ablacım , tesekkür ederim böyle icten sevindigin icin, Rabbim insallah gönlüne göre verir bu ayda sana bayram hediyesi gibi gelir.Ben hic beklemiyordum iliskiye yasak koymustum bi ara korundum zayiflama cayi icicem diye bu ay , birkac kacamak yaptik geldi bebegim hayirlisiyla. Kalp atisini duymadan inanamiyorum daha

Öyle oluyor kuzum insan uyku uyuyamıyor, kalp atışı için doktora gün sayarken son gün nolur zaman geçmesin diye dua ediyordum korkumdan. Allah'ın izniyle duyacaksın sende pıt pıtları inşallah..
Aynen bi uykusuzluktur gidiyor, inşallah Rabbim o günleri de gösterir. Sende istanbulda misin

daha adetine var canım bklm umutsuzluğa kapılma
Slm kızlar nasılsınız
Aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın

İyiyiz canımm sen nasılsın ??
Korunmayı bırakmıstınız sence varmı bişeyler :))
daha adetine var canım bklm umutsuzluğa kapılma

Aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın

çok şükür bende iyiyim. bizim işler biraz karıştı sıkıntılı zamanlarımız oldu üstüne iltihap var şuan biraz toparlanalım tekrardan devam edicez

bi ikimiz tutturamadık kuzu senin yine bi tane var çok şükür benim o da yok
Kızıcam kızamıyorum, kuzum regl gelsin de öyle üzül bari üzüleceksen. Ben bu ayda olmadı diye üzüldüm de noldu geç geldi hepiniz gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…