- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.289
- 748
Su damlatmayı ilk kez duyuyorum, gölge görüyorum benHadi ya 9 u algilamis yani. Ben her zaman testleri kontrol ederim. Herhangi bir nem cizgisi var mi diye. Bunlarda kendinden cizgi var acaba ondan mi pozitif cikti dedim ve su damlattim. Sizce sonuç ne çıktı? Alltakine su damlattim.
Allaha șükür ilk korkum oydu , güzelce yerleșmiş. Anne olmanin ilk endiseleri geldi sanırımBenim de geç döllendi kuzum biliyorsundur belki, ne güzel keseyi görmüşsün dış gebelik değil demek ki.. O ağrılar falan çok normal
Kaç kere test yaptim bu sene. Hic boyle çizgi belirmedi. Tertemizdi t bölgesi. Valla eğer negatif çıkarsa hepimize ders olsun. Adet geçmeden test mest yapamamalı.Su damlatmayı ilk kez duyuyorum, gölge görüyorum ben
Öyle oluyor kuzum insan uyku uyuyamıyor, kalp atışı için doktora gün sayarken son gün nolur zaman geçmesin diye dua ediyordum korkumdan. Allah'ın izniyle duyacaksın sende pıt pıtları inşallah..Allaha șükür ilk korkum oydu , güzelce yerleșmiş. Anne olmanin ilk endiseleri geldi sanırım
Ben olsam dayanamam kanı bugün verirdim valla iyi sabırlısınızKaç kere test yaptim bu sene. Hic boyle çizgi belirmedi. Tertemizdi t bölgesi. Valla eğer negatif çıkarsa hepimize ders olsun. Adet geçmeden test mest yapamamalı.
Evet ablacım , tesekkür ederim böyle icten sevindigin icin, Rabbim insallah gönlüne göre verir bu ayda sana bayram hediyesi gibi gelir.Ben hic beklemiyordum iliskiye yasak koymustum bi ara korundum zayiflama cayi icicem diye bu ay , birkac kacamak yaptik geldi bebegim hayirlisiyla. Kalp atisini duymadan inanamiyorum dahaaa sende mi tutturrduun kuzuu maşallah sana da, keseyi görmüşsün gözün aydın artık sakince bekle bence.
Aynen bi uykusuzluktur gidiyor, inşallah Rabbim o günleri de gösterir. Sende istanbulda misinÖyle oluyor kuzum insan uyku uyuyamıyor, kalp atışı için doktora gün sayarken son gün nolur zaman geçmesin diye dua ediyordum korkumdan. Allah'ın izniyle duyacaksın sende pıt pıtları inşallah..
O cizgiyi gören sahin gozlu arkadaslari tebrik ederim :)Bende ovü kullanıyordum hatta burda kızlarla yorumluyorduk ama kısmet işte, ben çok çok silik çizgiyi gördüğümde kan verdim 9 du
daha adetine var canım bklm umutsuzluğa kapılmakızlar sanırım testler beni yanılttı yani normalde olsa çıkması lazımdı hep kuruyunca ve 4-5 saat sonra çizgi oluştu
işin ilginç tarafı geçen ayda kaç tane test yaptım kuruma bile çıkmamıştı
hoş adet olmadım daha ama
Aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
Yükselsin istiyorum değerim. Şimdi giderim 9 10 çıkar sonra düşün dur. Ve kan vermekten de korkuyorum ne kadae az verirsem o kadar iyiBen olsam dayanamam kanı bugün verirdim valla iyi sabırlısınız
İstanbul'dayım bendeAynen bi uykusuzluktur gidiyor, inşallah Rabbim o günleri de gösterir. Sende istanbulda misin
Valla benim 9 çıktıYükselsin istiyorum değerim. Şimdi giderim 9 10 çıkar sonra düşün dur. Ve kan vermekten de korkuyorum ne kadae az verirsem o kadar iyi. :)
yok kuzum erken gebelik testi tertemiz negatif adet bekliyorum artıkdaha adetine var canım bklm umutsuzluğa kapılma
Aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Gerçekten görülecek gibi değildi yani bende bizleri tebrik ediyorumO cizgiyi gören sahin gozlu arkadaslari tebrik ederim :)
bi ikimiz tutturamadık kuzu senin yine bi tane var çok şükür benim o da yokaa sende mi tutturrduun kuzuu maşallah sana da, keseyi görmüşsün gözün aydın artık sakince bekle bence.
Hadi ya test yaptıgini anlamamışım hayırlısı ne diyelim hayırlı vakitte gelsin insAllah benim de son 3 gün var gelsin diye bekliyorum temizlik yapicamyok kuzum erken gebelik testi tertemiz negatif adet bekliyorum artık
Tabiii seve sevee , Allahim sukurler olsun bende yazilcakmiydim o listeye , Rabbim hepinize mutluluklara bogsun bu sevinci yasayin. Aslinda daha once atmistim da kuruyunca daha belli oldumerveaydiin kuzu gebelık testını at senıde eklyelım lısteye
İyiyiz canımm sen nasılsın ??
Korunmayı bırakmıstınız sence varmı bişeyler :))
daha adetine var canım bklm umutsuzluğa kapılma
Aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Kızıcam kızamıyorum, kuzum regl gelsin de öyle üzül bari üzüleceksen. Ben bu ayda olmadı diye üzüldüm de noldu geç geldi hepiniz gördünüzbi ikimiz tutturamadık kuzu senin yine bi tane var çok şükür benim o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?