- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.289
- 748
Yemin ederim aklımdan seni geçiriyordum bu kız nerde diye topiğe yazdınKızlar bata 5 gün var ve ovu testim silik baya geçen yaptığım daha koyuydu
Hamile olma ihtimalim azalıyor mu
Yemin ederim aklımdan seni geçiriyordum bu kız nerde diye topiğe yazdınO işler belli olmaz şimdiden üzülme 3 kala başlarsın testlere
AmiiiiiiiinAy canım çok sağol
İnşallah Ramaznın berketi bizede vursun
Maşallah. Inşallah sağ salim kolaylikla yaparsin dogumunu canım.Valla benim 9 çıktı2 güne 60 oldu
Amin canım inşallah bebeğin seninledirMaşallah. Inşallah sağ salim kolaylikla yaparsin dogumunu canım.
ayy canımm inşallah sağol Allah razı olsun.. inşallah tam bayram hediyesi olacak...Evet ablacım , tesekkür ederim böyle icten sevindigin icin, Rabbim insallah gönlüne göre verir bu ayda sana bayram hediyesi gibi gelir.Ben hic beklemiyordum iliskiye yasak koymustum bi ara korundum zayiflama cayi icicem diye bu ay , birkac kacamak yaptik geldi bebegim hayirlisiyla. Kalp atisini duymadan inanamiyorum daha
kuzumm zamanını bekliyor biliyorsun bak maria da 1 senedir bekliyordu.. daha var gelmeyen bir sürü kişi.. yalnız değiliz.. sen elinden geleni yapıyorsun.. takdir Allah'ınbi ikimiz tutturamadık kuzu senin yine bi tane var çok şükür benim o da yok
Sat ve tahmını doğum tarıde yazarmısın canımTabiii seve sevee , Allahim sukurler olsun bende yazilcakmiydim o listeye , Rabbim hepinize mutluluklara bogsun bu sevinci yasayin. Aslinda daha once atmistim da kuruyunca daha belli oldu Eki Görüntüle 2270739
Sat 8 nisanSat ve tahmını doğum tarıde yazarmısın canım
Hayirlisi olsun canım inşAllahçok şükür bende iyiyim. bizim işler biraz karıştı sıkıntılı zamanlarımız oldu üstüne iltihap var şuan biraz toparlanalım tekrardan devam edicez
Olucak olucak bak ben kendimle daşga geçtim hep ama bi yandan da umutlu oldum 2 3 ay içinde olucak kesin dedim sende öyle yap umudunu kaybetmeAh keşke abla ama sabah biraz bakindim amilyat sonra si o ay hamile kalan hiç yok denk gelmedim yada kısmet bakalım
Yok kuzum ya 2 3 gündür çarpıntı yaptı işte tiroidde var ya bende dr demişti zaten çarpıntı olduğu an tutma diye baktım gebelik de var korktum bıraktım. İyiyim şimdi ama tutamıyorum sonra kazalarını tutarım artıkkendimi öyle rahatlatıyodum dedin ya ona dedim bendeaminn sağol kuzum
amiin teşekkür ederim :) doğal doğum için elimden geleni yapıcam doktorum da bu düşüncemi biliyor yürüyüşlerim vs hepsini söyledi. kegel için 35leri beklicez dedi :)
aynen tam vakti oluroruc tutuyor musun?
Dvtb esin test yapmış miydi acaba sende mi tek ilişki denesenbi ikimiz tutturamadık kuzu senin yine bi tane var çok şükür benim o da yok
ne testiDvtb esin test yapmış miydi acaba sende mi tek ilişki denesen
Sperm morfolojisi testine testi
yaptırmıştı hiçbir sorun yok çok şükürSperm morfolojisi testi
O zaman stres etkileyebilir . Hayırlısıyla tutunur bebisler insallahyaptırmıştı hiçbir sorun yok çok şükür
MaşallahBugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Aminn bayramdan sonra senden güzel haber gelicek ben inanıyorum az kaldıMaşallahkoyulaşarak artsın inşallah darısı da benim başıma aminnn
Maşaallah çok güzel koyulaşıyor canım inşaallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olurBugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?