Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 5 gün var ve ovu testim silik baya geçen yaptığım daha koyuydu

Hamile olma ihtimalim azalıyor mu
Yemin ederim aklımdan seni geçiriyordum bu kız nerde diye topiğe yazdın O işler belli olmaz şimdiden üzülme 3 kala başlarsın testlere

ayy canımm inşallah sağol Allah razı olsun.. inşallah tam bayram hediyesi olacak...

bi ikimiz tutturamadık kuzu senin yine bi tane var çok şükür benim o da yok
kuzumm zamanını bekliyor biliyorsun bak maria da 1 senedir bekliyordu.. daha var gelmeyen bir sürü kişi.. yalnız değiliz.. sen elinden geleni yapıyorsun.. takdir Allah'ın

Ah keşke abla ama sabah biraz bakindim amilyat sonra si o ay hamile kalan hiç yok denk gelmedim yada kısmet bakalım
Olucak olucak bak ben kendimle daşga geçtim hep ama bi yandan da umutlu oldum 2 3 ay içinde olucak kesin dedim sende öyle yap umudunu kaybetme

Yok kuzum ya 2 3 gündür çarpıntı yaptı işte tiroidde var ya bende dr demişti zaten çarpıntı olduğu an tutma diye baktım gebelik de var korktum bıraktım. İyiyim şimdi ama tutamıyorum sonra kazalarını tutarım artık

Bugünki test bir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Maşaallah çok güzel koyulaşıyor canım inşaallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur
Ben bu Sevinçleri tekrardan yaşayabileceğime inanmıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…