Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşaallah çok güzel koyulaşıyor canım inşaallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur
Ben bu Sevinçleri tekrardan yaşayabileceğime inanmıyorum hiç
Allah razı olsun canım bana dua ettiğinizin daha güzellerini Rabbim tez zamanda size versin böyle ümitsiz olma ama aklında çıkar.. mesela ileriki aşamaları düşün.. ben tamam ya normal olmuyo zaten dedim aşılamaya odaklanmıştım .. bir de 1 hafta falan buraya girmedim aklımdan çıkarmaya çalıştım başka şeyelrle uğraştım eşimde izndeydi zaten .. gerçekten stres çok etkiliyo

Aminn bayramdan sonra senden güzel haber gelicek ben inanıyorum az kaldı hep dua edicem
Allah razı olsun kuzum hamile değilsem ve adet olup bitince bayram dönemi ve sonrası yumurtlama döneminde İstanbul'da olacağız eşimin ailesi orda dolayısıyla temmuza sarkar sanırım bakalım nasip

Allah razı olsun kuzum hamile değilsem ve adet olup bitince bayram dönemi ve sonrası yumurtlama döneminde İstanbul'da olacağız eşimin ailesi orda dolayısıyla temmuza sarkar sanırım bakalım nasip
Olsun ne zaman hayırlı zamansa o zaman gelsin .. yeterki eli yüzü düz, sağlıkla gelsin bizim için önemli olan o .. ❣❣ fazla da bekletmesin anneciğini ❣❣

Eşim hiç birşeye yaklaşmıyor bi tane olduğu için rahat o yüzden farklı şeylere yönelemiyorum aklımdan da çıkartmak istiyorum ama aylarca adet olmayınca aklımdan da çıkmıyor bende dua istiyorum beni de dualarında unutmazsan sevinirim canım

Ayy bu eşler zaten istemeyince çok zor, dua etmezmiyim ederim hepinize mesela benden çok benim eşim istitodu oğlan 2 yaşından beri istiyo, geçen sene oldu kalbi durdu çok üzülmüştğ.. o günden sonra daha da fazla istiyordu hatta ben arada ara veriyordum istemiyorum diyordum o bana teselli veriyordu. Benim prıblemim yoktu oğlumda da eşime keçiblynuzu kürü yapmıştım 2 ay içmişti bende çörekotu kürü yemiştim. Bu defa da aynısını yaptık tuttu bakalım .. seninde eşinin iatemesi çok önemli tabii

İstiyor ama sadece istiyor yani herhangi bi gayreti yok ama adet olayım şu çörek otu kürünü deniycem inşaallah

Ben hep laboquick yaptım kuzum, ovü testi alırken hediye gelmişti erken gebelik testleri şansa bizim eczanede o markayı satıyor gayet memnunum değerim 9'ken bile göstermişti silik çizgiyi
benimkiler de ondan ve bu ay hep kuruma çizgisi çıktı bilemedim o yüzden sorayım dedim

benimkiler de ondan ve bu ay hep kuruma çizgisi çıktı bilemedim o yüzden sorayım dedim
Bende elimde kaç aydır lab vardı, aylardır gölgenin gölgesi bile çıkmamıltı hatta kuruma çizgisi nasıl olır diye beklerdim 1 2 gğn ama hiçbişey çıkmazdı.. bu ay döllenmeden 10.gün hemen gösterdi bence lab aslında iyi bir test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…