Allah razı olsun canım bana dua ettiğinizin daha güzellerini Rabbim tez zamanda size versinMaşaallah çok güzel koyulaşıyor canım inşaallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur
Ben bu Sevinçleri tekrardan yaşayabileceğime inanmıyorum hiç
Allah razı olsun kuzum hamile değilsem ve adet olup bitince bayram dönemi ve sonrası yumurtlama döneminde İstanbul'da olacağız eşimin ailesi orda dolayısıyla temmuza sarkar sanırım bakalım nasipAminn bayramdan sonra senden güzel haber gelicek ben inanıyorum az kaldıhep dua edicem
Olsun ne zaman hayırlı zamansa o zaman gelsin .. yeterki eli yüzü düz, sağlıkla gelsin bizim için önemli olan o .. ❣❣ fazla da bekletmesin anneciğini ❣❣Allah razı olsun kuzum hamile değilsem ve adet olup bitince bayram dönemi ve sonrası yumurtlama döneminde İstanbul'da olacağız eşimin ailesi orda dolayısıyla temmuza sarkar sanırım bakalım nasip
Eşim hiç birşeye yaklaşmıyor bi tane olduğu için rahat o yüzden farklı şeylere yönelemiyorum aklımdan da çıkartmak istiyorum ama aylarca adet olmayınca aklımdan da çıkmıyorAllah razı olsun canım bana dua ettiğinizin daha güzellerini Rabbim tez zamanda size versinböyle ümitsiz olma ama aklında çıkar.. mesela ileriki aşamaları düşün.. ben tamam ya normal olmuyo zaten dedim aşılamaya odaklanmıştım .. bir de 1 hafta falan buraya girmedim aklımdan çıkarmaya çalıştım başka şeyelrle uğraştım eşimde izndeydi zaten .. gerçekten stres çok etkiliyo
Ayy bu eşler zaten istemeyince çok zor, dua etmezmiyim ederim hepinizeEşim hiç birşeye yaklaşmıyor bi tane olduğu için rahat o yüzden farklı şeylere yönelemiyorum aklımdan da çıkartmak istiyorum ama aylarca adet olmayınca aklımdan da çıkmıyorbende dua istiyorum beni de dualarında unutmazsan sevinirim canım ♥
inşallah kuzum inşallahOlsun ne zaman hayırlı zamansa o zaman gelsin .. yeterki eli yüzü düz, sağlıkla gelsin bizim için önemli olan o .. ❣❣ fazla da bekletmesin anneciğini ❣❣
İstiyor ama sadece istiyor yani herhangi bi gayreti yok ama adet olayım şu çörek otu kürünü deniycem inşaallahAyy bu eşler zaten istemeyince çok zor, dua etmezmiyim ederim hepinizemesela benden çok benim eşim istitodu oğlan 2 yaşından beri istiyo, geçen sene oldu kalbi durdu çok üzülmüştğ.. o günden sonra daha da fazla istiyordu hatta ben arada ara veriyordum istemiyorum diyordum o bana teselli veriyordu. Benim prıblemim yoktu oğlumda da eşime keçiblynuzu kürü yapmıştım 2 ay içmişti bende çörekotu kürü yemiştim. Bu defa da aynısını yaptık tuttu bakalım .. seninde eşinin iatemesi çok önemli tabii
Aa çok sevindim canım, sağlıkla gelsin inşallah..Bugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Ben hep laboquick yaptım kuzum, ovü testi alırken hediye gelmişti erken gebelik testleri şansa bizim eczanede o markayı satıyor gayet memnunum değerim 9'ken bile göstermişti silik çizgiyikızlar size ve tecrübelerinize göre en iyi gebelik testi hangisi???H E can09e Red Phoenix 1609ece nedemistimkibenn morcivertkedi G gamzeli_bebis ve aklıma gelmeyen diğer kızlar
benimkiler de ondan ve bu ay hep kuruma çizgisi çıktı bilemedim o yüzden sorayım dedimBen hep laboquick yaptım kuzum, ovü testi alırken hediye gelmişti erken gebelik testleri şansa bizim eczanede o markayı satıyor gayet memnunum değerim 9'ken bile göstermişti silik çizgiyi
Ben hep aynı markayı kullandım kuzum, gebe kalana kadar silik bile olsa çizgi hiç çıkmamıştı bendebenimkiler de ondan ve bu ay hep kuruma çizgisi çıktı bilemedim o yüzden sorayım dedim
ben de hala silik çizgi mi desem kuruma çizgisi mi desem çıkıyor bakalım ne olacakBen hep aynı markayı kullandım kuzum, gebe kalana kadar silik bile olsa çizgi hiç çıkmamıştı bende
Bende elimde kaç aydır lab vardı, aylardır gölgenin gölgesi bile çıkmamıltı hatta kuruma çizgisi nasıl olır diye beklerdim 1 2 gğn ama hiçbişey çıkmazdı.. bu ay döllenmeden 10.gün hemen gösterdi bence lab aslında iyi bir testbenimkiler de ondan ve bu ay hep kuruma çizgisi çıktı bilemedim o yüzden sorayım dedim
Daha adet bile gelmeden moralini bozuyorsun, bozma.. İnşallah var bebişben de hala silik çizgi mi desem kuruma çizgisi mi desem çıkıyor bakalım ne olacak
Labo da benimde hep kuruma çizgisi çıkıyor maalesef kaç kere heveslendim ama koyulaşma olmayınca anladım testlerden kaynaklandığınıben de hala silik çizgi mi desem kuruma çizgisi mi desem çıkıyor bakalım ne olacak
Sağol canım darısı sizeAa çok sevindim canım, sağlıkla gelsin inşallah..
kuzum bugün erken gebelikte yaptım tertemiz negatif ama bakalım bekleyip göreceğiz nasibimiziDaha adet bile gelmeden moralini bozuyorsun, bozma.. İnşallah var bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?