beta hcg testi belki klasik bir cevap olacak ama en iyisi kan vermek hem kesin çözüm yani net bir cevap alıyorsun kaldı ki şahsen ben 3 gün önce 0,100 degerden 16,97 ye çıkmış insanım o yüzden tam zamanında yapılan kan testi diyebilirimkızlar size ve tecrübelerinize göre en iyi gebelik testi hangisi???H E can09e Red Phoenix 1609ece @nedemistimkibenn morcivertkedi @gamzeli_bebis ve aklıma gelmeyen diğer kızlar
E benim de öyleydi amakuzum bugün erken gebelikte yaptım tertemiz negatif ama bakalım bekleyip göreceğiz nasibimizi
ateşten de belli olur kuzum yarın ve sonraki gün düşerse kana gerek kalmaz bakalımbeta hcg testi belki klasik bir cevap olacak ama en iyisi kan vermek hem kesin çözüm yani net bir cevap alıyorsun kaldı ki şahsen ben 3 gün önce 0,100 degerden 16,97 ye çıkmış insanım o yüzden tam zamanında yapılan kan testi diyebilirim
Ne güzel ya sırası gelen hamiş oluyor, sıra bize de gelir inşallahSağol canım darısı sizebekledikçe daha da koyulaşıyo kimyasal değil artık eminim
ateşe de bakıyo musun o nasıl gidiyor? erken gebelik testinde de yoksa düşündürücü tabi ama her şey olabilir.. hakkında hayırlısı kuzuateşten de belli olur kuzum yarın ve sonraki gün düşerse kana gerek kalmaz bakalım
ateşim yüksek düşmedi henüz inşallah düşmez bakalımateşe de bakıyo musun o nasıl gidiyor? erken gebelik testinde de yoksa düşündürücü tabi ama her şey olabilir.. hakkında hayırlısı kuzu
çizginin çekildiği yer yumurtlama kuzum 8 mayıs yanitablona göre 7sinde yum.olmuş gibi demi sen ovu da yaptın mı ona göre mi 8i dedin gerçi 1 gün farketmez bi şey de
test yapmayacağım kuzum adet geçene kadar yaparsam tabi ki etiketlerim kuzumyarın sabahı 4 gözle bekliyorum attığında etiketler misin.. ateş hem de test :)
öyle mi artık bat mı bekliyceksin erken gebelik testinde çıkmadı diye.. belki test hatalı ayy illa oldurucam :) ateşe bakarsın ama galiba.test yapmayacağım kuzum adet geçene kadar yaparsam tabi ki etiketlerim kuzum
tabi onu her gün aynı saatte dil altından ölçüyorumöyle mi artık bat mı bekliyceksin erken gebelik testinde çıkmadı diye.. belki test hatalı ayy illa oldurucam :) ateşe bakarsın ama galiba.
Kuzum biliyosun ben freelyi sevıyorum hem freelly hem labo kullandım ama freely i tek geçerimkızlar size ve tecrübelerinize göre en iyi gebelik testi hangisi???H E can09e Red Phoenix 1609ece @nedemistimkibenn morcivertkedi @gamzeli_bebis ve aklıma gelmeyen diğer kızlar
tutunma aşamasında şuan, kazasını tutarsın en iyisi kuzum. ilk trimester kritikYok kuzum ya 2 3 gündür çarpıntı yaptı işte tiroidde var ya bende dr demişti zaten çarpıntı olduğu an tutma diye baktım gebelik de var korktum bıraktım. İyiyim şimdi ama tutamıyorum sonra kazalarını tutarım artık
ben hep labo kullandım, ama freely de iyi diyorlarkızlar size ve tecrübelerinize göre en iyi gebelik testi hangisi???H E can09e Red Phoenix 1609ece @nedemistimkibenn morcivertkedi @gamzeli_bebis ve aklıma gelmeyen diğer kızlar
Bende sana yazıcam yazıcam diyorum belki işi vardır kızın görmemiştirr
Evet canım korkum var zaten tiroid gebelikte tekrar düşüşe geçer diye dr da tutma dediği için hemen bıraktım zaten kan da keainleşsin ctesi hemen tiroid dr uma gidicem ilaç dozunu ayarlicaztutunma aşamasında şuan, kazasını tutarsın en iyisi kuzum. ilk trimester kritik
ben hep labo kullandım, ama freely de iyi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?