Bi dağılsın sonra bak kuzu dağılmazsa bozuk bence de.Kızlar bu test bozuk değil mi? Eki Görüntüle 2270871
Gayet güzel koyulaşmış kuzummm aşk olsunn ya neden etıketlemedın şimdi denk geldim kızların yazısınaBaksana son hali bu bekledikçe koyulaşıyoryarın yapmicam akşam direkt kan vericem ❣❣Eki Görüntüle 2270866
Canım öğlen yaptım testi ilk yaptığımda böyle değildiBi dağılsın sonra bak kuzu dağılmazsa bozuk bence de.
Baksana son hali bu bekledikçe koyulaşıyoryarın yapmicam akşam direkt kan vericem ❣❣Eki Görüntüle 2270866
Ben gebeligi ilk miratect mi o testte öğrendim.ama labonun da testini almıştım.ikisini de sevdim.ama mira mi labo mu bence labo canımkızlar size ve tecrübelerinize göre en iyi gebelik testi hangisi???H E can09e @Brrk @1609ece nedemistimkibenn @morcivertkedi G gamzeli_bebis ve aklıma gelmeyen diğer kızlar
masalah hamilesiniz sanirim. hayirli olsn :)Baksana son hali bu bekledikçe koyulaşıyoryarın yapmicam akşam direkt kan vericem ❣❣Eki Görüntüle 2270866
Galibamasalah hamilesiniz sanirim. hayirli olsn :)
Tamam kuzum kan vereyim yarın hemen etiketlerimGayet güzel koyulaşmış kuzummm aşk olsunn ya neden etıketlemedın şimdi denk geldim kızların yazısına ♥♥♥
Regl günün gecsın yap kuzumm♥
Hayırlı haberlerını beklıyorum ♥♥♥
Bozuk gibi ama yinede biraz daha bekle canımKızlar bu test bozuk değil mi? Eki Görüntüle 2270871
Haberler guzel Allahın izniylr benımkı gıbı regl gunu kopkoyu olucak gbi duruyoTamam kuzum kan vereyim yarın hemen etiketlerimson 1 tane testim kaldı onu da regl günü yapayım çarşamba günü
Artış baya belli maşallah canm kanda baya yüksek çıkacak kesinBaksana son hali bu bekledikçe koyulaşıyoryarın yapmicam akşam direkt kan vericem ❣❣Eki Görüntüle 2270866
Evett inşallahhHaberler guzel Allahın izniylr benımkı gıbı regl gunu kopkoyu olucak gbi duruyo ♥
Maşallah
Minik oğluna kardeş geldiiii
Çok sağol canım darısı hepinizeeArtış baya belli maşallah canm kanda baya yüksek çıkacak kesin
Kuzu ben baktırmadım yaEvett inşallahhkan da kaç çıkmıştı senin bat günü canım? Bakalım haber veririm heen sonucu alınca yarın 200 lerde bişey çıkar heralde çarşamba bat
Kafayı yemiş heraldeKızlar konumdaki sondan 2. Mesaja bakar mısınız?Sebepsiz yere adet olamamak
Merhaba canım acaba sevgilin var mı? Anlamadım neden böyle bi soru sordunuz?www.kadinlarkulubu.com
Sapık mı neden böyle bi soru sordu ne yapmam lazım?
Zaten baktım biraz erkek olduğundan çok şüphelenen olmuşKafayı yemiş heralde
Zaten baktım biraz erkek olduğundan çok şüphelenen olmuşbana denk gelir böyleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?