- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Tamam canım sağol
Bende baktım hep cinsellikle ilgili konulara yorum yapmış . Şikayet et kuzumm araştırırlar
Hay maşallaahhh gözünaydınnnnIyi günler kızlar çok şükür bebişimi gördüm hersey yolundaymış darısı bütün isteyenlere inşallah
Olucak olucak bak ben kendimle daşga geçtim hep ama bi yandan da umutlu oldum 2 3 ay içinde olucak kesin dedim sende öyle yap umudunu kaybetme
Bugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Yarın anca eşim gelir sonra gideriz belki 7 gibi falanValla umudumu hiç yitirmiyorum bu aydan ayrı bi umudum var olursa anlatıcam ama bilmiyorum sabah öyle bakınca bi hevesim kırıldı ama şuan iyiyim ağrım var iftarı acakta son günü kaçırmıyimyarın kacta kan vercen?
Heee doğru yaaaKuzu ben baktırmadım ya
Ben 6+2 de direk doktora gittim
Yarın anca eşim gelir sonra gideriz belki 7 gibi falan1 saate çıkar heralde yada iftardan sonraya da bırakabilirler bakalım
Maşallah canım katlanarak büyüyor bebeğinBugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Kız masAllah ne guzel koyulasmisBugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Can sıkıntısıKizlaaaaaaarrrrrrr napionz uyudunz mu hepiniz
Nie canın sıkkın cnm hyrdr bende uyuyasım gelmediCan sıkıntısıuykum da kaçtı
Hay maşallah cizgini sevsinler boyle guzelce koyulasmaya devam etsin insallahBugünki testbir tek sizle paylaşıyorum kızlar zaten uzun süre kimseye de söylemeyiz riskli zamanları geçene kadar .. 2 gün var bat a Eki Görüntüle 2270822
Benimki tam yarım saatte çıkmıştı daha önce yaptırdığımda..Yarın anca eşim gelir sonra gideriz belki 7 gibi falan1 saate çıkar heralde yada iftardan sonraya da bırakabilirler bakalım
BEnde freely ile öğrendim onu kullandım hepKuzum biliyosun ben freelyi sevıyorum hem freelly hem labo kullandım ama freely i tek geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?