- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Ayyy nasıl sevindim yaa kesin güzel bir sonuç çıkacak resmen yükseliyor 500 görüyorum ben oradaBaksana son hali bu bekledikçe koyulaşıyoryarın yapmicam akşam direkt kan vericem ❣❣Eki Görüntüle 2270866
günaydın canııımGünaydın kızlaaar
Aynısından bende gördüm, Allah hepimize nasip etsinKızlarrr geçen gün rüyamda bebiş emziriyodum uyandıgımda aglıcaktım nerdeyse nasıl güzel nasıl hoş bi duyguydu ya ALLAH hepimize en kısa zamanda gerçegini yaşamayı nasip etsin inş
Aminn cnm inş çok güzeldi yaaaaAynısından bende gördüm, Allah hepimize nasip etsin
Akıntım hiç yok, sadece sağlı sollu iğne batması var, dünden beri sık idrar ve aşırı gaz şişkinlik var canımKız masAllah ne guzel koyulasmisseninke batlarimz ayni belirtin var mi
Kaçta vericeksin kanııııı?Günaydın herkese ❣
son 3 günlük ateşin kaçtı ?ateşten de belli olur kuzum yarın ve sonraki gün düşerse kana gerek kalmaz bakalım
derken paylaşım yapmışsın zatennn
merhaba kızlar bu yöntem nedir birde bunu deneyelimderken paylaşım yapmışsın zatennnabla yani bence gebelik var oluştu kimyasal mı degil mi onu bilmem ama tabloya göre yerleşme ateşin bile olmuş 18 in de olan ateşinden bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?