Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
derken paylaşım yapmışsın zatennn abla yani bence gebelik var oluştu kimyasal mı degil mi onu bilmem ama tabloya göre yerleşme ateşin bile olmuş 18 in de olan ateşinden bahsediyorum
Yerleşmeden önce ve sonra kaç derece fark ediyor. Bende yumurtlama sonrası 37.2- 37.5 arası çıkıyor

derken paylaşım yapmışsın zatennn abla yani bence gebelik var oluştu kimyasal mı degil mi onu bilmem ama tabloya göre yerleşme ateşin bile olmuş 18 in de olan ateşinden bahsediyorum
valla kuzum henüz ateş düşmedi bugün 37.1 testim negatif Allah hayırlara vesile kılsın inşallah

valla kuzum henüz ateş düşmedi bugün 37.1 testim negatif Allah hayırlara vesile kılsın inşallah
inşallah düşmez o zaman 2 gündür 37 iken şimdi 37.1 olmuş yarın tekrar 37 olabilir telaşa kapılma önemli olan ani düşüş olmaması bat a kaç kaldı senin 2 gün falan mı

Yerleşmeden önce ve sonra kaç derece fark ediyor. Bende yumurtlama sonrası 37.2- 37.5 arası çıkıyor
sorunu çok net anlayamadım ama yumurta çatladıktan sonra bat gününe kadar yükselişte son günlerde de sabit kalması gerekiyor eger gebelik oluşur ise o sırada yerleşme günü 1 2 derece düşüyor ya da tam tersi yükseliyor ertesi gün yine aynı çizelgede devam ediyor eger gebelik yoksa ateş bat günü ani bir düşüş yaşıyor

Kızlarrr geçen gün rüyamda bebiş emziriyodum uyandıgımda aglıcaktım nerdeyse nasıl güzel nasıl hoş bi duyguydu ya ALLAH hepimize en kısa zamanda gerçegini yaşamayı nasip etsin inş
Hamile kaldigim ay bende hep ruyam da bebek goruyordum ve hepte kiz bebek benim ruyam gercek oldu insallah seninde gercek olur bu guzel duyguyu yasarsinIsteyen herkes yasar umarim

1609ece ateş uzmanı yorumlar misin

inşallah düşmez o zaman 2 gündür 37 iken şimdi 37.1 olmuş yarın tekrar 37 olabilir telaşa kapılma önemli olan ani düşüş olmaması bat a kaç kaldı senin 2 gün falan mı
yumurtlamaya göre yarın bat çünkü 8 mayısta yumurtlama oldu erken oldu yani bu ay ama normal zamana göre 24 mayıs bat

G gamzeli_bebis seni aydınlatır mı bilmem ama başka bi sayfada böyle bi yazı okumuştum seninle ve diğer kızlarla paylaşayım

3. SMEP Plani
Bu Sperm Meets Egg denen bir yontem. Bu plan kisaca sunu soyluyor. Eger yumurtlama gununden sonra denemeye ara veriyorsaniz sansinizi azaltiyorsunuz. Yapmaniz gereken sunlar, ben kendimden ornek verecegim. Bende genelde 12.gunde ovulasyon oluyor. O zaman soyle bir plan izliyorsunuz:

5 gun adet gordunuz ve bitti.
6. gun deneme
8. gun deneme
10.gun deneme
11.gun mutlaka denenecek
12.gun (ovulasyon gunu) mutlaka denenecek
13.gun (O+1) mutlaka denenecek
14.gun (O+2) mutalak denenecek
15. gun (O+3) ara ver (Allah'a sukur)
16. gun mutlaka denenecek

Sonra ister iliskiye gir ister girme. Ben girmedim. Biz bunu denedigimiz ay hamile kaldim ki O+1 de hasta olmustum grip gibi, o gun deneyemedik ama O+2 ve O+3 denedik.

4. Pozisyon
Arkadaslar bu cok onemli sanirim. Ben bir yerde hamile kalmak icin en uygun pozisyonun esinizin arkada oldugu pozisyon oldugunu okumustum. Ancak bununla da bitmiyor. Bosalma gerceklestikten sonra 15 dakika o pozisyonda (alniniz secdedeymis gibi, baska nasil anlatacagimi bilemedim) bekleyeceksiniz, mumkunse 30 dakika. Ben bekledim. Cok komik gozukuyorsunuz ama spermlerin disari akmasini gercekten de engelliyorsunuz. Ne popo altina yastik koyma ne de ayaklari havaya dikme...Ne varsa bu pozisyonda var cunku ben altima havlu koyuyordum, islaklik olursa diye. Sabaha kuru kalkiyordum. Sabah tabii akinti oluyor ama o sperm degil, meni. Spermleri tasiyan sivi. O ciksin gitsin zaten, bir ise yaramiyor o saatten sonra.

bu ay adet olursam bunu deneyecektim ama önemli günlerde İsatanbul'da kayınvalidede olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…