Yerleşmeden önce ve sonra kaç derece fark ediyor. Bende yumurtlama sonrası 37.2- 37.5 arası çıkıyorderken paylaşım yapmışsın zatennnabla yani bence gebelik var oluştu kimyasal mı degil mi onu bilmem ama tabloya göre yerleşme ateşin bile olmuş 18 in de olan ateşinden bahsediyorum
Adet günlerini çıkarsak 15 falan oluyor günün. Yani pik olması yakındır bence teste devam etmelisinKızlar bu ovu olayını adet başladıgı günden sayıyoruz adet bitiminde ovuye başlıyoruz dimi valla benim 22.gün hala t çizgisi belli belirsiz
valla kuzum henüz ateş düşmedi bugün 37.1 testim negatif Allah hayırlara vesile kılsın inşallahderken paylaşım yapmışsın zatennnabla yani bence gebelik var oluştu kimyasal mı degil mi onu bilmem ama tabloya göre yerleşme ateşin bile olmuş 18 in de olan ateşinden bahsediyorum
inşallah düşmez o zaman 2 gündür 37 iken şimdi 37.1 olmuş yarın tekrar 37 olabilir telaşa kapılma önemli olan ani düşüş olmaması bat a kaç kaldı senin 2 gün falan mıvalla kuzum henüz ateş düşmedi bugün 37.1 testim negatif Allah hayırlara vesile kılsın inşallah
merhaba , adetin ilk gününden beklenen adet gününe kadar her sabah aynı saatte yataktan kalmadan ölçüm yapılıyor not ediliyor detayları çok fazla :)merhaba kızlar bu yöntem nedir birde bunu deneyelim
sorunu çok net anlayamadım ama yumurta çatladıktan sonra bat gününe kadar yükselişte son günlerde de sabit kalması gerekiyor eger gebelik oluşur ise o sırada yerleşme günü 1 2 derece düşüyor ya da tam tersi yükseliyor ertesi gün yine aynı çizelgede devam ediyor eger gebelik yoksa ateş bat günü ani bir düşüş yaşıyorYerleşmeden önce ve sonra kaç derece fark ediyor. Bende yumurtlama sonrası 37.2- 37.5 arası çıkıyor
sapığaaa bakgünaydınlar canlarımmmmmm
Maria26 iftarımı bekliceksin kan vermek için şimdi
çatlatcak bizi
hadi belirtilerini anlattt bizeee
ve hangi günler ilişki oldugunu
Hamile kaldigim ay bende hep ruyam da bebek goruyordum ve hepte kiz bebek benim ruyam gercek oldu insallah seninde gercek olur bu guzel duyguyu yasarsinKızlarrr geçen gün rüyamda bebiş emziriyodum uyandıgımda aglıcaktım nerdeyse nasıl güzel nasıl hoş bi duyguydu ya ALLAH hepimize en kısa zamanda gerçegini yaşamayı nasip etsin inş
Günaydın herkese
Dün saat 12 de dahi yaptığım ovu testinde kopkoyu t çizgisi vardı. Ağırlarım vardı. Bir gun once degerlendirmistik . Önceki aylar Sık ilişkide olmadığı icin silinmesini bekleyeyim dedim degerlendirmedim. Sabah testi yaptım çizgi siliklesmis. Ateşim de 3 derece yükselmiş. Iftardan sonra değerlendireyim diyorum ama kaçırdım mi acaba
çatladıktan sonra 12-24 saat ki en garantisi en fazla 12 saat olma üzere vaktin var eger sabah yaptıgında çatladıysa bu akşamı kaçırma degerlendir derim bi ihtimal varsa da es geçmiş olmazsın :)
yumurtlamaya göre yarın bat çünkü 8 mayısta yumurtlama oldu erken oldu yani bu ay ama normal zamana göre 24 mayıs batinşallah düşmez o zaman 2 gündür 37 iken şimdi 37.1 olmuş yarın tekrar 37 olabilir telaşa kapılma önemli olan ani düşüş olmaması bat a kaç kaldı senin 2 gün falan mı
kan vermende ısrarcıyım :) yumurtlamaya göre takip edersek şuan ateş tablon gayet güzelyumurtlamaya göre yarın bat çünkü 8 mayısta yumurtlama oldu erken oldu yani bu ay ama normal zamana göre 24 mayıs bat
Özel bir sebebi yok aslindaNie canın sıkkın cnm hyrdr bende uyuyasım gelmedi
kızım pik günlerinin hangileri değerlendirdi onu soruyomsapığaaa bakhangi günler ilişki oldugunu anlat derkennnn nasıl oldugunu da anlatsın mı
yeme biziikızım pik günlerinin hangileri değerlendirdi onu soruyom
tövbe estf.
kuzum testte silik de olsa çizgi olsa haklısın koşa koşa giderim olmayınca adet gününü beklemek istiyorum diğer türlü çok üzülüyorumkan vermende ısrarcıyım :) yumurtlamaya göre takip edersek şuan ateş tablon gayet güzel
kız tavuk git ötede oyna bana bulaşma ne niyetle sordugumuyeme biziiben senin içini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?