Anladim canm tesekkurlerçatladıktan sonra 12-24 saat ki en garantisi en fazla 12 saat olma üzere vaktin var eger sabah yaptıgında çatladıysa bu akşamı kaçırma degerlendir derim bi ihtimal varsa da es geçmiş olmazsın :)
mutlaka değerlendirin bugün çatlamışAnladim canm tesekkurlerFull degerlendirdimde noldu şimdiye kadar tutmadı umut Allah tan
Buda ovu testim . Üstteki dün yaptığım alttakini az önce yaptım Eki Görüntüle 2271092
Inşallah geç kalmam iftardan kalktığımiz gibi degerlendircem artıkmutlaka değerlendirin bugün çatlamış
Amin cnm inşHamile kaldigim ay bende hep ruyam da bebek goruyordum ve hepte kiz bebek benim ruyam gercek oldu insallah seninde gercek olur bu guzel duyguyu yasarsinIsteyen herkes yasar umarim
Günaydın canımGünaydın kızlaaar
Günaydın kuzumm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Nerelerdesin?Günaydın canımnasılsın
Hayırlısı olsun, inşallah son adetiniz olurO kadar çift çizgiye rağmen ,dün gece adet oldum benve bu sabah da kan verdim. Hem gebelik için hem de vitaminlerime tekrar bir bakılsın eksik gedik var mı diye.
Adet olmama rağmen ısım düşmüyor o da bir muallak.
İnşallah arkadaşım. Kafama çok takıyorum ve gerçekten kafaya takmayı bırakınca gebe kalan örnek çok. O nedenle ciddi ciddi takmamam lazım ama nasııllllll? Gerçekten yapanlar nasıl yapıyor bunu?Hayırlısı olsun, inşallah son adetiniz olur
İyiyim kuzum bende. Valla genel olarak mesajların hepsini okuyordum yazmıyordum gizli hayranınızdımGünaydın kuzumm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Nerelerdesin?
Valla aynı devam bi değişiklik yok canım şimdilik senin nasıl gidiyor hamilelikFit mutlu anne abla sen nasılsın nasıl gidiyor
2 gün kalmış test yapmadınmıMerhabalar kızlar sahurdan sonra yattığımda gördüğüm rüyada kan vermişim sonuç 290 çıkmış hatta keseyi bile görüyoruz bilinç altım oynuyor resmen adet yakın diye
Bugün hava da ne kötü burda ya için daraldı daha spor yapmadim
İyi gidiyor ama sık sık acıkıyorum artıkValla aynı devam bi değişiklik yok canım şimdilik senin nasıl gidiyor hamilelik
Yok canım yapmicam olmayacağını düşünüyorum açıkçası artık ben sanki boşa çabalıyorum gibi ondan hiç heveslenmiorum2 gün kalmış test yapmadınmı
Olacak o kadar canım miniğine yarasın insAllah ye tabiİyi gidiyor ama sık sık acıkıyorum artık
İyiyim kuzum bende. Valla genel olarak mesajların hepsini okuyordum yazmıyordum gizli hayranınızdımbugün hem seni sorayım dedim hem Maria26 nın değerini merakımdan dayanamadım zıpladım
Biz meraktan çatlarızben akşam haber vericem size inşallah eşim gelir sonra gideriz iftar saatlerinde çıkar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?