Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatladıktan sonra 12-24 saat ki en garantisi en fazla 12 saat olma üzere vaktin var eger sabah yaptıgında çatladıysa bu akşamı kaçırma degerlendir derim bi ihtimal varsa da es geçmiş olmazsın :)
Anladim canm tesekkurler Full degerlendirdimde noldu şimdiye kadar tutmadı umut Allah tan
Buda ovu testim . Üstteki dün yaptığım alttakini az önce yaptım

O kadar çift çizgiye rağmen ,dün gece adet oldum ben ve bu sabah da kan verdim. Hem gebelik için hem de vitaminlerime tekrar bir bakılsın eksik gedik var mı diye.
Adet olmama rağmen ısım düşmüyor o da bir muallak.

Hayırlısı olsun, inşallah son adetiniz olur

Hayırlısı olsun, inşallah son adetiniz olur
İnşallah arkadaşım. Kafama çok takıyorum ve gerçekten kafaya takmayı bırakınca gebe kalan örnek çok. O nedenle ciddi ciddi takmamam lazım ama nasııllllll? Gerçekten yapanlar nasıl yapıyor bunu?

Günaydın kuzumm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Nerelerdesin?
İyiyim kuzum bende. Valla genel olarak mesajların hepsini okuyordum yazmıyordum gizli hayranınızdım bugün hem seni sorayım dedim hem Maria26 nın değerini merakımdan dayanamadım zıpladım

2 gün kalmış test yapmadınmı

İyiyim kuzum bende. Valla genel olarak mesajların hepsini okuyordum yazmıyordum gizli hayranınızdım bugün hem seni sorayım dedim hem Maria26 nın değerini merakımdan dayanamadım zıpladım
ben akşam haber vericem size inşallah eşim gelir sonra gideriz iftar saatlerinde çıkar sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…