Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yapmicam olmayacağını düşünüyorum açıkçası artık ben sanki boşa çabalıyorum gibi ondan hiç heveslenmiorum sıfır beklenti sonsuz mutluluk
peki nasıl rahat edceksen :)
ama Allah bilir olup olmayacagını inşallah vardır ve seni şok eder çok mutlu eder bu mübarek günlerde

İnşallah abla bir haftaya kadar benden beslenmeye başlayacakmış umarım evi yemeyiz senin bat yakınmış naptın test yaptın mı
aman kontrollü bir sen yine de yok canım yapmadım
peki nasıl rahat edceksen :)
ama Allah bilir olup olmayacagını inşallah vardır ve seni şok eder çok mutlu eder bu mübarek günlerde
Boşa test yapıyorum her negatif de insan üzülüyor ister istemez eşim de kızıyor en iyisi beklemek Rabbim Herkesin duasını kabul etsin bu mübarek günlerde sevindirsn canım

günaydınlar canlarımmmmmm
Maria26 iftarımı bekliceksin kan vermek için şimdi
çatlatcak bizi
hadi belirtilerini anlattt bizeee

ve hangi günler ilişki oldugunu

Kuzum bak burada 11.gün değerlendirdim o tutmuş, valla oruçtan ötürü fazla da yatamadım zTen 15 20 dk yattım duş da aldım olacaksa her türlü olur dedim zaten olmuyo yaa aman boşver dedim sonra ertesi gün silik oldu deneyemedik başım ağrıyodu. Öbür gün de iatemedim geçti boşver çatlamıştır dedim ama eşim iatedi diye afadersinz öylesine ilişki oldu 13.gün üst pozisyonda, hemen duş aldım bir daha da olmadı zaten yani yine tek ilişki ile olmuş oldu benim 2 aydır ara ara keiboynuzu kürü ve pekmez işe yaradı bence.. bir de çörekotu kürü ❣
Belirtim hiçç yoktu.. döllenmeden sonra zaten eşim izinliydi gezdik falan hiç aklıma getirmedim de sadece bi gün dışardayken akımtı oldu 8.gün falandı, bembeyaz krem akıntı. O günden sonra akıntım bitti bi daha hiç olmadı regl sanıcısı ara ara geldi gitti iğne batması oldu tek belirtim başka olmadı kuzum ❣❣ hala da devam ediyo sağlı sollu batmalar.. bel kasık ağrım yok şimdilik yarın bat

günaydınlar canlarımmmmmm
Maria26 iftarımı bekliceksin kan vermek için şimdi
çatlatcak bizi
hadi belirtilerini anlattt bizeee

ve hangi günler ilişki oldugunu

He birde 2 3 gündür sık idrara çıkma ve karın şişkinlik var karnım dümdüz olmuştu çünkü artık kaç gündür karnım şiş benim zaten gebelikte karnım çok şişiyo rahim çok geniş demişti dr. 3 aylıkken benim karnım 4 5 aylık gibi oluyo hiç saklayamıyorum içime de çekemiyoeum tabi 3 aya kadar saklicaz herkesten zaten sağlıkla dolduralım da şu 3 ayı ❣

Diyetisyene gittim abla bakalım menüyü daha oturtamadım inşallah o zaman çok yemem
Hayırlısı olsun abla yapmayıp kafan rahat olunca daha kolay olur gelmesi

Hadi hayırlısı canım benim rüyada gördüğüm rakam seninki çıkarmış ne gülerim
Belki beni düşünüp yattıysan rüyana girmişimdir kuzum daha güzelleri inşallah size de nasip olsun canım dün akşam yatmadan dua ettim okudum huzurla uyudum sizlere de dua ettim hep duamdasınız

Diyetisyene gittim abla bakalım menüyü daha oturtamadım inşallah o zaman çok yemem
Hayırlısı olsun abla yapmayıp kafan rahat olunca daha kolay olur gelmesi
kaç kiloydun canım sen ölçülü yedikten sonra herşeyden ye canım hamileligin yeri ayrı çok ta diyet psikolojisine girme
hayırlısı olsun canım
Belki beni düşünüp yattıysan rüyana girmişimdir kuzum daha güzelleri inşallah size de nasip olsun canım dün akşam yatmadan dua ettim okudum huzurla uyudum sizlere de dua ettim hep duamdasınız
olabilir belki bilmem Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…