- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İnşallah abla bir haftaya kadar benden beslenmeye başlayacakmış umarım evi yemeyizOlacak o kadar canım miniğine yarasın insAllah ye tabi
peki nasıl rahat edceksen :)Yok canım yapmicam olmayacağını düşünüyorum açıkçası artık ben sanki boşa çabalıyorum gibi ondan hiç heveslenmiorumsıfır beklenti sonsuz mutluluk
Çok heyecanlı bir bekleyişben akşam haber vericem size inşallah eşim gelir sonra gideriz iftar saatlerinde çıkar sonuç
İnşallah abla bir haftaya kadar benden beslenmeye başlayacakmış umarım evi yemeyizsenin bat yakınmış naptın test yaptın mı
Boşa test yapıyorum her negatif de insan üzülüyor ister istemez eşim de kızıyor en iyisi beklemek Rabbim Herkesin duasını kabul etsin bu mübarek günlerde sevindirsn canımpeki nasıl rahat edceksen :)
ama Allah bilir olup olmayacagını inşallah vardır ve seni şok eder çok mutlu eder bu mübarek günlerde
günaydınlar canlarımmmmmm
Maria26 iftarımı bekliceksin kan vermek için şimdi
çatlatcak bizi
hadi belirtilerini anlattt bizeee
ve hangi günler ilişki oldugunu
İnşallahhh canımmÇok heyecanlı bir bekleyişinşallah Sağlıkla ilerler
Mecbur eşime de şimdi söyledimBiz meraktan çatlarız
Oğlanı yedirir öyle çıkarız, 7 de veririm heralde canım kalabalık olmazsa 8 de çıkarKaçta vericeksin kanııııı?
BenKimyasaldan sonraki ay hemen hamile kalan var mı aramızdaa :)
Hadi hayırlısı canım benim rüyada gördüğüm rakam seninki çıkarmış ne gülerimMecbur eşime de şimdi söyledimakşam bakarız kana dedik işten gelsin de bi bnde çok heycanlıyım ❣
günaydınlar canlarımmmmmm
Maria26 iftarımı bekliceksin kan vermek için şimdi
çatlatcak bizi
hadi belirtilerini anlattt bizeee
ve hangi günler ilişki oldugunu
Diyetisyene gittim abla bakalım menüyü daha oturtamadım inşallah o zaman çok yememaman kontrollü bir sen yine de yok canım yapmadım
Boşa test yapıyorum her negatif de insan üzülüyor ister istemez eşim de kızıyor en iyisi beklemek Rabbim Herkesin duasını kabul etsin bu mübarek günlerde sevindirsn canım
Bende öyle düşünüyorum canım bak ilk sayfadaki testim 300 çıktığı güne aitİnşallahhh canımmyarın bat olduğu için bu aklam 200 300 arası bişey çıkar heralde
Belki beni düşünüp yattıysan rüyana girmişimdir kuzumHadi hayırlısı canım benim rüyada gördüğüm rakam seninki çıkarmış ne gülerim
Evet canım bende öyle tahmin ediyorumBende öyle düşünüyorum canım bak ilk sayfadaki testim 300 çıktığı güne ait
Sağlıklı olsun da kuzum 9 dan 30 dan yükselmiş insanlarız bizEvet canım bende öyle tahmin ediyorumbat günü benim 2 gebelikte 360 380 çıkmıştı geçmişte .. şimdide 1 gün kala 300 e yakın çıkar inşallahhhh tabi
kaç kiloydun canım sen ölçülü yedikten sonra herşeyden ye canım hamileligin yeri ayrı çok ta diyet psikolojisine girmeDiyetisyene gittim abla bakalım menüyü daha oturtamadım inşallah o zaman çok yemem
Hayırlısı olsun abla yapmayıp kafan rahat olunca daha kolay olur gelmesi
olabilir belki bilmem Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canımBelki beni düşünüp yattıysan rüyana girmişimdir kuzumdaha güzelleri inşallah size de nasip olsun canım dün akşam yatmadan dua ettim okudum huzurla uyudum sizlere de dua ettim hep duamdasınız
Tünaydın,Günaydınnnn ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?