Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi bakalım çok sevindim canım yaaa eşin ne tepki verdi şok olmuştur

71 çıktım abla ama benim derdim kilodan ziyade şekerim sıkıntılı onu dengelemek, bide karaciğer yağlanması sorun olmasın dedi doktorum değerim biraz yüksek çıktı ondan diyetisyen kontrolünde olmak daha iyi olur dedi

İnşallah arkadaşım. Kafama çok takıyorum ve gerçekten kafaya takmayı bırakınca gebe kalan örnek çok. O nedenle ciddi ciddi takmamam lazım ama nasııllllll? Gerçekten yapanlar nasıl yapıyor bunu?
Gerçekten öyle bir gerçek var, düşünmeyi bıraktığında geliyor bebiş. Benim de öyle oldu, içini ferah tut en hayırlı zamanı rabbim bilir

İyiyim kuzum bende. Valla genel olarak mesajların hepsini okuyordum yazmıyordum gizli hayranınızdım bugün hem seni sorayım dedim hem Maria26 nın değerini merakımdan dayanamadım zıpladım
İyi yapmışsın kuzum valla, doktor randevun ne zaman senin? Cumartesi gidiyorum ben

hadi bakalım çok sevindim canım yaaa eşin ne tepki verdi şok olmuştur
Valla şok oldu heralde hiç tepki vermedi bir de bizde artık korku oluştuğu için inanamıyoruz sğalıklı mı nasıl ilerleyeck süreç o yüzden çok sevinmemeye çalışıyoruz galiba ama ben inanıyorum içim huzurlu bakalım

inşallah önce sağlıklı eli ayağı düzgün
sonrada bal gibi bi kız bebiştir

Cumartesi 11+5 oluyoruz, bilmiyorum ki kuzum doktorum o tarihe çağırdı gidince görcez
Bende bir daha muayene parası vermemek için gidecem normal günden bir kaç gün çalıp 11+5 te gelsem yapar mısınız dedim ölçüm için büyümüşse yaparız dedi inşallah tertemiz çıkar sonuçlar bunu da atlatırız bide cinsiyet tahminleri olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…