Uyu kuzum yaaa bi daha mı gelcez dünyayaTünaydın, ❣
Bende ikinci uykuya yaticam sanırım halim yok bugün
AynenUyu kuzum yaaa bi daha mı gelcez dünyaya
Ben artık ağırlaştım sanırım uykuya yenık düşüyorum bu günlerde neereye otursam orda uyuyaklıyorum
Aynen
Ay kıyamam öyle olur yorma kendini dinlenmen gerekiyorsa dinlen
hadi bakalım çok sevindim canım yaaa eşin ne tepki verdi şok olmuşturKuzum bak burada 11.gün değerlendirdim o tutmuş, valla oruçtan ötürü fazla da yatamadım zTen 15 20 dk yattım duş da aldım olacaksa her türlü olur dedimzaten olmuyo yaa aman boşver dedim sonra ertesi gün silik oldu deneyemedik başım ağrıyodu. Öbür gün de iatemedim geçti boşver çatlamıştır dedim ama eşim iatedi diye afadersinz öylesine ilişki oldu 13.gün üst pozisyonda, hemen duş aldım bir daha da olmadı zaten yani yine tek ilişki ile olmuş oldu benim 2 aydır ara ara keiboynuzu kürü ve pekmez işe yaradı bence.. bir de çörekotu kürü ❣
Belirtim hiçç yoktu.. döllenmeden sonra zaten eşim izinliydi gezdik falan hiç aklıma getirmedim de sadece bi gün dışardayken akımtı oldu 8.gün falandı, bembeyaz krem akıntı. O günden sonra akıntım bitti bi daha hiç olmadı regl sanıcısı ara ara geldi gitti iğne batması oldu tek belirtim başka olmadı kuzum ❣❣ hala da devam ediyo sağlı sollu batmalar.. bel kasık ağrım yok şimdilikyarın bat Eki Görüntüle 2271110
71 çıktım abla ama benim derdim kilodan ziyade şekerim sıkıntılı onu dengelemek, bide karaciğer yağlanması sorun olmasın dedi doktorum değerim biraz yüksek çıktı ondan diyetisyen kontrolünde olmak daha iyi olur dedikaç kiloydun canım sen ölçülü yedikten sonra herşeyden ye canım hamileligin yeri ayrı çok ta diyet psikolojisine girme
hayırlısı olsun canım
olabilir belki bilmem Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canım
bence gayet güzel bugün mutlaka degerlendirin :)Anladim canm tesekkurlerFull degerlendirdimde noldu şimdiye kadar tutmadı umut Allah tan
Buda ovu testim . Üstteki dün yaptığım alttakini az önce yaptım Eki Görüntüle 2271092
daha bugün çatlamamış büyümeye devam ediyor ama akşama çatlayabilir kesin ilişki olsun bugün :)Inşallah geç kalmam iftardan kalktığımiz gibi degerlendircem artık
Bu arada bu ay incir kürü denedim ilkkez böyle bir koyu pik gördüm
Gerçekten öyle bir gerçek var, düşünmeyi bıraktığında geliyor bebiş. Benim de öyle oldu, içini ferah tut en hayırlı zamanı rabbim bilirİnşallah arkadaşım. Kafama çok takıyorum ve gerçekten kafaya takmayı bırakınca gebe kalan örnek çok. O nedenle ciddi ciddi takmamam lazım ama nasııllllll? Gerçekten yapanlar nasıl yapıyor bunu?
İyi yapmışsın kuzum valla, doktor randevun ne zaman senin? Cumartesi gidiyorum benİyiyim kuzum bende. Valla genel olarak mesajların hepsini okuyordum yazmıyordum gizli hayranınızdımbugün hem seni sorayım dedim hem Maria26 nın değerini merakımdan dayanamadım zıpladım
Yaa daha erken olmuyor muu?Oğlanı yedirir öyle çıkarız, 7 de veririm heralde canım kalabalık olmazsa 8 de çıkar
Dün iğnem için gittim bebeğim gitmişken de gördümİyi yapmışsın kuzum valla, doktor randevun ne zaman senin? Cumartesi gidiyorum ben
Ama dün t çizgisi tavan yapmıştı. Bugün onun kadar degil rengi açıldı. Dediğine göre dün degil bugün daha uygun öyleysedaha bugün çatlamamış büyümeye devam ediyor ama akşama çatlayabilir kesin ilişki olsun bugün :)
Cumartesi 11+5 oluyoruz, bilmiyorum ki kuzum doktorum o tarihe çağırdı gidince görcezDün iğnem için gittim bebeğim gitmişken de gördümasıl randevum 29 unda. Cumartesi erken değil mi yani ikili tarama yaptıracaksan
Anca gelir eşim canım oğlanla da gidemem uzak bide çok huysuz 2 gündür anca akşam yaniYaa daha erken olmuyor muu?
Valla şok oldu heralde hiç tepki vermedihadi bakalım çok sevindim canım yaaa eşin ne tepki verdi şok olmuştur
Çatlarım gerçekten beni kesin etiketle kesinAnca gelir eşim canım oğlanla da gidemem uzak bide çok huysuz 2 gündür anca akşam yani
inşallah önce sağlıklı eli ayağı düzgünValla şok oldu heralde hiç tepki vermedibir de bizde artık korku oluştuğu için inanamıyoruz sğalıklı mı nasıl ilerleyeck süreç o yüzden çok sevinmemeye çalışıyoruz galiba ama ben inanıyorum içim huzurlu bakalım
Bende bir daha muayene parası vermemek için gidecemCumartesi 11+5 oluyoruz, bilmiyorum ki kuzum doktorum o tarihe çağırdı gidince görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?