- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.289
- 748
Ayy şu an en güzel telaşım o tahmini almadan çıkmam odadan zatenBende bir daha muayene parası vermemek için gidecemnormal günden bir kaç gün çalıp 11+5 te gelsem yapar mısınız dedim ölçüm için büyümüşse yaparız dedi inşallah tertemiz çıkar sonuçlar bunu da atlatırız bide cinsiyet tahminleri olabiliyormuş
Etrafta tahmin eden var mı hiç benimkiler bir kişi hariç hepsi erkek dedi bankada yeni yeni kızmış gibi geliyorAyy şu an en güzel telaşım o tahmini almadan çıkmam odadan zaten
Etrafta çoğunluk erkek diyor, kız diyen de var ama daha az. Valla bana benimki kız gibi geliyor ayy inşallah bende alırım tahmini çok heyecanlıyım az kaldıEtrafta tahmin eden var mı hiç benimkiler bir kişi hariç hepsi erkek dedi bankada yeni yeni kızmış gibi geliyorbenim sıpa genelde önünü dönüyor o bizi biz onu izliyoruz %90 tahmin alırım ben
İnşallahhh canımm tatlı heyecanlar bunlarEtrafta çoğunluk erkek diyor, kız diyen de var ama daha az. Valla bana benimki kız gibi geliyor ayy inşallah bende alırım tahmini çok heyecanlıyım az kaldı
İnşallahhh canımm tatlı heyecanlar bunlarRabbim isteyen herkese nasip etsin
Dün bisey duydum, kese yuvarlaksa kız, yassı seklindeyse erkekmisAmiiiin, isteyen bekleyen kim varsa rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah
Var öyle teoriler ama bence pek inandırıcı değil ya mesela benim bebek kese konumuna göre erkekti, anca doktor kontrolde erkek derse inanırım bence kız çünküDün bisey duydum, kese yuvarlaksa kız, yassı seklindeyse erkekmis
akşam üzeri tekrar test yapın eğer silinmeye başlamışsa çatlamıştır değerlendirinAma dün t çizgisi tavan yapmıştı. Bugün onun kadar degil rengi açıldı. Dediğine göre dün degil bugün daha uygun öyleyse
beni de mutlaka etiketle canım akşamı sabırsızlıkla bekliyoruzTamam canım
aminnn ben çok çok çok istiyorum nasip olur inşallahAmiiiin, isteyen bekleyen kim varsa rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah
Amiiiiin kuzum bütün kalbimle dualarım seninle emin olaminnn ben çok çok çok istiyorum nasip olur inşallah
Allah razı olsun kuzum biliyorum bakalım nasipAmiiiiin kuzum bütün kalbimle dualarım seninle emin ol
G gamzeli_bebis seni aydınlatır mı bilmemama başka bi sayfada böyle bi yazı okumuştum seninle ve diğer kızlarla paylaşayım
4. Pozisyon
Arkadaslar bu cok onemli sanirim. Ben bir yerde hamile kalmak icin en uygun pozisyonun esinizin arkada oldugu pozisyon oldugunu okumustum. Ancak bununla da bitmiyor. Bosalma gerceklestikten sonra 15 dakika o pozisyonda (alniniz secdedeymis gibi, baska nasil anlatacagimi bilemedim) bekleyeceksiniz, mumkunse 30 dakika. Ben bekledim. Cok komik gozukuyorsunuz ama spermlerin disari akmasini gercekten de engelliyorsunuz. Ne popo altina yastik koyma ne de ayaklari havaya dikme...Ne varsa bu pozisyonda var cunku ben altima havlu koyuyordum, islaklik olursa diye. Sabaha kuru kalkiyordum. Sabah tabii akinti oluyor ama o sperm degil, meni. Spermleri tasiyan sivi. O ciksin gitsin zaten, bir ise yaramiyor o saatten sonra.
bu ay adet olursam bunu deneyecektim ama önemli günlerde İsatanbul'da kayınvalidede olacağım
bilmiyorum henüz tecrübe etmedimçok iyi çok güzel anlatmıssınızama o pozisyonda duramıyorum ben kötü oluyorum varmı bi çözümü ?
neyse abla dene ve paylas görüşlerinibilmiyorum henüz tecrübe etmedim
daha erken bence artabilir normalde 0,001 çıkıyor sonuç geneldeKızlar aadetime 7 gün var. Nerdeyse 1 aydır öksürük şikayetim vardı bugun hastaneye gittim ilaç verdi gebelik şüphem var dedim test yaptıktan sonra vereyim o zaman ilacı dedi . Sonuc <2.00 cıktı bu ayda bi ümit yok sanırımH E G gamzeli_bebis Red Phoenix morcivertkedi
Daha bata var kuzum, bence bekleKızlar aadetime 7 gün var. Nerdeyse 1 aydır öksürük şikayetim vardı bugun hastaneye gittim ilaç verdi gebelik şüphem var dedim test yaptıktan sonra vereyim o zaman ilacı dedi . Sonuc <2.00 cıktı bu ayda bi ümit yok sanırımH E G gamzeli_bebis Red Phoenix morcivertkedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?