adete 7 gün kala 2 mi çıktı? normalde 0’lı değerler mi çıkardı?Kızlar aadetime 7 gün var. Nerdeyse 1 aydır öksürük şikayetim vardı bugun hastaneye gittim ilaç verdi gebelik şüphem var dedim test yaptıktan sonra vereyim o zaman ilacı dedi . Sonuc <2.00 cıktı bu ayda bi ümit yok sanırımH E G gamzeli_bebis Red Phoenix morcivertkedi
7 gün varya daha bende öyle düşündüm aslında ama gecen senede 5 gun kala 3.5 cıkmıstı umutlandım adet oldum yine öyledir diye düşünüyorum :/ ama genelde hep 0 larda cıkıyodaha erken bence artabilir normalde 0,001 çıkıyor sonuç genelde
evet canım 7 gün kala 2 cıktı. Gecen sene adetten 5 gun once 3.5 cıkmıstı sonra hep 0, larda cıkıyorduadete 7 gün kala 2 mi çıktı? normalde 0’lı değerler mi çıkardı?
kullanmayım ilacı mı diyosun? çok üzüldüm ama ya saatlerdir dua ediyordm :/Daha bata var kuzum, bence bekle
Bekle bence biraz daha kuzum benim geçtikten sonra bile öyleydi biliyorsun çok sonra çıktı değerimkullanmayım ilacı mı diyosun? çok üzüldüm ama ya saatlerdir dua ediyordm :/
4 gün gecıncee 9 cıktı mı demistin? daha once kan testi yaptırmısmıydın kuzumBekle bence biraz daha kuzum benim geçtikten sonra bile öyleydi biliyorsun çok sonra çıktı değerim
hoşgeldin cnmGünlerdir giremedim kimseler merak etmemiş beniözlemediniz mi hiç ulen
3.günün akşamı 9 çıkmıştı değerim kuzum, yok yaptırmamıştım çünkü testlerim hep bembeyazdı4 gün gecıncee 9 cıktı mı demistin? daha once kan testi yaptırmısmıydın kuzum
yok demek için çok erken bence kuzummmKızlar aadetime 7 gün var. Nerdeyse 1 aydır öksürük şikayetim vardı bugun hastaneye gittim ilaç verdi gebelik şüphem var dedim test yaptıktan sonra vereyim o zaman ilacı dedi . Sonuc <2.00 cıktı bu ayda bi ümit yok sanırımH E G gamzeli_bebis Red Phoenix morcivertkedi
Allah razı olsun canım bakalım kan testlerinde nasıl çıkacakMaria26 kuzummmm cok sevindim sağlıcakla al inşallah kucagına :))
İnsallah dediğin gibi olur benimde seninki gibi geç döllenmedir kuzum umarım..3.günün akşamı 9 çıkmıştı değerim kuzum, yok yaptırmamıştım çünkü testlerim hep bembeyazdı
inşallah vardır ama 1 hafta kala ogrenen cok kuzum ya :/yok demek için çok erken bence kuzummm
Çoook güzel cıkacak ve sende bize tek tek coook dualar ediceksin insallah dimii? hamilelerin duası kabul olurmusssAllah razı olsun canım bakalım kan testlerinde nasıl çıkacak
Daha 7 gün varmıs canım bence ümidini hemen kırma .Kızlar aadetime 7 gün var. Nerdeyse 1 aydır öksürük şikayetim vardı bugun hastaneye gittim ilaç verdi gebelik şüphem var dedim test yaptıktan sonra vereyim o zaman ilacı dedi . Sonuc <2.00 cıktı bu ayda bi ümit yok sanırımH E G gamzeli_bebis Red Phoenix morcivertkedi
insallah artar kuzum pek umudum yok ama hayırlısı :/Daha 7 gün varmıs canım bence ümidini hemen kırma .
2 de ara bir rakam olmus
Umudun olsun kuzum ben seni ümitlendirmek istemem ama 2 güzel bir rakam bugün için .insallah artar kuzum pek umudum yok ama hayırlısı :/
Etmezmiyim hep dualarımda olursunuz vallaİnsallah dediğin gibi olur benimde seninki gibi geç döllenmedir kuzum umarım..
inşallah vardır ama 1 hafta kala ogrenen cok kuzum ya :/
Çoook güzel cıkacak ve sende bize tek tek coook dualar ediceksin insallah dimii? hamilelerin duası kabul olurmusss
Hiç belli olmazinsallah artar kuzum pek umudum yok ama hayırlısı :/
büyük rakamdan ziyade bı 5 6 bile cıksa sevinecektiim kuzum :/ ama insallah dediğin gibi olurr dua et olurmuUmudun olsun kuzum ben seni ümitlendirmek istemem ama 2 güzel bir rakam bugün için .
Reglden 3 gün önce 50-60 çıkanlar var 7. Günde büyük bir rakam bekleyemezdik zaten
ayy canımsın saol :* Rabbim senin bebişini de kucagına sag salim aldırsın. Degerlerin cok güzell bi şekilde arta arta devam eder insallah :)Etmezmiyim hep dualarımda olursunuz valladua isteyene dua etmemek olur mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?