Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy canımsın saol :* Rabbim senin bebişini de kucagına sag salim aldırsın. Degerlerin cok güzell bi şekilde arta arta devam eder insallah :)
İnşallah canım .. bu akşam kan veremicem herhalde iftara misafir gelecekmiş hazırlık yapıcam mecburen, anca gelir giderler oğlanı yatır uyut 11 12 olur saat zaten başka zaman artık. Eşim de bi tuhaf triplerde zaten sevinmedi bile ona kalsa 1 haft geçsin öyle kan veririz diyodu belki de o yüzden. Bende hiç uğraşamam kan falan vermem o zaman kalsın kimsenin tribiyle uğraşamam

aaa moral bozmuyoruz erkekleri de umursamıyoruz

deseydin keşke daha çok yeni hamileyim dinlenmem gerek misafiri başka zamana erteleyelim diye

Ben de sizi özledim yaa, işlerle uğraşıom biraz, doğum iznime 2 ay kaldı yaklaşık mutluluktan uçabilirim Allah’tan bir mani olmazsa Siz nasılsınız çoluk çocuk pisi afiyette inşallah
2 ay mı erken mi çıkcan izne bebeğim? Pisiler kocaman oldu koşmayı öğreniyolar şimdi ablasıııı

2 ay mı erken mi çıkcan izne bebeğim? Pisiler kocaman oldu koşmayı öğreniyolar şimdi ablasıııı
Oyy yerim onları Temmuz sonuna yıllık izin koymuşlardı bana, ordan dönüşte kurban bayramı, ondan sonra da 32. haftam itibarıyla çıkcam inşallah, tesadüfen denk geldi, izni sormadan atamışlardı hiç, o zaman hamilelik de belli değildi aslında

Varya istesen öyle bağlamazlar he, maşallah çok güzel denk gelmiş mis gibi bol bol dinlenirsin artıkın minik kuşum.. Senin bebeye bebe demeyelim artık dombili ya adı ne bu kızın allasen bi söyle

Cevabın için çok teşekkür ederim.

Varya istesen öyle bağlamazlar he, maşallah çok güzel denk gelmiş mis gibi bol bol dinlenirsin artıkın minik kuşum.. Senin bebeye bebe demeyelim artık dombili ya adı ne bu kızın allasen bi söyle
Sorma istesen hayatta vermez Allahsızlar Bebenin adını Eylül düşünüom ben babaya pek seçim hakkı da vermemiş olabilirim

Sorma istesen hayatta vermez Allahsızlar Bebenin adını Eylül düşünüom ben babaya pek seçim hakkı da vermemiş olabilirim
Babalar soyadını veriyor zaten az geri dursunlar her şeye karışmasınlar Ayy benim kuzenimin adı Eylül yerimmmm adıyla yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…