- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.295
- 748
Ben hep bunu kullanıyorumHee doğru dedin kız ben bunu kullanırım sen soyadını verion zati diye
haha sizden korkulur kuzuBen hep bunu kullanıyorumAdamı o kadar manipüle etmişim ki kendi fikri sanıyor savunuyor, ben soyadını veriyorum bu kız boşuna mı taşıyor 9 ay o da adını verecek tabi diye çaktırma
Sorma bi tanem eller ayaklar kımıl kımıl artık
Ahahaha çok güldürdün yaa adamın bilinç altına işlemişBen hep bunu kullanıyorumAdamı o kadar manipüle etmişim ki kendi fikri sanıyor savunuyor, ben soyadını veriyorum bu kız boşuna mı taşıyor 9 ay o da adını verecek tabi diye çaktırma
Maşallah yaa 41 kereSorma bi tanem eller ayaklar kımıl kımıl artıksen nelerdesin ne yapıyorsun
Tetanız yazmışım ya laMaşallah yaa 41 kereBen de iş güç uğraşıom aynı, C.tesi doktor var, bi de tetanız aşısına gitmem lazım, bi de annem taşınacak bizim yan tarafa yeni bina yapılmıştı ordan ev bakcaz, benden haberler böyle şimdilik
ben benimkine öyle bisey desem soyadını secip de mi veriyorum sanki derBen hep bunu kullanıyorumAdamı o kadar manipüle etmişim ki kendi fikri sanıyor savunuyor, ben soyadını veriyorum bu kız boşuna mı taşıyor 9 ay o da adını verecek tabi diye çaktırma
Maşallah sende iyilik güzellik varmış hepMaşallah yaa 41 kereBen de iş güç uğraşıom aynı, C.tesi doktor var, bi de tetanız aşısına gitmem lazım, bi de annem taşınacak bizim yan tarafa yeni bina yapılmıştı ordan ev bakcaz, benden haberler böyle şimdilik
Ama kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istediAhahaha çok güldürdün yaa adamın bilinç altına işlemiş
Bizim soyadlar eşimin adıyla melodik, bayılır soyadına yürüdüm gittim ordanben benimkine öyle bisey desem soyadını secip de mi veriyorum sanki derpek sevmiyo soyadını hatta evlenmeden önce bana bile dıyodu askım degistirmeme imkanın varsa degistirme seninki öyle daha güzel diye hahahah
Ay bak onu sormayı unuttum bankada 20.hafta dedi de bu 19+.... Karda olacaz demi o aşıyıTetanız yazmışım ya la
İnşallah canım benim, sizin de cinsiyeti bekliyoruz artık en heyecanlısıMaşallah sende iyilik güzellik varmış hepanne candır ya yakın olsun en güzeli cumartesi burası güzel minnoş haberlerle dolacak o zaman
Ay kıyamam kızAma kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istedi
Bizimki de esin çok istiyor soyadlarına yakın diye ben ne hayır gördüm ki sabi ne hayır görsün soyadlarındanAma kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istedi
sen bakma öyle yaptıgına sevinmez olur mu insan :) başka bi sebepten öturudur. yarın verirsiniz inşallah geç olsunda güç olmasın :) Allah kolaylık versin bu arada afiyet olsun simdiden :)İnşallah canım .. bu akşam kan veremicem herhalde iftara misafir gelecekmiş hazırlık yapıcam mecburen, anca gelir giderler oğlanı yatır uyut 11 12 olur saat zaten başka zaman artık. Eşim de bi tuhaf triplerde zaten sevinmedi bile ona kalsa 1 haft geçsin öyle kan veririz diyodu belki de o yüzden. Bende hiç uğraşamam kan falan vermem o zaman kalsın kimsenin tribiyle uğraşamam
Hee beni de 20. hafta çağırdılardı, bu hafta oluyor ama ne zaman gitcem hala bilmiyorumAy bak onu sormayı unuttum bankada 20.hafta dedi de bu 19+.... Karda olacaz demi o aşıyı
Ay sorma kuzu ya kesesi derken kalp atışı derken bu haftalara geldik şükürİnşallah canım benim, sizin de cinsiyeti bekliyoruz artık en heyecanlısı
Anacım o aşıda yakıyordur heHee beni de 20. hafta çağırdılardı, bu hafta oluyor ama ne zaman gitcem hala bilmiyorum
Yok bacım iki isimli olmasın, ben iki isimliyim kendi soyadımı kullanamadım evlenince brezilyalı futbolcular gibi oluyoAy kıyamam kızNil rüya da güzel bak iki isin severseniz
Esin güzel ama naif kibar isim beğendim ben he elleme adamı ne güzel isim bulmuş işteBizimki de esin çok istiyor soyadlarına yakın diye ben ne hayır gördüm ki sabi ne hayır görsün soyadlarındanneyseki isim çok naif bende seviyorum diye ses etmiyorum ama az daha kızdırılarsa Nevra ya dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?