Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee doğru dedin kız ben bunu kullanırım sen soyadını verion zati diye
Ben hep bunu kullanıyorum Adamı o kadar manipüle etmişim ki kendi fikri sanıyor savunuyor, ben soyadını veriyorum bu kız boşuna mı taşıyor 9 ay o da adını verecek tabi diye çaktırma

Sorma bi tanem eller ayaklar kımıl kımıl artık sen nelerdesin ne yapıyorsun
Maşallah yaa 41 kere Ben de iş güç uğraşıom aynı, C.tesi doktor var, bi de tetanız aşısına gitmem lazım, bi de annem taşınacak bizim yan tarafa yeni bina yapılmıştı ordan ev bakcaz, benden haberler böyle şimdilik

Ben hep bunu kullanıyorum Adamı o kadar manipüle etmişim ki kendi fikri sanıyor savunuyor, ben soyadını veriyorum bu kız boşuna mı taşıyor 9 ay o da adını verecek tabi diye çaktırma
ben benimkine öyle bisey desem soyadını secip de mi veriyorum sanki der pek sevmiyo soyadını hatta evlenmeden önce bana bile dıyodu askım degistirmeme imkanın varsa degistirme seninki öyle daha güzel diye hahahah

Maşallah sende iyilik güzellik varmış hep anne candır ya yakın olsun en güzeli cumartesi burası güzel minnoş haberlerle dolacak o zaman

Ahahaha çok güldürdün yaa adamın bilinç altına işlemiş
Ama kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istedi

ben benimkine öyle bisey desem soyadını secip de mi veriyorum sanki der pek sevmiyo soyadını hatta evlenmeden önce bana bile dıyodu askım degistirmeme imkanın varsa degistirme seninki öyle daha güzel diye hahahah
Bizim soyadlar eşimin adıyla melodik, bayılır soyadına yürüdüm gittim ordan

Ama kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istedi
Bizimki de esin çok istiyor soyadlarına yakın diye ben ne hayır gördüm ki sabi ne hayır görsün soyadlarından neyseki isim çok naif bende seviyorum diye ses etmiyorum ama az daha kızdırılarsa Nevra ya dönerim

sen bakma öyle yaptıgına sevinmez olur mu insan :) başka bi sebepten öturudur. yarın verirsiniz inşallah geç olsunda güç olmasın :) Allah kolaylık versin bu arada afiyet olsun simdiden :)

Esin güzel ama naif kibar isim beğendim ben he elleme adamı ne güzel isim bulmuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…