- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kızdırmasın beni o zamanEsin güzel ama naif kibar isim beğendim ben he elleme adamı ne güzel isim bulmuş işte
Yaa evet ben birkaç sene önce bi kere olduydum ama çok sıkıntı olmamıştı, şimdi arkadaşlar bayağı şişti falan dedi, bi de aile hekimim taa karşıda benim eski evin orda, aşıyı verseler de ben evde yapsamAnacım o aşıda yakıyordur he
Olmadı evlendirmeyiz onun çaresi var benceYok bacım iki isimli olmasın, ben iki isimliyim kendi soyadımı kullanamadım evlenince brezilyalı futbolcular gibi oluyo
2 isim koyarsın sende kuzum uyumlu bence nil rüya :) nil ipek.Bizim soyadlar eşimin adıyla melodik, bayılır soyadına yürüdüm gittim ordan
Benim adam gibi sende, saçma sapan bi tribin içinde benim kızım niye evlensin ki babasıyla oturur gezerim ben kızımla diye diye geziyor evdeOlmadı evlendirmeyiz onun çaresi var benceAy bi de büyük konuşuom bak sanki biz annemize babamıza sorduk kocayı bulunca
Çift isim koymam kuzum ben sevmiyom çift isim2 isim koyarsın sende kuzum uyumlu bence nil rüya :) nil ipek.
Biz simdiden anlastıkkız olursa ben koyucam erkek olursa o
Bizimki erkek olursa 1. ismi kpederin ismi olacak 2. ismini 5 sene sevgiliydik biz teee o zamanlar diyoduk güzel isim diye degistirmedik Rabbim nasıp ederse Mehmet Ömür olacak :)
Kız olursa eşim ecrin ismini cok seviyor ben asel ismini bakalım
Yalnız o zamanlar erkek cocuga o kadar cok odaklamısız ki kendimizi tek erkek ismi düşünmüşüz erkek kesinde kız muamma
Bizimki de pek seslenmiodu bozulurum diye ama içten içe kız istioduBenim adam gibi sende, saçma sapan bi tribin içinde benim kızım niye evlensin ki babasıyla oturur gezerim ben kızımla diye diye geziyor evdeBebek erkekse uzun süre boşluğa bakacak gibi geliyor
Benimkide zorlamiyor ister yaptır ister yaptırma kendi kararınız dediBen yaptırmadım herkesin kendi kararı .
Doktorumda zorlamadı .
İstemiyorsan yapmayız dedi sadece ultrasonda baktı herhangi bir sorun görmüyorum dedi .
Eee kuzum bebiş doğduktan sonra hemen en yakın sağlık ocağına kayıt olacak ayrı olmasaydın keşke aldır kaydını. Yakıyorsa ben vuramam kıyamam canım benYaa evet ben birkaç sene önce bi kere olduydum ama çok sıkıntı olmamıştı, şimdi arkadaşlar bayağı şişti falan dedi, bi de aile hekimim taa karşıda benim eski evin orda, aşıyı verseler de ben evde yapsam
Bana hiç farketmez ikisinden de yok, ama benim adam baya dillendiriyor yani baya biBizimki de pek seslenmiodu bozulurum diye ama içten içe kız istioduBen de fazla dillendirmiodum Allah’ın gücüne gider diye, sonra kız dedi doktor da rahatladık cümleten
Evet aldırmam lazım onu da, burdaki doktor ama çok tatlıydı şimdi aksi biri çıkar diye tırsıomEee kuzum bebiş doğduktan sonra hemen en yakın sağlık ocağına kayıt olacak ayrı olmasaydın keşke aldır kaydını. Yakıyorsa ben vuramam kıyamam canım ben
Bizim Saldıray erkek, babası erkek, bu da erkek olsa ben azınlığa düşecektim dengeli oldu çok şükürBana hiç farketmez ikisinden de yok, ama benim adam baya dillendiriyor yani baya bi
Ömür ismine şuan bayılıyorum diyemem sanırım 6 senedir söyleye söyleye bıkkınlık geldıÇift isim koymam kuzum ben sevmiyom çift isimYaa aselle ömür güzelmiş
Ömür güzel yaa ben beğendim, minnak gelsin sağlıkla adıyla yaşasınÖmür ismine şuan bayılıyorum diyemem sanırım 6 senedir söyleye söyleye bıkkınlık geldıama hayallerimizdi dogdugnda 6 7 senenin hayali bi Mehmet Ömür olacak onun ıcın vazgecemiyorum :)) O zamanlar sadece 1 oglumuz olsun diyorduk hatta eşim baya bi erkek cocuk asıgıydı ben diyodum deme öyle Allahın gucune gider; olsun,saglıklı olsun de diye :) simdi 1 senedir cocuk olmayınca diyorum yaa bak işte gördünmü:)
Sana kalmıs kuzum bu bir risk testi .Benimkide zorlamiyor ister yaptır ister yaptırma kendi kararınız dedi
aminn inşallah Rabbim size de Eylül'ümüzü kucagınıza almayı nasip etsin :* :) peşine taksın bizimkileri getirsin :))Ömür güzel yaa ben beğendim, minnak gelsin sağlıkla adıyla yaşasın
Canım asla anlamaz öyle şeylerden yani misafir aslında yabancı değil normal kendime yaptıklarımı yiyecekler 2 tabak fazla koyucam ama sonuçta misafir işte yok hiç hevesli değil zaten gitmem bende zorla kolundan tutup götürmem başka bi gün gündğz gider verir gelirim kendimaaa moral bozmuyoruz erkekleri de umursamıyoruz
deseydin keşke daha çok yeni hamileyim dinlenmem gerek misafiri başka zamana erteleyelim diye
Bende çocuğun alınacağı yeri beğenmedim yiğenim gidiyor pek bilmiyorlar gibiEvet aldırmam lazım onu da, burdaki doktor ama çok tatlıydı şimdi aksi biri çıkar diye tırsıom
Hiç bilemiyorum ki belki değişir o zamana gerçi personelBende çocuğun alınacağı yeri beğenmedim yiğenim gidiyor pek bilmiyorlar gibiküçük yerdeyiz benim olduğum yere bir süre sonra aldırmaz mıyım acep velisi olarak
Bende o şans yok inşallah sende vardırHiç bilemiyorum ki belki değişir o zamana gerçi personel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?