Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim soyadlar eşimin adıyla melodik, bayılır soyadına yürüdüm gittim ordan
2 isim koyarsın sende kuzum uyumlu bence nil rüya :) nil ipek.
Biz simdiden anlastık kız olursa ben koyucam erkek olursa o
Bizimki erkek olursa 1. ismi kpederin ismi olacak 2. ismini 5 sene sevgiliydik biz teee o zamanlar diyoduk güzel isim diye degistirmedik Rabbim nasıp ederse Mehmet Ömür olacak :)
Kız olursa eşim ecrin ismini cok seviyor ben asel ismini bakalım
Yalnız o zamanlar erkek cocuga o kadar cok odaklamısız ki kendimizi tek erkek ismi düşünmüşüz erkek kesinde kız muamma

Olmadı evlendirmeyiz onun çaresi var bence Ay bi de büyük konuşuom bak sanki biz annemize babamıza sorduk kocayı bulunca
Benim adam gibi sende, saçma sapan bi tribin içinde benim kızım niye evlensin ki babasıyla oturur gezerim ben kızımla diye diye geziyor evde Bebek erkekse uzun süre boşluğa bakacak gibi geliyor

Çift isim koymam kuzum ben sevmiyom çift isim Yaa aselle ömür güzelmiş

Benim adam gibi sende, saçma sapan bi tribin içinde benim kızım niye evlensin ki babasıyla oturur gezerim ben kızımla diye diye geziyor evde Bebek erkekse uzun süre boşluğa bakacak gibi geliyor
Bizimki de pek seslenmiodu bozulurum diye ama içten içe kız istiodu Ben de fazla dillendirmiodum Allah’ın gücüne gider diye, sonra kız dedi doktor da rahatladık cümleten

Eee kuzum bebiş doğduktan sonra hemen en yakın sağlık ocağına kayıt olacak ayrı olmasaydın keşke aldır kaydını. Yakıyorsa ben vuramam kıyamam canım ben

Bizimki de pek seslenmiodu bozulurum diye ama içten içe kız istiodu Ben de fazla dillendirmiodum Allah’ın gücüne gider diye, sonra kız dedi doktor da rahatladık cümleten
Bana hiç farketmez ikisinden de yok, ama benim adam baya dillendiriyor yani baya bi

Eee kuzum bebiş doğduktan sonra hemen en yakın sağlık ocağına kayıt olacak ayrı olmasaydın keşke aldır kaydını. Yakıyorsa ben vuramam kıyamam canım ben
Evet aldırmam lazım onu da, burdaki doktor ama çok tatlıydı şimdi aksi biri çıkar diye tırsıom

Çift isim koymam kuzum ben sevmiyom çift isim Yaa aselle ömür güzelmiş
Ömür ismine şuan bayılıyorum diyemem sanırım 6 senedir söyleye söyleye bıkkınlık geldı ama hayallerimizdi dogdugnda 6 7 senenin hayali bi Mehmet Ömür olacak onun ıcın vazgecemiyorum :)) O zamanlar sadece 1 oglumuz olsun diyorduk hatta eşim baya bi erkek cocuk asıgıydı ben diyodum deme öyle Allahın gucune gider; olsun,saglıklı olsun de diye :) simdi 1 senedir cocuk olmayınca diyorum yaa bak işte gördünmü:)

Ömür güzel yaa ben beğendim, minnak gelsin sağlıkla adıyla yaşasın

aaa moral bozmuyoruz erkekleri de umursamıyoruz

deseydin keşke daha çok yeni hamileyim dinlenmem gerek misafiri başka zamana erteleyelim diye
Canım asla anlamaz öyle şeylerden yani misafir aslında yabancı değil normal kendime yaptıklarımı yiyecekler 2 tabak fazla koyucam ama sonuçta misafir işte yok hiç hevesli değil zaten gitmem bende zorla kolundan tutup götürmem başka bi gün gündğz gider verir gelirim kendim

Evet aldırmam lazım onu da, burdaki doktor ama çok tatlıydı şimdi aksi biri çıkar diye tırsıom
Bende çocuğun alınacağı yeri beğenmedim yiğenim gidiyor pek bilmiyorlar gibi küçük yerdeyiz benim olduğum yere bir süre sonra aldırmaz mıyım acep velisi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…