Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen kızmışsın sanki hiç gerek yok inan bebişin çok yeni onun morale ihtiyacı var bak paşa oğlunun hatrına hoş gör bugünlük mübarek günlerdeyiz

Maria26 kuzumm inan senı çok iyi anlarım
Eşim inan hala bebeği sahiplenemedi ..
Geçen sinirden ağladım ben sanki zorla mı bebek istedim dedim .
Bana şunu söyledi ben o an yıkıldım ağlamaktan helak oldum

İlkinde çok sevindim . Çok sevındıiğim için rabbım aldı diye düşündüm .
Şimdi sevinmeye korkuyorum dedi

İnan onlarda kendi içlerinde psikolojik savaş veriyolar.
Hiç üzülme kırılma .
Aman verme kan nolcak bak ben vermediö bişe mi oldu ?

Ayyy kuzum ya çok sağol msj ın için.
Bizim içinde ilk gebelik değil ilk heyecan da değil tamam ben sadece tiroid için endokrin dr una gitmem lazım gebelik kesinleşirse diye dedim.. aslında o an o işin gerginliğiyle konuşmuş benle. Misafirler gittikten sonra gideriz belki hasteneye bakalım oğlan huysuzlanmazsa..

Kuzum sen kızmışsın sanki hiç gerek yok inan bebişin çok yeni onun morale ihtiyacı var bak paşa oğlunun hatrına hoş gör bugünlük mübarek günlerdeyiz
Aynen canım ben bi an kendi kendime trip yaptım adamın suçu yok iş stresinden yanlış anlamışım ben ama yemek anca yetiştirdim misafirler gittikten sonra vakit kalırsa gideriz belki hastneye

Aynen canım ben bi an kendi kendime trip yaptım adamın suçu yok iş stresinden yanlış anlamışım ben ama yemek anca yetiştirdim misafirler gittikten sonra vakit kalırsa gideriz belki hastneye
Hadi bklm cnm gidersen mutlaka sonuca beni de etiketle

Orta yolu bulmuşsunuz bebeğim ne güzel hiç olmadı yarın sabah seni hastaneye götürsün sonuca göre trioit için geçersin doktora ben ilk testlerde tsh istemiştim şimdi çok hafif ilaçla düzenli çok şükür

Sen içini ferah tut canım, maşallah testin koyulaşmıştı zaten, inşallah hayırlısıyla kanda da pozitifi göreceksin, ne zaman müsait olursanız o zaman giderseniz hiç sıkma canını

Kızlaarr hayırlı akşamlar :)

Benim bugün kasıkta batma denen şey oldu sanırım böyle bi anda ay dedirtti sonra geçti aniden oldu şimdi de ara ara oluyor

Bide akıntım yumrta akı gibi ama beyazanlamadım

Bide dün ve bugün öğle vakti uykum geliyor bi tanıdık ta bebek falan mı var diye sordu bugün

Sen içini ferah tut canım, maşallah testin koyulaşmıştı zaten, inşallah hayırlısıyla kanda da pozitifi göreceksin, ne zaman müsait olursanız o zaman giderseniz hiç sıkma canını
Ben boşuna evham yapıp adamın günahını almışım çok stresli işi tabi yanlış anlmışım. Hevesliydi hadi verelim kan dedi misafirlerden sonra gittik verdik az önce. 11.20den sonra çıkarmış eşim yanımda olursa hemen girip yazamam ama ilk fırsatta yazıcam buraya

Ayyyy çok heyecanlı

Kızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artar ovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledim kimyasal değildir heralde ya inşallah

Son düzenleme:
Hadi gözün aydın canım katlanarak artsın inşallah Aminnn darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Maşallah , insallah giderek yükselir değerin.Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin Benimde troitim vardi bu ay baya degeri dustu ilacıma devam ediyorum doktor düşürmüştü dozunu , duser düsmez hamile kaldım ne cektik bu troitten

ceylom ben farkettim dün aklıma geldi hatta
nerelerdeydin niye giremedin :)
Geziyom kız bide pubg ye daldık bu ara karı koca sardı da bayağı şarjı da pataates ediyor dolsun diye beklerkene girmeyidr unutuyom siz neler yapıyosınuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…