- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kuzum sen kızmışsın sanki hiç gerek yok inan bebişin çok yeni onun morale ihtiyacı var bak paşa oğlunun hatrına hoş gör bugünlük mübarek günlerdeyizİnşallah canım .. bu akşam kan veremicem herhalde iftara misafir gelecekmiş hazırlık yapıcam mecburen, anca gelir giderler oğlanı yatır uyut 11 12 olur saat zaten başka zaman artık. Eşim de bi tuhaf triplerde zaten sevinmedi bile ona kalsa 1 haft geçsin öyle kan veririz diyodu belki de o yüzden. Bende hiç uğraşamam kan falan vermem o zaman kalsın kimsenin tribiyle uğraşamam
Ben yaptırma taraftarı değildim ama doktorum yapılacak diye kesin bir dille söyledi onun bilgisine, bakış açısına güvendiğim için yaptıracamKızlar bu ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz yapılması mi daha iyi yapılmamasımı
İnşallahhh canımmInsallah birgun bende hamis kalir ve araniza katilirim
12-14 hafta arası diye biliyorumİkili testleri kaçıncı haftada yaptırıyoruz
Ayyy kuzum ya çok sağol msj ın için.Maria26 kuzumm inan senı çok iyi anlarım
Eşim inan hala bebeği sahiplenemedi ..
Geçen sinirden ağladım ben sanki zorla mı bebek istedim dedim .
Bana şunu söyledi ben o an yıkıldım ağlamaktan helak oldum
İlkinde çok sevindim . Çok sevındıiğim için rabbım aldı diye düşündüm .
Şimdi sevinmeye korkuyorum dedi
İnan onlarda kendi içlerinde psikolojik savaş veriyolar.
Hiç üzülme kırılma .
Aman verme kan nolcak bak ben vermediö bişe mi oldu ?
Aynen canım ben bi an kendi kendime trip yaptımKuzum sen kızmışsın sanki hiç gerek yok inan bebişin çok yeni onun morale ihtiyacı var bak paşa oğlunun hatrına hoş gör bugünlük mübarek günlerdeyiz
Hadi bklm cnm gidersen mutlaka sonuca beni de etiketleAynen canım ben bi an kendi kendime trip yaptımadamın suçu yok iş stresinden yanlış anlamışım ben ama yemek anca yetiştirdim misafirler gittikten sonra vakit kalırsa gideriz belki hastneye
Orta yolu bulmuşsunuz bebeğim ne güzelAynen canım ben bi an kendi kendime trip yaptımadamın suçu yok iş stresinden yanlış anlamışım ben ama yemek anca yetiştirdim misafirler gittikten sonra vakit kalırsa gideriz belki hastneye
İnşallah iyi haberle döneceksin canımAynen canım ben bi an kendi kendime trip yaptımadamın suçu yok iş stresinden yanlış anlamışım ben ama yemek anca yetiştirdim misafirler gittikten sonra vakit kalırsa gideriz belki hastneye
Sen içini ferah tut canım, maşallah testin koyulaşmıştı zaten, inşallah hayırlısıyla kanda da pozitifi göreceksin, ne zaman müsait olursanız o zaman giderseniz hiç sıkma canınıAyyy kuzum ya çok sağol msj ın için.
Bizim içinde ilk gebelik değil ilk heyecan da değil tamam ben sadece tiroid için endokrin dr una gitmem lazım gebelik kesinleşirse diye dedim.. aslında o an o işin gerginliğiyle konuşmuş benle. Misafirler gittikten sonra gideriz belki hasteneye bakalım oğlan huysuzlanmazsa..
Ben boşuna evham yapıp adamın günahını almışımSen içini ferah tut canım, maşallah testin koyulaşmıştı zaten, inşallah hayırlısıyla kanda da pozitifi göreceksin, ne zaman müsait olursanız o zaman giderseniz hiç sıkma canını
Ayyyy çok heyecanlıBen boşuna evham yapıp adamın günahını almışımçok stresli işi tabi yanlış anlmışım. Hevesliydi hadi verelim kan dedi misafirlerden sonra gittik verdik az önce. 11.20den sonra çıkarmış eşim yanımda olursa hemen girip yazamam ama ilk fırsatta yazıcam buraya
Hadi gözün aydın canım katlanarak artsın inşallah Aminnn darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Maşallah , insallah giderek yükselir değerin.Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesinKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Geziyom kızceylom ben farkettim dün aklıma geldi hatta
nerelerdeydin niye giremedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?