Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım iyi değerin sen kaç olduğuna değil güzel artıp artmadigina bak

Ama kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istedi
Kızzz benim bebe olursa nil olcak malün soyada da uyuyor

Masallah sonucun cok guzel kotu seyleri dusunme hersey cok guzel olucak

A
yy kaçırmışım arada .. imşallah güzelce artar değerin kuzum

Canım benim de troitim var 8 aydır ortayı bulamıyoruz düşüyo aynı doza devam edince daha çok düşüyo dozu azaltıyoruz bu defa değer artıyo senin değer kaçtı hamile kaldığında bide ne kullanıyosun kaçlık kullanıyosun merak ettim. Hayırlı olsun canım bu arada hamileliğin

Canım hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah değerin çok sevindim

Evlendikten sonra hormonlar degisti , kontrol ettirmedim daha. Sonra adetlerim duzensizlesti tsh 57ydi. 100mgla basladim gecen sene 5.aydan. Hic aksatmadim duzenli olarak ictim 0.03tü en son doktor da 50mg dusurdu levotiron kullaniyorum, bizim ailede genetik. Bence doktor degistir. Hemen doz dusulmuyo.Allah razi olsun bu arada Rabbim sanada nasip etsin insallah

Amin canım inş. Benim değerim okadar çıkmadı 7.53 dü en son bunun üzerinede fazla çıkmadı ama yumurtlamayı etkiliyomuş işte bende levotiron 50 ile başladım değerim eksilere düştü 8 aydır dengeleyemiyoruz geçen ay 1.98 oldu yine hamilelik olmadı bakalım bu ay ne olcak 15 gün 50 kullan sonra 2 gün 50 1 gün 25 kullan dedi inş bu ay yoluna girer stres troit de çok önemli rol oynuyo Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inş. Sende inş. Sağlıkla kucağına alırsın meleğini

hayr olsun canım inşAllah bat ne zmndi yumurtlama gününü biliyorsan adete yakın yumurta akı akıntıya da gebelik belirtisi diyorlar diye okumuştum
Ayy masAllah cnm katlanarak artsın insAllah değerin

Yok canım tabi gayet iyi bence de Maşallah, benim bata 1 kala 70 küsürdü hatta daha da düşüktü, inşallah katlana katlana gider böyle

1609ece Canım sen Kadriye hanıma gidiyordun değil mi? Ben de yarına randevu aldım, gebelik öncesi takviyeleri soracağım bakalım. Ne gerekiyorsa versin.
Çakmak erdem e mi gideceksin ben şimdi gebelikten sonra medipol e başladım orada ki doktorumun adıda kadriye :) bana gebelik öncesi bi takviyece bulunmadı folik asit hariç

Hadi gözün aydın canım çok sevindim kat kat artsın güzelce inşallah
Dairisi başımıza

Günaydım herkese ❣ msjlar için çok teşekkür ederim bende düşününce bakınca gayet iyi dedim. Son kaset testimi bugün yaparım belki öğleden sonra dün 25.gündü 180 gayet iyi yani aslında .. yarın sabah endokrine gidicem 36 saat geçmiş olur hcg ye baktırırız son kez gitmişken artıştan anlarız zaten yarın bat günü 300 falan üstü çıksa rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…