- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Maşallah canım iyi değerin sen kaç olduğuna değil güzel artıp artmadigina bakKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Kızzz benim bebe olursa nil olcakAma kız olursa ismi nil olsun çok istiyor, bende olur dedim çok istiyormuş gibi yaptım kıyamadım ne edem, kızsa ben ipek ya da rüya istiyordum çünküm ama adamceğizim çok istedi
Masallah sonucun cok guzel kotu seyleri dusunme hersey cok guzel olucakKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
yy kaçırmışım arada .. imşallah güzelce artar değerin kuzumKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Canım benim de troitim var 8 aydır ortayı bulamıyoruz düşüyo aynı doza devam edince daha çok düşüyo dozu azaltıyoruz bu defa değer artıyo senin değer kaçtı hamile kaldığında bide ne kullanıyosun kaçlık kullanıyosun merak ettim. Hayırlı olsun canım bu arada hamileliğinMaşallah , insallah giderek yükselir değerin.Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesinBenimde troitim vardi bu ay baya degeri dustu ilacıma devam ediyorum doktor düşürmüştü dozunu , duser düsmez hamile kaldım ne cektik bu troitten
Canım hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah değerin çok sevindimKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Evlendikten sonra hormonlar degisti , kontrol ettirmedim daha. Sonra adetlerim duzensizlesti tsh 57ydi. 100mgla basladim gecen sene 5.aydan. Hic aksatmadim duzenli olarak ictim 0.03tü en son doktor da 50mg dusurdu levotiron kullaniyorum, bizim ailede genetik. Bence doktor degistir. Hemen doz dusulmuyo.Allah razi olsun bu arada Rabbim sanada nasip etsin insallahCanım benim de troitim var 8 aydır ortayı bulamıyoruz düşüyo aynı doza devam edince daha çok düşüyo dozu azaltıyoruz bu defa değer artıyo senin değer kaçtı hamile kaldığında bide ne kullanıyosun kaçlık kullanıyosun merak ettim. Hayırlı olsun canım bu arada hamileliğin
Amin canım inş. Benim değerim okadar çıkmadı 7.53 dü en son bunun üzerinede fazla çıkmadı ama yumurtlamayı etkiliyomuş işte bende levotiron 50 ile başladım değerim eksilere düştü 8 aydır dengeleyemiyoruz geçen ay 1.98 oldu yine hamilelik olmadı bakalım bu ay ne olcak 15 gün 50 kullan sonra 2 gün 50 1 gün 25 kullan dedi inş bu ay yoluna girer stres troit de çok önemli rol oynuyo Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inş. Sende inş. Sağlıkla kucağına alırsın meleğiniEvlendikten sonra hormonlar degisti , kontrol ettirmedim daha. Sonra adetlerim duzensizlesti tsh 57ydi. 100mgla basladim gecen sene 5.aydan. Hic aksatmadim duzenli olarak ictim 0.03tü en son doktor da 50mg dusurdu levotiron kullaniyorum, bizim ailede genetik. Bence doktor degistir. Hemen doz dusulmuyo.Allah razi olsun bu arada Rabbim sanada nasip etsin insallah
hayr olsun canım inşAllah bat ne zmndi yumurtlama gününü biliyorsan adete yakın yumurta akı akıntıya da gebelik belirtisi diyorlar diye okumuştumKızlaarr hayırlı akşamlar :)
Benim bugün kasıkta batma denen şey oldu sanırımböyle bi anda ay dedirtti sonra geçti aniden oldu şimdi de ara ara oluyor
Bide akıntım yumrta akı gibi ama beyazanlamadım
Bide dün ve bugün öğle vakti uykum geliyor bi tanıdık ta bebek falan mı var diye sordu bugün
Ayy masAllah cnm katlanarak artsın insAllah değerinKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Yok canım tabi gayet iyi bence deKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Çakmak erdem e mi gideceksin ben şimdi gebelikten sonra medipol e başladım orada ki doktorumun adıda kadriye :) bana gebelik öncesi bi takviyece bulunmadı folik asit hariç1609ece Canım sen Kadriye hanıma gidiyordun değil mi? Ben de yarına randevu aldım, gebelik öncesi takviyeleri soracağım bakalım. Ne gerekiyorsa versin.
Benimki de kızsa aynı aynı takılırlar ıstırırımKızzz benim bebe olursa nil olcakmalün soyada da uyuyor
Hadi gözün aydın canım çok sevindim kat kat artsın güzelce inşallahKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?