Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın sağlıkla artar inşallah

maria çok sevindim kuzum cok güzel çıkmış kat kat artsın inşallah kendine cok dikkat et yorma kendini

Geziyom kız bide pubg ye daldık bu ara karı koca sardı da bayağı şarjı da pataates ediyor dolsun diye beklerkene girmeyidr unutuyom siz neler yapıyosınuz
aman en iyisini yapmışın başka türlü zamanmı geçcek benimde keşke oyun oynama alışkanlıığım olsa
bizler napalım bıraktıgın gibiyiz debelenmeye devam

Canımm hayirli olsuunn benim bat günü değerim 150 idi, seninki çok güzel maşallah

Günaydın, günümüz bereketli olsun inşallah. Az önce sağlık ocagından geldim. Genel bi tarama yaptı doktor. Cuma çıkacak sonuçlar. Güne erken başlayanlar burda mı?
günaydın amin insAllah cnm guzel sonuclar ciksin insAllah tahlillerinde 9 bucuk erken mi sayiliyor gec mi
günaydınnn hala test yapmadınmı 1 kaldı
yok cnm yapmadm
Günaydın canım test yaptın mı senle aynıydı dimi bat larımız benim dün 180 çıktı bakalım yarın sabah nasıl çıkacak.
yapmadm cnm evet gordum yazdm da ama gormedjn herhalde sağlıkla artar insAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…