Gözün aydın sağlıkla artar inşallahKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Var bence ama tekrar yapsanız bu dağılmış çünkükızlar testime bakabilirmsiiniz hamilemiyim Eki Görüntüle 2271416
maria çok sevindim kuzum cok güzel çıkmış kat kat artsın inşallah kendine cok dikkat et yorma kendiniKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
aman en iyisini yapmışın başka türlü zamanmı geçcek benimde keşke oyun oynama alışkanlıığım olsaGeziyom kızbide pubg ye daldık bu ara karı koca sardı da bayağı şarjı da pataates ediyor dolsun diye beklerkene girmeyidr unutuyom siz neler yapıyosınuz
Canımm hayirli olsuunnKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Yaa öyle miCanımm hayirli olsuunnbenim bat günü değerim 150 idi, seninki çok güzel maşallah
Allah razı olsun kuzum en yakın sürede sana da nasip olacak inşallahhmaria çok sevindim kuzum cok güzel çıkmış kat kat artsın inşallah kendine cok dikkat et yorma kendini
günaydınnn hala test yapmadınmı 1 kaldıGünayyyydınnnn Kizlarrrrr nasılsınz❣
Günaydın canım test yaptın mı senle aynıydı dimi bat larımızGünayyyydınnnn Kizlarrrrr nasılsınz
Canım benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallahGünaydın canım test yaptın mı senle aynıydı dimi bat larımızbenim dün 180 çıktı bakalım yarın sabah nasıl çıkacak.
Sakın inanmayın benimde oldu böyle ama negatif sanırım idrarı biraz fazla damlatınca böyle oluyor bu test geçersiz yanikızlar testime bakabilirmsiiniz hamilemiyim Eki Görüntüle 2271416
Sakın inanmayın benimde oldu böyle ama negatif sanırım idrarı biraz fazla damlatınca böyle oluyor bu test geçersiz yani
günaydın amin insAllah cnm guzel sonuclar ciksin insAllah tahlillerinde 9 bucuk erken mi sayiliyor gec miGünaydın, günümüz bereketli olsun inşallah. Az önce sağlık ocagından geldim. Genel bi tarama yaptı doktor. Cuma çıkacak sonuçlar. Güne erken başlayanlar burda mı?
yok cnm yapmadmgünaydınnn hala test yapmadınmı 1 kaldı
yapmadm cnm evet gordum yazdm da ama gormedjn herhalde sağlıkla artar insAllah cnmGünaydın canım test yaptın mı senle aynıydı dimi bat larımızbenim dün 180 çıktı bakalım yarın sabah nasıl çıkacak.
Bekleyince böyle oldu değil mi?Yaa çok dikkat ettim fazla değil orta miktarda 3 damla
En fazla 15 dk beklediBekleyince böyle oldu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?