- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Bence tekrar yapın bu test bozuk gibiEn fazla 15 dk bekledi
hayr olsun canım inşAllah bat ne zmndi yumurtlama gününü biliyorsan adete yakın yumurta akı akıntıya da gebelik belirtisi diyorlar diye okumuştum
Ayy masAllah cnm katlanarak artsın insAllah değerin
Geçmiş olsun üzülmeyin inşaallah bi dahaki ay sağlıklı bir şekilde nasip eder RabbimBenim hcg 4 çıktı. Sanırım düşük oldu. Ve ben ovulasyon testi ve erkenden gebelik testi yapmasam adetim gecikti bu ay sanacaktim. Neyse artik nasip.
evet dönebilirsin artık beklemeye geçebilirsin ilk deneme testini 1 haziran da yaparsın inşallah olur1609ece bugün ateş 37 olmuştu. Dün degerlendirdim . Sanırım normal rutine dönebilirim artık buda dün gece 12 'deki testim Eki Görüntüle 2271415
zeynepcim ateş tablon gerçekten çok ilginç ilerliyor aynı saatte ve hareket etmeden ölçüm yapmaya dikkat ediyorsun dimi yani senin tablonda bugün yumurtladın bugün çatladı diyemiyorum bi düşük bir yüksek çıkıyor1609ece cnm bugün ateş 36:00*
valla ben öyle birşey yaşamadım ama yaşayan kişiler var bence devamını görmedigin sürece umut her zaman olsun :)Yerleşme kanaması yaşayan varmı aramızda
Yumurtlamadn sonra 11.günüm ve çok az kan gldi parmak ucu kadar
akıntı şeklinde değil kesik kanı gibi
Acaba başka bi yerim mi kanadı
Drvamı varmı diye kontrol ettim yok
bi kereliğe mahsus gördüm
Umut etmeli.miyim ?
bence öyle düşünme bat günün ne zamandı geç döllenme olabilir daha önceden kan verdin mi de düşük oldu diyorsun benim 3 gün önce 0,100 çıkmştı 3 gün sonra tekrar kan verdim 16,97 çıktı benimki geç döllenem degildi ben acele davrandım sen bat a göre takip ettiginde kaçıncı gün kan vermiş oldun ?Benim hcg 4 çıktı. Sanırım düşük oldu. Ve ben ovulasyon testi ve erkenden gebelik testi yapmasam adetim gecikti bu ay sanacaktim. Neyse artik nasip.
kan ne renkti canımYerleşme kanaması yaşayan varmı aramızda
Umut etmeli.miyim ?
kimyasal olması imkansız canım kimyasal gebeligin degeri 30 40 ı geçmiyormuş boşuna kötü düşünme saglıklı bir şekilde artması içinde dua et yeter hayırlı ugurlu olsunKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
valla ben öyle birşey yaşamadım ama yaşayan kişiler var bence devamını görmedigin sürece umut her zaman olsun :)
kan ne renkti canım
Süpersinevet dönebilirsin artık beklemeye geçebilirsin ilk deneme testini 1 haziran da yaparsın inşallah olur
Aynen cnm koltuk altından her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum tek fark sahurla ve benim uyanma saatimle alakalı olabilirmi acaba diyorumzeynepcim ateş tablon gerçekten çok ilginç ilerliyor aynı saatte ve hareket etmeden ölçüm yapmaya dikkat ediyorsun dimi yani senin tablonda bugün yumurtladın bugün çatladı diyemiyorum bi düşük bir yüksek çıkıyor
Çok sağol canım inşallahkimyasal olması imkansız canım kimyasal gebeligin degeri 30 40 ı geçmiyormuş boşuna kötü düşünme saglıklı bir şekilde artması içinde dua et yeter hayırlı ugurlu olsun
Adetin başlangıcı gibi olduğunu duydum tabi sonra gelmemesi gerek. Umudun daim olsun inşallahYerleşme kanaması yaşayan varmı aramızda
Umut etmeli.miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?