Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması yaşayan varmı aramızda

Yumurtlamadn sonra 11.günüm ve çok az kan gldi parmak ucu kadar
akıntı şeklinde değil kesik kanı gibi
Acaba başka bi yerim mi kanadı
Drvamı varmı diye kontrol ettim yok
bi kereliğe mahsus gördüm

Umut etmeli.miyim ?

valla ben öyle birşey yaşamadım ama yaşayan kişiler var bence devamını görmedigin sürece umut her zaman olsun :)

Benim hcg 4 çıktı. Sanırım düşük oldu. Ve ben ovulasyon testi ve erkenden gebelik testi yapmasam adetim gecikti bu ay sanacaktim. Neyse artik nasip.
bence öyle düşünme bat günün ne zamandı geç döllenme olabilir daha önceden kan verdin mi de düşük oldu diyorsun benim 3 gün önce 0,100 çıkmştı 3 gün sonra tekrar kan verdim 16,97 çıktı benimki geç döllenem degildi ben acele davrandım sen bat a göre takip ettiginde kaçıncı gün kan vermiş oldun ?

kan ne renkti canım

kimyasal olması imkansız canım kimyasal gebeligin degeri 30 40 ı geçmiyormuş boşuna kötü düşünme saglıklı bir şekilde artması içinde dua et yeter hayırlı ugurlu olsun

Aynen cnm koltuk altından her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum tek fark sahurla ve benim uyanma saatimle alakalı olabilirmi acaba diyorum

Adetin başlangıcı gibi olduğunu duydum tabi sonra gelmemesi gerek. Umudun daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…