Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın amin insAllah cnm guzel sonuclar ciksin insAllah tahlillerinde 9 bucuk erken mi sayiliyor gec mi
yok cnm yapmadm
yapmadm cnm evet gordum yazdm da ama gormedjn herhalde sağlıkla artar insAllah cnm
Kusura bakma canım gördüm şimdi
Senden de güzel haberler alalım inşalahh ❣❣

Aynen cnm koltuk altından her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum tek fark sahurla ve benim uyanma saatimle alakalı olabilirmi acaba diyorum
yani şuan kurudugun 1 cümlede 2 tane kocaman yanlışın var 1. koltuk altından degil dil altından ölçüm yapılıyor 2. en kaliteli ölçüm saatleri 6-8 arası oluyor sen şimdi sahurdan sonra yatıp kaçta uyanırsan o şekilde ölçüyorsan oda yanlış örnek veriyorum ilk gün 8 de mi kalkıp ölçün 2. gün ve devamında da aynı şekilde aynı saatte kalkıp ölçmen lazım ve en az 4 saat kaliteli derin uyku çekmiş olman lazım

Sanki dil altı daha güvenilir oluyor . Defalarca yapıyorum aynı çıkıyor.

1609ece bende koltuk altı daha güvenilir olur diye ordan ölçüm yapıyodum dil altından oldugunu hiç anlamamışım yada kaçırmışım ben ya 4 de namazı kılıp genelde sabah da 10 da uyanıyorum degişebiliyo 9:30 oluyo yataktan kalkmadan ölçüyorum tüh ya cidden çok üzüldüm yalnış ölçüm yaptıgım için çok teşşekkür ederim takip ettigin için hakkını helal et

yok canım lafı olmaz ama keşke sorsaydın bana ben seni biliyorsun diye o uyarılara girmedim yani birde pko lu oldugun için başka türlü takipte yapamıyoruz yinede sıkma canını hiç belli olmaz bu işler ovü testinde 2 koyu çizgi çıkmasını bekleyelim

Geçmiş olsun üzülmeyin inşaallah bi dahaki ay sağlıklı bir şekilde nasip eder Rabbim
Amin inşallah.
Tatlım 3.günü kan verdim. Ama kan vermeye giderken adet olmuştum. Ama anladim bi gariplik oldugunu. Çünkü adetim gecikemez,yumurtlama belli. Testler siliklesmeye basladi. Ve bugun de sifirlanmistir dun 4 olduguna gore.
Şuan kanamam var yani.

Bugün başka bi ölçer alim onla kendim evde yapıp yazim ovude pik olmayı beklim bakalım ovu olunca tabloyu yollarım sana çok çok teşekkür ederim tekrar cnm

hımm anladım canım ben öncesini kaçırmışım o zaman geçmiş olsun diyelim haziran ayı senin olsun :)

Bata 3 gün var canım yumurtlamama göre
insAllah yerlesmedr cnm bekle bklm devami groecrk mi iliskinin ardndan grlen akintilara ben pek guvrnemiorum ya normal akinti mi afedersn icerde kalan spermler mi die hayrlisi olsun bklm hakkinda
Aynen cnm koltuk altından her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum tek fark sahurla ve benim uyanma saatimle alakalı olabilirmi acaba diyorum
ben normalde bu ay takip yapiordm ama sahura uyan geri uyu derken uyku duzeni bozulde die biraktm bi daha ki aya takip edicem artk
Kusura bakma canım gördüm şimdi
Senden de güzel haberler alalım inşalahh ❣❣
insAllah cnm hayırlısı

Aynn cnm bende bayramdan itibaren daha saglıklı olcanı düşünüyorum ölçümün uyku düzeni olcak inş

Çakmak erdem e mi gideceksin ben şimdi gebelikten sonra medipol e başladım orada ki doktorumun adıda kadriye :) bana gebelik öncesi bi takviyece bulunmadı folik asit hariç

Evet Erdeme geldim bekliyorum şimdi, doğumdaymış doktor..
Hangi Medipol? Senin de özel sağlık sigortan mı vardı? Benim tamamlayıcı var. Acaba doğumu falan ne kadar karşılıyorlar, hiç konuştun mu? Bende de gebelik başlarsa daha iyi bir hastane ve doktor araştıracağım gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…