Zamanı vardır mutlakaBen de bir düşük yaptım 6 aydır deniyoruz olmuyor. Zamanı var demek ki umutla bekliyoruz. Benim de bat 12 haziran.
Zamanı vardır mutlakaben geçen sene mayıs ta kürtaj olmuştum 1 sene içinde ara ara korunma süresi oldu 2 kimyasal oldu ama demekki Rabbim bu zamana uygun görmüş. Herkesin her bebişin bir vakti var en hayırlı vakitlerde gelsinler çok da bekletmesinler
6 kalmış test yaptınmıKızlar 3 4 gundur kasığıma ara ara ağrı giriyor niye bilmiyorum patlayacak gibi ağrıyor yarim saat sürmeden geçiyor:/ anlamadım ne bu
değil bence şubatta kimyasal gebelik oldu benim değerler 73 129 176 diye ilerledi sonra 36 düştü be kimyasal oldukimyasal olması imkansız canım kimyasal gebeligin degeri 30 40 ı geçmiyormuş boşuna kötü düşünme saglıklı bir şekilde artması içinde dua et yeter hayırlı ugurlu olsun
en sağlıklı olan dil altı canım dil altından ölçmen gerekirAynen cnm koltuk altından her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum tek fark sahurla ve benim uyanma saatimle alakalı olabilirmi acaba diyorum
Inşallah canım. Teşekkür ederim.hımm anladım canım ben öncesini kaçırmışım o zaman geçmiş olsun diyelim haziran ayı senin olsun :)
Aynn cnm öyle yapıcam inş bakalım hayırlısıen sağlıklı olan dil altı canım dil altından ölçmen gerekir
Canım ben ara ara dr a gittim bu 1 sene içinde ben de hiç sıkıntı yoktu aslında hep 1 2 ay içinde hamile kalıyordum ben. Sadece tiroid sıkıntım vardı ara ara stresten düştü yükseldi tsh ım 1 2 aydır tam istenilen düzeye gelmişti dr zaten nisan mayıs da kalabilirsin demişti. Bende eşim sigara içiyo stresli işi vs diye 2 aydır keçibpynuzu kürü yaptım ara ara, pekmez de içti. Bende bu ay kendime sadece çörekotu kürü yaptım. Ben ağıstos ayında da çörekotu yaptım hamile kaldım ama kimyasaldı. Ne zaman yapsam kaldım yani. Bu defa kimyasal da değil gibi inşallah sağlıkla ilerlerizMaria26 sen ovulasyon haricinde baska bir sey denedin mi gebelik için Peki
O 176 çıkan değerin peki kaç gün kala çıkmıştı canım ya içimde korku yok içim rahat gibi ama işte şu yarın sabah bakalım nolucakdeğil bence şubatta kimyasal gebelik oldu benim değerler 73 129 176 diye ilerledi sonra 36 düştü be kimyasal oldu
Canım ben ara ara dr a gittim bu 1 sene içinde ben de hiç sıkıntı yoktu aslında hep 1 2 ay içinde hamile kalıyordum ben. Sadece tiroid sıkıntım vardı ara ara stresten düştü yükseldi tsh ım 1 2 aydır tam istenilen düzeye gelmişti dr zaten nisan mayıs da kalabilirsin demişti. Bende eşim sigara içiyo stresli işi vs diye 2 aydır keçibpynuzu kürü yaptım ara ara, pekmez de içti. Bende bu ay kendime sadece çörekotu kürü yaptım. Ben ağıstos ayında da çörekotu yaptım hamile kaldım ama kimyasaldı. Ne zaman yapsam kaldım yani. Bu defa kimyasal da değil gibi inşallah sağlıkla ilerlerizbence deneyin mutlaka çörekotu kürünü
Benim tiroid 0.0001 lere düşüyordu canım hiç 4 ü geçmedi. Ama 2 3 arası olmalı demişti dr um sağlıklı olması açısından. Bu 1 2 dır çok şükür 2 3 arasına geldi ama çok zor oldu her ay kan verdim ilaç dozunu ayarladık. Şimdide doğuma kadar her ay sıkı takipte olucaz. Sen mutlaka dr u değiştir eğer memnun değilsen. Her ay baktır bir de çok düşünmemeye çalış ben gerçekten bu ay düşünmedim. Ya bana da komik geliyodu aman nasıl düşünmüyolar diyldum ama ben kendimi tamamen aşılamaya falan odakladım hep onları araştırdımŞuan birebir aynı seyler gibi yaşadıklarımız. Benim de tshım cok oynuyor ve bu beni çok üzüyor 3 hafta arayla 3 ten 5.5 a cıktı ondan önce 2 küsürdü simdi yine 3 civarında. Doktorlardan çıkamıyorum. Onun haricinde her sey normal çok şükür. Bal çörek otu tarcın yaptım ama ramazan dolayısıyla cok düzenli kullanamadım bu ay onu bide inofolic verdi doktor. Benim de eşim sigara içiyor çok kızıyorum ama bırakıcam diyo bakalım ne olacak. Bana da dua et lütfen açıkcası çevrede birtek ben kaldım buda üzüyo beni artık benimde bir evladım olsun istiyorum inşallah nasip olur ramazan ayının yüzu suyu hürmetine rabbim herkse nasip etsin.Senin de inşallah sağlıkla ilerler her şeyin.
Benim tiroid 0.0001 lere düşüyordu canım hiç 4 ü geçmedi. Ama 2 3 arası olmalı demişti dr um sağlıklı olması açısından. Bu 1 2 dır çok şükür 2 3 arasına geldi ama çok zor oldu her ay kan verdim ilaç dozunu ayarladık. Şimdide doğuma kadar her ay sıkı takipte olucaz. Sen mutlaka dr u değiştir eğer memnun değilsen. Her ay baktır bir de çok düşünmemeye çalış ben gerçekten bu ay düşünmedim. Ya bana da komik geliyodu aman nasıl düşünmüyolar diyldum ama ben kendimi tamamen aşılamaya falan odakladım hep onları araştırdımilişki de 1 kere zaten doğru düzgün oldu tam yumurtlama günü. Aman zaten olmuyo dedim, uykumds vardı malum oruç da var fazla yatmadım duşa girdim falan. Önemsemeyince üstüne düşmeyince geliyo kendiliğinden demekki ❣ hiç başkalarına bakma benim etrafımda 10 yıl olmayan var umut dolular hala. Çok şükür bu halimize dedim hep. Rabbim sen ne zaman uygun görürsen o zaman ver dedim. Sende dua et ama üzme kendini gelecek inşallah seninde meleğin
Kan testi yaptım ya dün kuzum etiketlemiştim senide. Onun için ondan ümitli değilim ama iltihap filan olmasın inşallah6 kalmış test yaptınmı
ay doğruya 2 çıkmıştı pardon kuzum.Kan testi yaptım ya dün kuzum etiketlemiştim senide. Onun için ondan ümitli değilim ama iltihap filan olmasın inşallah
Canim benim de bat gunu 97 cikmisti masallah senin gayet guzel cikmis hep boyle devam etsin insallahYaa öyle miçok sağol canım böyle okudukça moral oldu Allah razı olsun
benim battan 3 gün sonra 176 çıktı korkma senin değerin çok iyi MaşallahO 176 çıkan değerin peki kaç gün kala çıkmıştı canım ya içimde korku yok içim rahat gibi ama işte şu yarın sabah bakalım nolucak
Tamam canım Allah razı olsunbenim battan 3 gün sonra 176 çıktı korkma senin değerin çok iyi Maşallah
Çok şükür canım çok sağolun moral olduCanim benim de bat gunu 97 cikmisti masallah senin gayet guzel cikmis hep boyle devam etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?