Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 4 gundur kasığıma ara ara ağrı giriyor niye bilmiyorum patlayacak gibi ağrıyor yarim saat sürmeden geçiyor:/ anlamadım ne bu

Canım o bana da oldu bu ay çok şiddetliydi bi kaç kez oldu adetim bittikten sonra yumrtalarla ilgili olabilir diye düşünüyorum

Kuuzzzummm maşallaahhh

Kat kat artsın inşallaaahhhh

Ben yaşadım canım. Ama leke şeklinde kahverengi. Oruc acmama 15dk kala gordüm. Dedim regl geliyor heralde. Ama sonra sökülmedim onun gecesi test yaptım ve silik çıktı. Genelde pembe yada kahverengi beklenir

Olur inşallah canım bide önemli olan yumurtlaman sonraki 1 hafta 10 gerçekten stresten uzaklaşıp mutlu olmaya çalışmak

Olur inşallah canım bide önemli olan yumurtlaman sonraki 1 hafta 10 gerçekten stresten uzaklaşıp mutlu olmaya çalışmak

Zaten tatile çıkıcaz benim 21. Gün falan oluyor yumurtlamam bayram izninde olucaz inşallah güzel olur her şey ben de güzel haberler verebilirim çok teşekkür ederim yardımların için senin de her şey yolunda gider inşallah

Kızlar benim yine vajinal enfeksiyonum çıktı, deli olacağım artık ya.. Yine antibiyotik, yine ilaç, yine bebek çalışmalarına ara.. Doktor smear örneği de aldı, sonuç hakkında haftaya telefonla arayıp bilgilendirecekmiş.
Ayrıca folik asit vermedi ama Pregnacare him & her diye bir ilaç verdi. Hem ben hem eşim içinmiş. İçinde tüm vitaminler ve folik asit de varmış ama fiyatı 180 TL.. Almadım onu henüz..

dombili_xl Canım bir konuda gördüm, sen de bu takviyeyi kullanmışsın sanırım. Ne düşünüyorsun, sence almalı mıyım bunu?

Selam canım, aynen bana da doktor gebelik öncesi vermişti, iki kutu kadar kullandım, eşim de kendi vitamini bitince erkek için olanını kullandı. Biz faydasını gördük açıkçası, hamileliği öğrendiğimde ikinci kutudaydım, içeriği de zengin bayağı, vücut direncini de arttırdı bayağı, grip bile olmadıydık bu sene

Ben de şimdi karşılaştırmak için Pharmatonun fiyatına baktım, onun da bir kutusu 60-70 tl, o zaman bunun fiyatı da çok uçuk değilmiş. Çünkü hem erkek hem kadın için toplam 60 tablet var içinde.. Alayım bakayım yarın.. İnşallah bize de iyi gelir :)

İnternetten alıyordum ben de o zaman ama şimdi biraz daha artmış olabilir nette bile, malum dolardı euroydu aldı yürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…