- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Kızlar 3 4 gundur kasığıma ara ara ağrı giriyor niye bilmiyorum patlayacak gibi ağrıyor yarim saat sürmeden geçiyor:/ anlamadım ne bu
Kuuzzzummm maşallaahhhKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Bata kaç kaldı?Yaa son bi tane ovu testim kaldı yapsam mı acabaaa
Ben yaşadım canım. Ama leke şeklinde kahverengi. Oruc acmama 15dk kala gordüm. Dedim regl geliyor heralde. Ama sonra sökülmedim onun gecesi test yaptım ve silik çıktı. Genelde pembe yada kahverengi beklenirYerleşme kanaması yaşayan varmı aramızda
Yumurtlamadn sonra 11.günüm ve çok az kan gldi parmak ucu kadar
akıntı şeklinde değil kesik kanı gibi
Acaba başka bi yerim mi kanadı
Drvamı varmı diye kontrol ettim yok
bi kereliğe mahsus gördüm
Umut etmeli.miyim ?
İnşallahh kuzumKuuzzzummm maşallaahhh
Kat kat artsın inşallaaahhhh
Yap canım inşallah seninledir meleğinYaa son bi tane ovu testim kaldı yapsam mı acabaaa
Farklı doktorlarada gittim ama tiroit üzerine çok düşen olmadı maalesef. Ben kendim araştırıyorum sürekli gidiyorum o böyle şu şöyle diyorum belki dğzğgm tedavi olsa şimdiye kadar olurdu da. Hormon smear her sey normal çok şükür tek sıkıntı tiroit maalesef. En son gittiğim doktor çok şükür bunu düzene sokmamız lazım dedi bugün alıcam ilacı inşallah etki eder. Ben bide 33 35 günde bir adet oluyorum yumurtlamada geç olıyor tabi şuan 14..günümdeuim ama bu ay 2-3 günde bir ilişki olsun dedik ovulasyon testini bıraktım eşim sürekli testle geziyorsun diye söylendi biraz. Kafaya takmama nasıl olıyor ben de bilmiyorum denemeye çalıyorum bakalım ne olacakNasip artık canım bundan sonrası inşallah bana da nasip olur. Sen de stres yapma hiç her şey yolunda gidecek güzel düşünelim ki güzel olsun.
Maşallah süphanallahh
Çok şükür canımMaşallah süphanallahh
Amiiin kuzum inşallahhhhhÇok şükür canımAllahım sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bana da size de
Olur inşallah canım bide önemli olan yumurtlaman sonraki 1 hafta 10 gerçekten stresten uzaklaşıp mutlu olmaya çalışmak
Bata kaç kaldı?
Yap canım inşallah seninledir meleğin
Selam canım, aynen bana da doktor gebelik öncesi vermişti, iki kutu kadar kullandım, eşim de kendi vitamini bitince erkek için olanını kullandı. Biz faydasını gördük açıkçası, hamileliği öğrendiğimde ikinci kutudaydım, içeriği de zengin bayağı, vücut direncini de arttırdı bayağı, grip bile olmadıydık bu seneKızlar benim yine vajinal enfeksiyonum çıktı, deli olacağım artık ya.. Yine antibiyotik, yine ilaç, yine bebek çalışmalarına ara..Doktor smear örneği de aldı, sonuç hakkında haftaya telefonla arayıp bilgilendirecekmiş.
Ayrıca folik asit vermedi ama Pregnacare him & her diye bir ilaç verdi. Hem ben hem eşim içinmiş. İçinde tüm vitaminler ve folik asit de varmış ama fiyatı 180 TL.. Almadım onu henüz..
dombili_xl Canım bir konuda gördüm, sen de bu takviyeyi kullanmışsın sanırım. Ne düşünüyorsun, sence almalı mıyım bunu?
Bence yapmalısınYumurtalamama göre 3 gün kaldı ama takvimde 6 gün kaldı
Ben de şimdi karşılaştırmak için Pharmatonun fiyatına baktım, onun da bir kutusu 60-70 tl, o zaman bunun fiyatı da çok uçuk değilmiş. Çünkü hem erkek hem kadın için toplam 60 tablet var içinde.. Alayım bakayım yarın.. İnşallah bize de iyi gelir :)Selam canım, aynen bana da doktor gebelik öncesi vermişti, iki kutu kadar kullandım, eşim de kendi vitamini bitince erkek için olanını kullandı. Biz faydasını gördük açıkçası, hamileliği öğrendiğimde ikinci kutudaydım, içeriği de zengin bayağı, vücut direncini de arttırdı bayağı, grip bile olmadıydık bu sene
İnternetten alıyordum ben de o zaman ama şimdi biraz daha artmış olabilir nette bile, malum dolardı euroydu aldı yürüyoBen de şimdi karşılaştırmak için Pharmatonun fiyatına baktım, onun da bir kutusu 60-70 tl, o zaman bunun fiyatı da çok uçuk değilmiş. Çünkü hem erkek hem kadın için toplam 60 tablet var içinde.. Alayım bakayım yarın.. İnşallah bize de iyi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?