Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten alıyordum ben de o zaman ama şimdi biraz daha artmış olabilir nette bile, malum dolardı euroydu aldı yürüyo
İnternetten bu tarz şeylere çok güvenemiyorum ben.. Bir de baktım doktorun bana verdiği kağıttaki ambalajdan farklı nettekiler.. Sanırım yenilenmiş. Direkt eczaneye gideyim ben.

selam kızlar
bugün kan değerlerime baktırdım b12 ve d vitaminim sınırda çıktı hamile kalmaya engel olabilir dedi doktor. takviyeye başlıcam hayırlısıyla
Canım ben yılda en az 2 defa kan değerlerime baktırıyorum ve b12 ile d vitaminim hep düşük çıkıyor. Şimdi yine b12 iğnelerime başlayacağım. Hap olanlar pek bir işe yaramıyormuş. Bu sefer ilk kutuyu haftada bir, ikinci kutuyu da ayda bir vurulacağım.
Sen de mutlaka arada değerlerine baktır, bazı kişilerde vücut yeteri kadar alamıyor o vitaminleri, bağırsaklarla ilgili bir sebepten..

Kızlar benden dün gittiğim doktor lan tahlili istedi adetlerin düzensiz sürpriz bi gebelik olabilir her ihtimale karşı kan ver dedi bugün sonucumu aldım 0.8 çıktı orda görevli bayan benim de böyle olmustu 2 hafta sonra tam değerine ulaştı dedi haftaya yine kan ver dedi ama ben imkansız olacağını düşünüyorum sizin başınıza geldimi böyle bir şey hep 0.0 çıkardı düşükten sonra ki tahlillerde. Sizin bir yorumunuz var mı acaba?

Evet emin olmakta fayda var, diğerleri iyi ama sanırım, sıkıntı olmaz Tsh’tan da emin olursanız.
Biri bitmede dertlerin öbürü başlıyor eşimin ileri hızlısı sorunlu ameliyat oldu varikoselden artık yoruldum bebek lafını bile uzun süre duymak istemiyorum sadece tsh ı kontrol altına almak istiyorum artık bir süre bebek fikrinden tamamiyle kopmak istiyorum kendimi çok yıprattım arkadaşım çok ...

Çok geçmiş olsun, artık üzülmeyin ama, benim eşimde de hız ve morfoloji sıkıntılıydı, bende de rahimde perde ve bir tüpte genişleme vardı, Allah’a şükür hepsine çare buldu doktorlar, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Sağolasın inşallah,,, Sizde sağlıkla alın kucağınıza evladınızı..

Bu son test atışım söz bir daha test falan atmicam Eki Görüntüle 2271553
Bir tanede düzgün ve tek başına çekilmiş bir test atarsın ilk sayfamıza koyarız

Bulantı halsizlik kusma ve bide grip allahım hamileliğim bi yoluna girse 8+2 deyim kızlar sabahtan beri 1 muz çubuk bir bardak ayran içebildim anca
Benımde maalesef çok ağır geöti o dönemler . Ben bazen hiçbirşey yemeden geçiriyordum günü
Alh yardımcın olsun inşallah en kısa sürede geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…