- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İnternetten bu tarz şeylere çok güvenemiyorum ben.. Bir de baktım doktorun bana verdiği kağıttaki ambalajdan farklı nettekiler.. Sanırım yenilenmiş. Direkt eczaneye gideyim ben.İnternetten alıyordum ben de o zaman ama şimdi biraz daha artmış olabilir nette bile, malum dolardı euroydu aldı yürüyo
Benimde düşüktü sorun olmadı canım kafana takma ama takviyeyi de ihmal etme kendin içinselam kızlar
bugün kan değerlerime baktırdım b12 ve d vitaminim sınırda çıktı hamile kalmaya engel olabilir dedi doktor. takviyeye başlıcam hayırlısıyla
kurcalıyorum işte canım olmadıkçaBenimde düşüktü sorun olmadı canım kafana takma ama takviyeyi de ihmal etme kendin için
Canım ben yılda en az 2 defa kan değerlerime baktırıyorum ve b12 ile d vitaminim hep düşük çıkıyor. Şimdi yine b12 iğnelerime başlayacağım. Hap olanlar pek bir işe yaramıyormuş. Bu sefer ilk kutuyu haftada bir, ikinci kutuyu da ayda bir vurulacağım.selam kızlar
bugün kan değerlerime baktırdım b12 ve d vitaminim sınırda çıktı hamile kalmaya engel olabilir dedi doktor. takviyeye başlıcam hayırlısıyla
Benim de tsh 3 küsür canım suan normalde 2lerde olmasını tavsiye ediyor doktorlar. Ama gebeliğe çok engel olmaz demişti doktor 3 ve seviyesi ondan sonrası sıkıntı sanırımKızlar bugün hormon testimde tsh 3.164 lh 2.20 çıktı bu ikisinin değerleri anormal mi acaba?
Merhaba, ben Tsh’ı pek bilmiyorum ama referans aralığının üzerindeyse belki ilaç verebilirler, lh/fsh oranı önemli yumurtlama için, fsh kaçtı acaba?Kızlar bugün hormon testimde tsh 3.164 lh 2.20 çıktı bu ikisinin değerleri anormal mi acaba?
Fsh 5.74 lh 2.20 ama tsh korkuttu beni çok yarın özele randevu alacağım şimdi orada da yaptırcam testMerhaba, ben Tsh’ı pek bilmiyorum ama referans aralığının üzerindeyse belki ilaç verebilirler, lh/fsh oranı önemli yumurtlama için, fsh kaçtı acaba?
Ay hadi hayırlısı koyulaşmış bayağıYaptım canım sence nasıl ?
Ay hadi hayırlısı koyulaşmış bayağıbi kaç gün daha bekleyip test yap canım istersen
Evet emin olmakta fayda var, diğerleri iyi ama sanırım, sıkıntı olmaz Tsh’tan da emin olursanız.Fsh 5.74 lh 2.20 ama tsh korkuttu beni çok yarın özele randevu alacağım şimdi orada da yaptırcam test
Biri bitmede dertlerin öbürü başlıyor eşimin ileri hızlısı sorunlu ameliyat oldu varikoselden artık yoruldum bebek lafını bile uzun süre duymak istemiyorum sadece tsh ı kontrol altına almak istiyorum artık bir süre bebek fikrinden tamamiyle kopmak istiyorum kendimi çok yıprattım arkadaşım çok ...Evet emin olmakta fayda var, diğerleri iyi ama sanırım, sıkıntı olmaz Tsh’tan da emin olursanız.
Çok geçmiş olsun, artık üzülmeyin ama, benim eşimde de hız ve morfoloji sıkıntılıydı, bende de rahimde perde ve bir tüpte genişleme vardı, Allah’a şükür hepsine çare buldu doktorlar, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.Biri bitmede dertlerin öbürü başlıyor eşimin ileri hızlısı sorunlu ameliyat oldu varikoselden artık yoruldum bebek lafını bile uzun süre duymak istemiyorum sadece tsh ı kontrol altına almak istiyorum artık bir süre bebek fikrinden tamamiyle kopmak istiyorum kendimi çok yıprattım arkadaşım çok ...
Sağolasın inşallah,,, Sizde sağlıkla alın kucağınıza evladınızı..Çok geçmiş olsun, artık üzülmeyin ama, benim eşimde de hız ve morfoloji sıkıntılıydı, bende de rahimde perde ve bir tüpte genişleme vardı, Allah’a şükür hepsine çare buldu doktorlar, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Bir tanede düzgün ve tek başına çekilmiş bir test atarsın ilk sayfamıza koyarız
Benımde maalesef çok ağır geöti o dönemler . Ben bazen hiçbirşey yemeden geçiriyordum günüBulantı halsizlik kusma ve bide grip allahım hamileliğim bi yoluna girse 8+2 deyim kızlar sabahtan beri 1 muz çubuk bir bardak ayran içebildim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?