- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Biri bitmede dertlerin öbürü başlıyor eşimin ileri hızlısı sorunlu ameliyat oldu varikoselden artık yoruldum bebek lafını bile uzun süre duymak istemiyorum sadece tsh ı kontrol altına almak istiyorum artık bir süre bebek fikrinden tamamiyle kopmak istiyorum kendimi çok yıprattım arkadaşım çok ...
Pek yoluna değil ama hamdolsun yinede ... 5 ay oldu ileri hızlı artmadı .. Yarın test vermek istiyor o da yine haziranda verecektik eğer artmazsa ileri hızım aşılama yapalım diyor ben ağladım bugün çok ondan.. yoksa ne tüp ne aşılama istemiyordu doğal olsun diyor ama olmuyor işte ne yapalım benim değerlerde kafayı yemeye başlıyor bu sefer. Ne ağır ve zor bir sınav.. Bebek aldıranların beynini deşmek istiyorum.Merhaba simdi okudum inşallah herşey yolundadır şeyi sormak istiyorum eşiniz ne kadar oldu amilyat olalı?
Ay ben unuttum yaa tek çekip atacaktımBir tanede düzgün ve tek başına çekilmiş bir test atarsın ilk sayfamıza koyarız
Benımde maalesef çok ağır geöti o dönemler . Ben bazen hiçbirşey yemeden geçiriyordum günü
Alh yardımcın olsun inşallah en kısa sürede geçer
Aaaa diğer çöpü attım ama testlerin olduğunu atmadımmBir tanede düzgün ve tek başına çekilmiş bir test atarsın ilk sayfamıza koyarız
Benımde maalesef çok ağır geöti o dönemler . Ben bazen hiçbirşey yemeden geçiriyordum günü
Alh yardımcın olsun inşallah en kısa sürede geçer
Aaaa diğer çöpü attım ama testlerin olduğunu atmadımmşimdi aklıma geldi banyoda oğlanı yatırıyorum şu an kalkınca içinden bulup atarım kuzum düzgün
Hahaha aslında evet yaaaGiz o test çöpe atılımıben heralde yaşlanana kadar saklarım
Pek yoluna değil ama hamdolsun yinede ... 5 ay oldu ileri hızlı artmadı .. Yarın test vermek istiyor o da yine haziranda verecektik eğer artmazsa ileri hızım aşılama yapalım diyor ben ağladım bugün çok ondan.. yoksa ne tüp ne aşılama istemiyordu doğal olsun diyor ama olmuyor işte ne yapalım benim değerlerde kafayı yemeye başlıyor bu sefer. Ne ağır ve zor bir sınav.. Bebek aldıranların beynini deşmek istiyorum.
Bence birkaç ay sonra doktor ile yumurta takibi yaptır istersen canım, o zamana eşin için de verdikleri süre geçmiş olur, senin için belki klomen gibi ilaçlar da verebilir, eşin de takviye vitamin alsa iyi olur bence çünkü spermler de 3 ayda yenileniyor sanıyorum.Kızlar herkese iyi iftarlar şimdi danışmak istediğim bir şey var testleri sırasıyla yazdım 18 yanı ilk köyü testim adetimle beraber 15.günüm du 20 sinde artık silinmeye basmıştı testim 21 de gayet iyi silikti bana göre ama bugün yaptım test niye böyle takrar koyu kafayı yicem artık doktor çok az bi tembellik var demişti artık anlamıyorum
Gayet iyi.gözüküyo canımKızlaarr bugünkü ovü testim son testi de yaptım rahatladım
Yumurtlamam 14.günde gerçkleşti
Sizce durumum nedir
Hahaha aslında evet yaaaben oğlumun herşeyini saklıyorum kaset test bile duruyo hahahha resmen vicdan azabı çektim şu an haksızlık yapamam aynılarını herşeyini saklamam lazım tabiki❣❣❣
Canım bize de tüp bebek demişti doktor ama düzenli vitamin alınca değerleri düzelmişti eşimin, hamile olduğumu da o ara öğrenmiştim. Neyin vesile olacağını Allah bilir, gerekirse tabi tüp bebek denersiniz ama progeny m, promotil men gibi vitaminlerden fayda gören çok var, içerikleri de çok iyi, ben olsam denerdim.Sigara kullanıyormu ? Veya takviye veya macun türleri denediniz mi benim eşimde geçen ay amilyat oldu bende boşa umitlenmiyim heralde kolay kolay hamile kalan olmuyuor galibavalla hormonlari sıkıntı stres herşey etkiliyor be yazıkki ileri hızı sorun olunca aşılamasa pek etkili olmuyor ama bildiğim kadarıyla direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar büyük konuşmayım ama 1 sene bile dayanabilcegimi sanmıyorum bi süre denerim eşimide konuştuk görümcem felan o tarafta aynı fikirde tüp bebek olacak inşallah doğal yolla olur ama zor bir sınav allah kimsenin karninida kucaginida boş bırakmasın
Kızlar benim yine vajinal enfeksiyonum çıktı, deli olacağım artık ya.. Yine antibiyotik, yine ilaç, yine bebek çalışmalarına ara..Doktor smear örneği de aldı, sonuç hakkında haftaya telefonla arayıp bilgilendirecekmiş.
Ayrıca folik asit vermedi ama Pregnacare him & her diye bir ilaç verdi. Hem ben hem eşim içinmiş. İçinde tüm vitaminler ve folik asit de varmış ama fiyatı 180 TL.. Almadım onu henüz..
dombili_xl Canım bir konuda gördüm, sen de bu takviyeyi kullanmışsın sanırım. Ne düşünüyorsun, sence almalı mıyım bunu?
Ayyy sorma yaaaHahaha evet bencede çek vicdan azabı ve al sakla testikızın sonra denesin sana anne sen ayrımcılık mi yapıyorsun diye
Canım senin daha çatlamamış yada başka bir yumurta gelişmiş. Sen takibe devam et ve değerlendir ..Yalnız resmi atmamışım
Amin inşallah Bir testi versin yine bakalım sonuçlar nasıl eğer ileri hızı artmışsa şimdide benim tsh ı düşürmek gerekecek oyy oyyy.... Eğer yıl sonuna kadar bi şekilde hamile kalamazsam tüp bebek yaptıracağız benimde bekleyecek dermanım kalmadı açıkçası keşke doğal yolla olsa herkes gibi 1-2 ayda hamile kalanlara çok imreniyorum vallahi...Bizde o şans nerede.. Sigayı ameliyatla birlikte bıraktı proxeed kullandık ama hıza hiç etkisi olmadı yavaş hareketli birazcık arttı o kadar... Yok ümidini kesme sen herkes aynı olacak diye bir şey yok rabbime kalmış bir şey.. 3-4 ayda hamile kalanı da duydum ben ameliyattan sonra.. Kısmet işte... Bizim olmadı ama .. Olamıyor..Sigara kullanıyormu ? Veya takviye veya macun türleri denediniz mi benim eşimde geçen ay amilyat oldu bende boşa umitlenmiyim heralde kolay kolay hamile kalan olmuyuor galibavalla hormonlari sıkıntı stres herşey etkiliyor be yazıkki ileri hızı sorun olunca aşılamasa pek etkili olmuyor ama bildiğim kadarıyla direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar büyük konuşmayım ama 1 sene bile dayanabilcegimi sanmıyorum bi süre denerim eşimide konuştuk görümcem felan o tarafta aynı fikirde tüp bebek olacak inşallah doğal yolla olur ama zor bir sınav allah kimsenin karninida kucaginida boş bırakmasın
Bence birkaç ay sonra doktor ile yumurta takibi yaptır istersen canım, o zamana eşin için de verdikleri süre geçmiş olur, senin için belki klomen gibi ilaçlar da verebilir, eşin de takviye vitamin alsa iyi olur bence çünkü spermler de 3 ayda yenileniyor sanıyorum.
Canım bize de tüp bebek demişti doktor ama düzenli vitamin alınca değerleri düzelmişti eşimin, hamile olduğumu da o ara öğrenmiştim. Neyin vesile olacağını Allah bilir, gerekirse tabi tüp bebek denersiniz ama progeny m, promotil men gibi vitaminlerden fayda gören çok var, içerikleri de çok iyi, ben olsam denerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?