Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay hadi maşallah inşallah katlanarak artar abla değerin

Merhaba simdi okudum inşallah herşey yolundadır şeyi sormak istiyorum eşiniz ne kadar oldu amilyat olalı?

Merhaba simdi okudum inşallah herşey yolundadır şeyi sormak istiyorum eşiniz ne kadar oldu amilyat olalı?
Pek yoluna değil ama hamdolsun yinede ... 5 ay oldu ileri hızlı artmadı .. Yarın test vermek istiyor o da yine haziranda verecektik eğer artmazsa ileri hızım aşılama yapalım diyor ben ağladım bugün çok ondan.. yoksa ne tüp ne aşılama istemiyordu doğal olsun diyor ama olmuyor işte ne yapalım benim değerlerde kafayı yemeye başlıyor bu sefer. Ne ağır ve zor bir sınav.. Bebek aldıranların beynini deşmek istiyorum.

Ay ben unuttum yaa tek çekip atacaktım akşam üstü çöpü atarken hepsini attım çöpe tüh yaa böyle de olmaz dimi üstüne yazmışım saf gibi hemen

Aaaa diğer çöpü attım ama testlerin olduğunu atmadımm şimdi aklıma geldi banyoda oğlanı yatırıyorum şu an kalkınca içinden bulup atarım kuzum düzgün

Kızlar herkese iyi iftarlar şimdi danışmak istediğim bir şey var testleri sırasıyla yazdım 18 yanı ilk köyü testim adetimle beraber 15.günüm du 20 sinde artık silinmeye basmıştı testim 21 de gayet iyi silikti bana göre ama bugün yaptım test niye böyle takrar koyu kafayı yicem artık doktor çok az bi tembellik var demişti artık anlamıyorum

Giz o test çöpe atılımı ben heralde yaşlanana kadar saklarım
Hahaha aslında evet yaaa ben oğlumun herşeyini saklıyorum kaset test bile duruyo hahahha resmen vicdan azabı çektim şu an haksızlık yapamam aynılarını herşeyini saklamam lazım tabiki❣❣❣

Sigara kullanıyormu ? Veya takviye veya macun türleri denediniz mi benim eşimde geçen ay amilyat oldu bende boşa umitlenmiyim heralde kolay kolay hamile kalan olmuyuor galiba valla hormonlari sıkıntı stres herşey etkiliyor be yazıkki ileri hızı sorun olunca aşılamasa pek etkili olmuyor ama bildiğim kadarıyla direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar büyük konuşmayım ama 1 sene bile dayanabilcegimi sanmıyorum bi süre denerim eşimide konuştuk görümcem felan o tarafta aynı fikirde tüp bebek olacak inşallah doğal yolla olur ama zor bir sınav allah kimsenin karninida kucaginida boş bırakmasın

Bence birkaç ay sonra doktor ile yumurta takibi yaptır istersen canım, o zamana eşin için de verdikleri süre geçmiş olur, senin için belki klomen gibi ilaçlar da verebilir, eşin de takviye vitamin alsa iyi olur bence çünkü spermler de 3 ayda yenileniyor sanıyorum.

Hahaha aslında evet yaaa ben oğlumun herşeyini saklıyorum kaset test bile duruyo hahahha resmen vicdan azabı çektim şu an haksızlık yapamam aynılarını herşeyini saklamam lazım tabiki❣❣❣

Hahaha evet bencede çek vicdan azabı ve al sakla testi kızın sonra denesin sana anne sen ayrımcılık mi yapıyorsun diye

Canım bize de tüp bebek demişti doktor ama düzenli vitamin alınca değerleri düzelmişti eşimin, hamile olduğumu da o ara öğrenmiştim. Neyin vesile olacağını Allah bilir, gerekirse tabi tüp bebek denersiniz ama progeny m, promotil men gibi vitaminlerden fayda gören çok var, içerikleri de çok iyi, ben olsam denerdim.

Canım benim geçen ay 1 hafta 10 gük sarı yoğun akıtnım vardı gebelik yoktu enfeksiyon olduğunu anladım hergğn 1 tane sarımsak yuttum soğan kürü içemiyorum diye çiğ yedim, soğan çorbası yaptım içtim bol bol sarımsak soğan tükettim regl iken 4 5 gün. Yoğun yoğun attı enfeksiyonu doğal yoldan yani. Bu ayda gebelik oluştu enfeksiyon yok diye. Sende bunları da denesen bi yandan inşallah geçer ya niye sık sık tekrarlıyoki?
Günlük ped falan kullanmıyosun dimi?
Ben bide hergün hatta günde 2 kez bol buharla ütülenmiş iç çamaşırı değiştim hep temiz kuru thttum hala öyle dijkat ediyorum. Sende dene canım

Amin inşallah Bir testi versin yine bakalım sonuçlar nasıl eğer ileri hızı artmışsa şimdide benim tsh ı düşürmek gerekecek oyy oyyy.... Eğer yıl sonuna kadar bi şekilde hamile kalamazsam tüp bebek yaptıracağız benimde bekleyecek dermanım kalmadı açıkçası keşke doğal yolla olsa herkes gibi 1-2 ayda hamile kalanlara çok imreniyorum vallahi...Bizde o şans nerede.. Sigayı ameliyatla birlikte bıraktı proxeed kullandık ama hıza hiç etkisi olmadı yavaş hareketli birazcık arttı o kadar... Yok ümidini kesme sen herkes aynı olacak diye bir şey yok rabbime kalmış bir şey.. 3-4 ayda hamile kalanı da duydum ben ameliyattan sonra.. Kısmet işte... Bizim olmadı ama .. Olamıyor..

Evet abla bizde doktora dedik takviye ilaç verevekmisiniz diye oda dedi 3 ay hiç bise vermiyorum çünkü 3 ayda anca damarlar faaliyete geçiyor macun sordum doğal da kullanılır sıkıntı yok dedi bu macunları yiyor sahurda ve iftarda ac karna bide ıliskiden iki saat önce var onu yiyor ilişki günleri evet benimse doktora gitmem lazım şu ramazan bi gecsinde tekrar hormon testi vereyim ama doktorum uzakta olunca nasıl olacak bilmiyorum buralarda hiç bir doktora güvenemiyorum of

Eklentiler

• 15585475249181062384849.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 37

Tabi abla hemen değil süresi dolunca doktor dedi düzelme olmazsa takviye ilaç vericem onlardan da fayda görmezsek en son çare ama ben galiba biraz tez canlıyım istiyorum hemen herşey olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…