Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin daha çatlamamış yada başka bir yumurta gelişmiş. Sen takibe devam et ve değerlendir ..

Nediyon abla sen beni kalpten götüren galiba çatlamamışmi ama ben pazartesi bitirdim ilaikoyi bugün olcak ama öylesine oda doktor sık ilişki olsun dedi eşimden sebep o yüzdendi yinemi kuluçkaya yatacam pf ya ikinci yumurta gelişiyorsa o değil eşim ikiz deyip duruyor onca macuna ikiz olmaz umarım

Of bakal çok zor ya allah sabrını versin canim doktor dedi zaten amilyat kesin çözüm değil sıkıntı stres sigara çalışma ortamı herşey etkiliyor demişti vardır herseyde bir hayır ama sen piskolojini sağlam tut bukadar negatif düşme ball benim böyle yazdığıma yazıyorum sadce ama moral olarak çok iyiyim bak bi yumurta bile çatlatamamisim hamilelikten bahsediyorum

Gözünaydın canım sağlıcakla ilerlesin

Sıra bize de gelecek inşallah hayırlısıyla... Umut hep vardır :)

Ben sarımsak çok tüketirim aslında ama neden tekrarlıyor anlamadım bu.. Günlük ped kullanmıyorum ama akıntı olduğu zamanlar tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum mecburen okulda çamaşır değiştiremeyeceğim için.. Sebamed intim jel de kullanıyorum. Doktor zaten enfeksiyon varken bebek olmaz kolay kolay dedi 5 ay kadar hamile kalamazsan gel testlerini yapalım dedi. Ben çamaşırlarımı ütülemem hiç, ütüleyeyim bundan sonra bari..

İntim jeller de vajinal florayı bozabiliyor sanırım yaa, doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama kullanmasan mı acaba bir süre

Bu son test atışım söz bir daha test falan atmicam Eki Görüntüle 2271553
hay masAllah ya Rabbim isteyen herkesle beraber bana da boylr test atmayı nasip etsim insAllah
cok gecmis olsun cnm enfeksiyon neden oluyormus peki yine dedigine gore sürekli mi oluyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…