- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ayyy sorma yaaaboşluğuma geldi valla ahhh bi gelsinde ayrımcılık yaparmıyım hiç
Canım senin daha çatlamamış yada başka bir yumurta gelişmiş. Sen takibe devam et ve değerlendir ..
Amin inşallah Bir testi versin yine bakalım sonuçlar nasıl eğer ileri hızı artmışsa şimdide benim tsh ı düşürmek gerekecek oyy oyyy.... Eğer yıl sonuna kadar bi şekilde hamile kalamazsam tüp bebek yaptıracağız benimde bekleyecek dermanım kalmadı açıkçası keşke doğal yolla olsa herkes gibi 1-2 ayda hamile kalanlara çok imreniyorum vallahi...Bizde o şans nerede.. Sigayı ameliyatla birlikte bıraktı proxeed kullandık ama hıza hiç etkisi olmadı yavaş hareketli birazcık arttı o kadar... Yok ümidini kesme sen herkes aynı olacak diye bir şey yok rabbime kalmış bir şey.. 3-4 ayda hamile kalanı da duydum ben ameliyattan sonra.. Kısmet işte... Bizim olmadı ama .. Olamıyor..
Yok kız niye alınayımAy abla yanlis anlama he şakasına takılıyorum ❤❤
Gözünaydın canımKızlar 180 çıktı inşallah yükselerek artarovuya göre yarın bat ama normalde 23mayıs 23 mayısta tekrar yaptırıcam
Ben yarın son testimi de yapayım evde. Netten baktım gayet iyi değer ama testler çok koyu çıkınca bende 200 300 bekledimkimyasal değildir heralde ya inşallah
Sıra bize de gelecek inşallah hayırlısıyla... Umut hep vardır :)Of bakal çok zor ya allah sabrını versin canim doktor dedi zaten amilyat kesin çözüm değil sıkıntı stres sigara çalışma ortamı herşey etkiliyor demişti vardır herseyde bir hayır ama sen piskolojini sağlam tut bukadar negatif düşme ball benim böyle yazdığıma yazıyorum sadce ama moral olarak çok iyiyim bak bi yumurta bile çatlatamamisim hamilelikten bahsediyorum
Yok kız niye alınayım
Sıra bize de gelecek inşallah hayırlısıyla... Umut hep vardır :)
Ben sarımsak çok tüketirim aslında ama neden tekrarlıyor anlamadım bu.. Günlük ped kullanmıyorum ama akıntı olduğu zamanlar tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum mecburen okulda çamaşır değiştiremeyeceğim için.. Sebamed intim jel de kullanıyorum. Doktor zaten enfeksiyon varken bebek olmaz kolay kolay dediCanım benim geçen ay 1 hafta 10 gük sarı yoğun akıtnım vardı gebelik yoktu enfeksiyon olduğunu anladım hergğn 1 tane sarımsak yuttum soğan kürü içemiyorum diye çiğ yedim, soğan çorbası yaptım içtim bol bol sarımsak soğan tükettim regl iken 4 5 gün. Yoğun yoğun attı enfeksiyonu doğal yoldan yani. Bu ayda gebelik oluştu enfeksiyon yok diye. Sende bunları da denesen bi yandan inşallah geçer ya niye sık sık tekrarlıyoki?
Günlük ped falan kullanmıyosun dimi?
Ben bide hergün hatta günde 2 kez bol buharla ütülenmiş iç çamaşırı değiştim hep temiz kuru thttum hala öyle dijkat ediyorum. Sende dene canım
İntim jeller de vajinal florayı bozabiliyor sanırım yaa, doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama kullanmasan mı acaba bir süreBen sarımsak çok tüketirim aslında ama neden tekrarlıyor anlamadım bu.. Günlük ped kullanmıyorum ama akıntı olduğu zamanlar tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum mecburen okulda çamaşır değiştiremeyeceğim için.. Sebamed intim jel de kullanıyorum. Doktor zaten enfeksiyon varken bebek olmaz kolay kolay dedi5 ay kadar hamile kalamazsan gel testlerini yapalım dedi. Ben çamaşırlarımı ütülemem hiç, ütüleyeyim bundan sonra bari..
Heeeeehh çok güzel kuzum yaa özelden son sat tarihinle baana yazarmısın ??
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah . Bu testler erken yapılan testlerden mi?
Ben de öyle biliyorumİntim jeller de vajinal florayı bozabiliyor sanırım yaa, doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama kullanmasan mı acaba bir süre
Teşekkürler, hayır normal kaset testler. 6 gün varken çıkmıştı silikti koyulaştı gittikçeHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah . Bu testler erken yapılan testlerden mi?
hay masAllah ya Rabbim isteyen herkesle beraber bana da boylr test atmayı nasip etsim insAllah
cok gecmis olsun cnm enfeksiyon neden oluyormus peki yine dedigine gore sürekli mi oluyor cnmKızlar benim yine vajinal enfeksiyonum çıktı, deli olacağım artık ya.. Yine antibiyotik, yine ilaç, yine bebek çalışmalarına ara..Doktor smear örneği de aldı, sonuç hakkında haftaya telefonla arayıp bilgilendirecekmiş.
Ayrıca folik asit vermedi ama Pregnacare him & her diye bir ilaç verdi. Hem ben hem eşim içinmiş. İçinde tüm vitaminler ve folik asit de varmış ama fiyatı 180 TL.. Almadım onu henüz..
dombili_xl Canım bir konuda gördüm, sen de bu takviyeyi kullanmışsın sanırım. Ne düşünüyorsun, sence almalı mıyım bunu?
Bende erken test var acaba 8 gün erken çıkarmıTeşekkürler, hayır normal kaset testler. 6 gün varken çıkmıştı silikti koyulaştı gittikçe
Yarın ilk idrar dene iatersenBende erken test var acaba 8 gün erken çıkarmı
Ayy çok heyecanlandım inşallah bu ay olur . Sabahtan yapscam.2kiz annesiyim ama aynı heyecandayimYarın ilk idrar dene iatersenben 6 gün kala akşam yapmıştım kasette çıkmıltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?