- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım zaten enfeksiyondan dolayı başlatmıştı doktorum.. Bu seferki doktor da önerdi. İlişki öncesi ve sonrası kullanıyorum özellikle ve banyoda.. Onun dışında kullanmıyorum sürekli..İntim jeller de vajinal florayı bozabiliyor sanırım yaa, doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama kullanmasan mı acaba bir süre
Canım ben vajinismusu yendim ocak ayında, o zamandan beri sanırım 3. bu.. Aslında mantar ve başka testler yapıldı temiz çıktı. Şimdi de smear istedi doktor, onda çıkar mı bilmiyorum. Göreceğiz bakalım.cok gecmis olsun cnm enfeksiyon neden oluyormus peki yine dedigine gore sürekli mi oluyor cnm
Himm anladım canım son olur insAllah hayırlısıCanım zaten enfeksiyondan dolayı başlatmıştı doktorum.. Bu seferki doktor da önerdi. İlişki öncesi ve sonrası kullanıyorum özellikle ve banyoda.. Onun dışında kullanmıyorum sürekli..
Canım ben vajinismusu yendim ocak ayında, o zamandan beri sanırım 3. bu.. Aslında mantar ve başka testler yapıldı temiz çıktı. Şimdi de smear istedi doktor, onda çıkar mı bilmiyorum. Göreceğiz bakalım.
Testlerin cok guzel masallah ikiz olmasin senin belkide ozlemle beklenen ikizler senden gelicek
Benim hepsi yerlerdeselam kızlar
bugün kan değerlerime baktırdım b12 ve d vitaminim sınırda çıktı hamile kalmaya engel olabilir dedi doktor. takviyeye başlıcam hayırlısıyla
Evet canm takviye al etkiliyormus ozellikle tiroitBenim hepsi yerlerdeondan mı olmuyor acaba?
O değilde b12 folat ve ferritindi sanırım bakıp yazayım hemen değerlerimiEvet canm takviye al etkiliyormus ozellikle tiroit
Belirtilerin ne oldu peki canııım söyler misin :)
Bende aynıyım kuzum ya yiyemiyorum bulantıdan evimden tiksindimBulantı halsizlik kusma ve bide grip allahım hamileliğim bi yoluna girse 8+2 deyim kızlar sabahtan beri 1 muz çubuk bir bardak ayran içebildim anca
Ben 7 kala hamileleiğimi farkettim çok çok silik bir hayalet çizgiyle .Belirtilerin ne oldu peki canııım söyler misin :)
Benimde geçenki ay kimyasal yaşadım demiştim kanda da testte de çıktı bwlirtiler 7 gün kala başlamıştı. Şimdi yine kasık altlarımla belim çok ağrıyor bacaklarım da öylee sızlıyor canım ..Ben 7 kala hamileleiğimi farkettim çok çok silik bir hayalet çizgiyle .
Bel ve sırt ağrısı yalnız benım fıtıgım var bebekle ilgili mi bilmşyorum .
Gözle gördüğüm en belirgin belirti aşırı açılan iştah .
Düşün o dönem 2 kilo aldım ..
birde bata 2-3 varken kasıkta batmalar yaşadım .
Bat günüde regl sancısı çektim
AyyyyTestlerin cok guzel masallah ikiz olmasin senin belkide ozlemle beklenen ikizler senden gelicek
Ne güzel maşallahA
Ayy çok heyecanlandım inşallah bu ay olur . Sabahtan yapscam.2kiz annesiyim ama aynı heyecandayim
Tabi canım mutlaka ya doğal yada ilaç olarak al ama trioid sıkıntın varsa kafana gmre ilaç alma, bende hipertiroid var mesela her ilacı vitamini alamıyprum. Ben çabuk hamile kalabiliyordum mesela. Bu tiroid yüzünden nerdeyse 1 yılı buldu. Her ay kan verdim bi indi bi çıktı marttan beridir düzene girmişti bak 1 2 ay içinde gebelik oldu. Stres çok etkiledi benim tiroidimi ama geçti çok şükürBenim hepsi yerlerdeondan mı olmuyor acaba?
Idrar testim varda 7 gün kala kanda çıkmayınca 5 gün kala idrarda çıkarmı bilmiyorum yapmam daha. Halen ağrım devam ediyoray doğruya 2 çıkmıştı pardon kuzum.
bence umut var hala henüz erken
idrar testin yokmu hiç yarın sabah yapsan bitane 5 kala :)
Biliyorum kuzum hatırlıyorum demistin. Ama benim adetime 5 gün varya yumurtlama vs olacağını sanmıyorum belki sen erken yumurtlamışsındır ?Canım o bana da oldu bu ay çok şiddetliydi bi kaç kez oldu adetim bittikten sonra yumrtalarla ilgili olabilir diye düşünüyorum
Herkesin farklı olabilir canım. Ben mesela hiç 6 gün kaldığının farkında değildim geçen cuma günü buraya girdim baktım herkes test yapıyo benimde 10 tane gebelik var aman öylesne yapayım dedim akşam yaptım çok silik gölge çıkmıştı koyulaşmıştı gittikçe ve hiçbirini sabah idrarıyla yapmadım hep gündüz yaptım. Ama regl günü çıkan da var. Benimde 4 5 gündür hafif hafif vardı regl sancı. Bugün bat günü normaldeIdrar testim varda 7 gün kala kanda çıkmayınca 5 gün kala idrarda çıkarmı bilmiyorum yapmam daha. Halen ağrım devam ediyor
Masallah aile de hep ikiz varmis o zaman bu ihtimal biraz daha yuksek deseneAyyyyAllah isteyene çifter çifter versin kuzum benim oğlan olmasaydı çok isterdim yaa ama ikiz olursa artık naparız bilmiyorum evde 3 bebekle Allah ne verdiyse razıyım ama herkesin gönlüne göre versinn benim hep korkum var zaten aneanne tarafında ikiz vardı, annemde 40 yaşında tedavisiz doğurdu ikiz erkek kardeşlerimi çok zor ya Allah yardım eder tabi ama benim yakınımda ailemden kimse yok en az 1 saat mesafedeler. Çok zor olur heralde ama yinede Allah ne nasip etmişse razıyım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?