aile hekimliğinde yapılıyor mu smear testi?Bugün için randevu aldım aile hekimliğinden eğer doktoru bulursam smear testi yaptırcam yarın içinde kan testleri.
Eğer yeni hamilelik oluşmuşsa sıkıntı olurmu kızlar yada mesela hamile iken kan testinde kontrol edilmesi gereken değerlerim farklı çıkarmı?
evet yapılıyormuşaile hekimliğinde yapılıyor mu smear testi?
aa bilmiyordum orda oldugunu bende yaptıracagımevet yapılıyormuş
yaptır tabi canmaa bilmiyordum orda oldugunu bende yaptıracagım
Ben hayatta hep öyelyimdir canım heryerde ayağımı sürterim peşime gelir herkesGonulmeyvesi lh testin çok güzel koyulaşmışş umutlandım şimdi senden hadi inşallah vardır yaaa
ramazanda tembeliz dedim ama gelicek galiba yeni yeni hamileler
Maria26 ayağını sürte sürte geleydin
Bakalım 1 saat sonra ne çıkacak testMasallah aile de hep ikiz varmis o zaman bu ihtimal biraz daha yuksek deseneAma canim baksana batta kac gun varken nasil koyu cikmis saglikla devam eder insallah insan aceba mi diyor Benim bat 3 gun gecmesine ragmen cok acik bir pembelik vardi karsilastirinca heyecanlandim tabi Rabbim gonlunuzdekini nasip eder insallah
ay cok heycanlııı ben inanıyorum çok güzel artttı annesi sağlıklı bi bebiş oBen hayatta hep öyelyimdir canım heryerde ayağımı sürterim peşime gelir herkesbak sürttüm ayaklarımı 10.30 da kan çıkacakmış verdim bekliyorum
Sonucun ciktigin da benide etiketler misin? Hayirlisiyla guzel haberlerle gelirsinBakalım 1 saat sonra ne çıkacak test
beta hcg sini yesinler385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
Ardnlina G gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeum çok sevindim darısı tüm isteyenlere
haydi gözün aydın kuzu Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı biz bekleyenlere inşallah ayağını iyi sürttün385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
Ardnlina G gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeum çok sevindim darısı tüm isteyenlere
Maşallah385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?