Sürttüm valla hepinizee bulaşsınhaydi gözün aydın kuzu Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı biz bekleyenlere inşallah ayağını iyi sürttün
Beraber bekleyeceğiz inşallah kuzum sende vereceksin güzel haberibeta hcg sini yesinler
masallah kuzum şimdi 8 ay beklemek kaldı
Amin amin amin çok aminnnMaşallahkatlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnn
Amin amin amin çok aminnnyarın dualarımda olacaksınız canım her zaman
Cuma ya öyle okuyorum cuma günleri dua ediyorumYarın ne var kuzu
hee aklıma gelmedi ya :) sağol Allah razı olsuun kuzumCuma ya öyle okuyorum cuma günleri dua ediyorum
Bende bu macundan kullaniyorum sende fayda etti mi benim erken yumurtlama mi sağladıEvet abla bizde doktora dedik takviye ilaç verevekmisiniz diye oda dedi 3 ay hiç bise vermiyorum çünkü 3 ayda anca damarlar faaliyete geçiyor macun sordum doğal da kullanılır sıkıntı yok dedi bu macunları yiyor sahurda ve iftarda ac karna bide ıliskiden iki saat önce var onu yiyor ilişki günleri evet benimse doktora gitmem lazım şu ramazan bi gecsinde tekrar hormon testi vereyim ama doktorum uzakta olunca nasıl olacak bilmiyorum buralarda hiç bir doktora güvenemiyorum of
Ay çok şükür rabbıme sağlıklı bir bebek daha geldi topiğimizee çok sevındım yaaa böyle çok bekleyenlerin hamile kalmasında extra daha çok sevınıyorum darısı385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
Ardnlina @gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeum çok sevindim darısı tüm isteyenlere
Ayy ne güzel artmış, maşallahhh385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
Ardnlina @gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeum çok sevindim darısı tüm isteyenlere
sağol canım amiiinn çok amiinAy çok şükür rabbıme sağlıklı bir bebek daha geldi topiğimizee çok sevındım yaaa böyle çok bekleyenlerin hamile kalmasında extra daha çok sevınıyorum darısıcan09e e
10 gün çok uzun bir süre canımKizlar yumurtla döneminden sonra kasiklarima ve belime ağrı giriyor adete 10 gün var hamile olabilirmiyim
Normalde 1 hafta kala ağrılarım oluyor ama bu sefer yumurtlamadan sonra ağrılarım başladı bu ay pik yakaladım ovulosyon ne zaman gerçekleşti biliyorum10 gün çok uzun bir süre canım
Doğrudur bende ovulasyon ile takipten sonra hamıle kaldım ama belirtilerim bel ve sort ağrımı saymazsak 3-4 kala başladı ..Normalde 1 hafta kala ağrılarım oluyor ama bu sefer yumurtlamadan sonra ağrılarım başladı bu ay pik yakaladım ovulosyon ne zaman gerçekleşti biliyorum
Benim de kasiklarima ve ara ara kasiklarima vuruyor hayırlısıDoğrudur bende ovulasyon ile takipten sonra hamıle kaldım ama belirtilerim bel ve sort ağrımı saymazsak 3-4 kala başladı ..
İnşallah bebeğin senınledirBenim de kasiklarima ve ara ara kasiklarima vuruyor hayırlısı
385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
Günaydın canım tiroidim yok sanırımTabi canım mutlaka ya doğal yada ilaç olarak al ama trioid sıkıntın varsa kafana gmre ilaç alma, bende hipertiroid var mesela her ilacı vitamini alamıyprum. Ben çabuk hamile kalabiliyordum mesela. Bu tiroid yüzünden nerdeyse 1 yılı buldu. Her ay kan verdim bi indi bi çıktı marttan beridir düzene girmişti bak 1 2 ay içinde gebelik oldu. Stres çok etkiledi benim tiroidimi ama geçti çok şükür
Ayyy gozumuz aydin cok sukur saglikla devam etsin insallah385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?