Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar aile sağlığına gittim benim şanssızlığımdan mıdır nedir tam gittim baktım doktor muyane alıyor oh iyi dedim bu sefer halletcem hop doktor kapıyı kitleyip gitti başkla doktor bakacak size dediler . Neyse gittik başka doktora diyorum smear testi yaptırmak istiyorum ben veremem doktorunuz takip etmesi lazım kan testlerini söyledim oda aynı şekilde dedim kaçtır geliyorum bi türlü yaptıramadım mağdur oluyor vs neyse dedi kan testlerini yazayım ama doğru değil gibi söylendi sabah 9 da gitcem kan vercem smear içinde hemşire odası vardı oradan sıra al dedi gittim ordaki bayanda 30 yaşından küçüklere yapılmıyor burda dedi elim boş boş döndüm yani yine :S

günaydınnn kızlarrr Maria26 canım hayırlı ugurlu olsun aramıza hoş geldinnn evet şimdi sıradakiler gelsin çabuk olun hızlı olun mayıs kapısı kapanmak üzere de haydinnnn haziran ın ilk gününü de sayıcam 1 haziranı bekledigim birkaç kişi var inşallah güzel haberler gelecek sonra yeni arkadaşları bekleyecegiz

Selam canım, B12 ve demiri yükseltmek için takviye al istersen, onlar da çok önemli tutunma için diye biliyorum.

Evet canim saglik ocaklari 30 yas altina yapmiyor bende yaptiramamistim. Normal bir jinekologa gitmen lazim. Zaten saglik ocaginda canini yakarlar diye dusnuyorum kan alirken bile umursamiyorlar

Fsh 8-10 arasi normal degermis
Lh 2-10 arasi normalmis
Tsh 0.4 -4.9 arasi normal
Prolaktin 4-23 arasi normal
Estrafiol 30-400 arasi normal
T3: 0.80-2 arasi
T4: 4-11.5 arasi

Cnm bunlari internetten buldum dogrumu bilmiyorum ama bulduklarima gorw tiroitler disindaki degerlerin normal

Selam canım, B12 ve demiri yükseltmek için takviye al istersen, onlar da çok önemli tutunma için diye biliyorum.
Selam canım benim Diğer değerlerim normal değil mi?
Bide bunlar için doktor bana ilaç vermişti ama o dönem hamile kaldığım için kullanmamıştım elimde bir sürü ilaç var ama nasıl kullanmam gerektiğini unuttum

Evet tiroidin gyet iyiymiş canım 1 2 vitamin değerin düşük gibi ama bence gebeliğe engel değildir canım stres yapma ama dr unla ds görüş belki takviye verir

Çok sağolun kızlarr Allah razı olsun peşpeşe gelsin güzel haberlerimiz
Tsh ım çok iyi çıktı dr ilaç bıraktı. 1 ay içmeyelim bakalım belki gebelikte normal seviyede devam edermiş bazı insanlarda. İnşallah gerek kalmaz ilaç içmeme
Ama kan değerlerim tiroidim çok iyi şu an
385 dedim 389 muş heyecanl öyle görmüşüm 390 sayılır yani sabah aç karnına verdin bide öğleden sonra akşama doğru 450 leri bulur değerin regl günü gayet güzel dedi. şimdi ben kalp atışa kadar gitmicektim ama endokrin dr um 1 senedir beni takipte olduğu için, geçen sene düşük yaptın git bu defa progestan fitil yada hap verir dr un belki oğlunda var bütün gün peşindesindir dinlenemezsin de dedi hakkı da. O yüzden haftaya randevu alıp gidicem kesenin içinde bebişi de görürüz belki haftaya

Gördüğüm kadarı ile onlar normal herhalde canım, tsh’ı pek bilmiyorum ama ben açıkçası. B12 için ya iğne ya da dilaltı tabletleri daha etkili oluyor, ben 15 gün dilaltı kullanmıştım, onunla yükselmişti. Demir için de ferrum fort gibi ilaçlar var, doktor en uygununu verir.

Teşekkür ederim yani tiroidlerimde sorun mu var?

Tamam canım çok sağol

Ah canım benimm inşallah yaa çok sağol Ramazan ayını bereketiii Rabbim hepimize nasip etsinn

Sen nasılsın nasıl gidiyor Ramazan iş güç ?

Biliyorum kuzum hatırlıyorum demistin. Ama benim adetime 5 gün varya yumurtlama vs olacağını sanmıyorum belki sen erken yumurtlamışsındır ?

Bilmiyorum canım belki de

Üşütmüş de olabilirsin ayaklarını sıcak tut
Sıcak su torbası alınca hafifliyor benim

Bide gaz sancısı da olabiliyor çok saçma ama
Kasığa baskı yapıyor dehşet ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…