Hadi gözün aydın canım385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
@Ardnlina @gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeumçok sevindim darısı tüm isteyenlere
Selam canım, B12 ve demiri yükseltmek için takviye al istersen, onlar da çok önemli tutunma için diye biliyorum.Günaydın canım tiroidim yok sanırım
En son adetin 3. Günü yaptırdığım tahlillerim şu şekilde
Fsh:8.8
Lh:6.90
Tsh:2.47
Prolaktin:11.04
Estrafiol:41.70
T3:3.46
T4:0.70
Bide vitaminlerimi yazayım
Ferritin:6.30
B12:90
Evet canim saglik ocaklari 30 yas altina yapmiyor bende yaptiramamistim. Normal bir jinekologa gitmen lazim. Zaten saglik ocaginda canini yakarlar diye dusnuyorum kan alirken bile umursamiyorlarkızlar aile sağlığına gittim benim şanssızlığımdan mıdır nedir tam gittim baktım doktor muyane alıyor oh iyi dedim bu sefer halletcem hop doktor kapıyı kitleyip gitti başkla doktor bakacak size dediler . Neyse gittik başka doktora diyorum smear testi yaptırmak istiyorum ben veremem doktorunuz takip etmesi lazım kan testlerini söyledim oda aynı şekilde dedim kaçtır geliyorum bi türlü yaptıramadım mağdur oluyor vs neyse dedi kan testlerini yazayım ama doğru değil gibi söylendi sabah 9 da gitcem kan vercem smear içinde hemşire odası vardı oradan sıra al dedi gittim ordaki bayanda 30 yaşından küçüklere yapılmıyor burda dedi elim boş boş döndüm yani yine :S
Günaydın canım tiroidim yok sanırım
Selam canım benimSelam canım, B12 ve demiri yükseltmek için takviye al istersen, onlar da çok önemli tutunma için diye biliyorum.
Evet tiroidin gyet iyiymiş canım 1 2 vitamin değerin düşük gibi ama bence gebeliğe engel değildir canım stres yapma ama dr unla ds görüş belki takviye verirGünaydın canım tiroidim yok sanırım
Gördüğüm kadarı ile onlar normal herhalde canım, tsh’ı pek bilmiyorum ama ben açıkçası. B12 için ya iğne ya da dilaltı tabletleri daha etkili oluyor, ben 15 gün dilaltı kullanmıştım, onunla yükselmişti. Demir için de ferrum fort gibi ilaçlar var, doktor en uygununu verir.Selam canım benimDiğer değerlerim normal değil mi?
Bide bunlar için doktor bana ilaç vermişti ama o dönem hamile kaldığım için kullanmamıştım elimde bir sürü ilaç var ama nasıl kullanmam gerektiğini unuttum
Teşekkür ederimFsh 8-10 arasi normal degermis
Lh 2-10 arasi normalmis
Tsh 0.4 -4.9 arasi normal
Prolaktin 4-23 arasi normal
Estrafiol 30-400 arasi normal
T3: 0.80-2 arasi
T4: 4-11.5 arasi
Cnm bunlari internetten buldum dogrumu bilmiyorum ama bulduklarima gorw tiroitler disindaki degerlerin normal
Sağol canımEvet tiroidin gyet iyiymiş canım 1 2 vitamin değerin düşük gibi ama bence gebeliğe engel değildir canım stres yapma ama dr unla ds görüş belki takviye verir
Tamam canım çok sağolGördüğüm kadarı ile onlar normal herhalde canım, tsh’ı pek bilmiyorum ama ben açıkçası. B12 için ya iğne ya da dilaltı tabletleri daha etkili oluyor, ben 15 gün dilaltı kullanmıştım, onunla yükselmişti. Demir için de ferrum fort gibi ilaçlar var, doktor en uygununu verir.
Allah bağışlasın Allah kimseye evlat acısı vermesin. Bugün test yaptım negatif çıktı hafta sonuna kadar bekleyeceğim artikNe güzel maşallahbenimde oğlum var. Sağlıkla gelsinler
Gonulmeyvesi lh testin çok güzel koyulaşmışş umutlandım şimdi senden hadi inşallah vardır yaaa
ramazanda tembeliz dedim ama gelicek galiba yeni yeni hamileler
Maria26 ayağını sürte sürte geleydin
Biliyorum kuzum hatırlıyorum demistin. Ama benim adetime 5 gün varya yumurtlama vs olacağını sanmıyorum belki sen erken yumurtlamışsındır ?
Olsun hayırlısı olsun istediğiniz vakitte bekletmeden gelir inşallah siizndeAllah bağışlasın Allah kimseye evlat acısı vermesin. Bugün test yaptım negatif çıktı hafta sonuna kadar bekleyeceğim artik
Sende bir arastir istersen internetten ben bu referans degerlerini buldumTeşekkür ederimyani tiroidlerimde sorun mu var?
aşkolsun benAy çok şükür rabbıme sağlıklı bir bebek daha geldi topiğimizee çok sevındım yaaa böyle çok bekleyenlerin hamile kalmasında extra daha çok sevınıyorum darısı @can09e e
Tamam çok teşekkürlerSende bir arastir istersen internetten ben bu referans degerlerini buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?