Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok şükür rabbıme sağlıklı bir bebek daha geldi topiğimizee çok sevındım yaaa böyle çok bekleyenlerin hamile kalmasında extra daha çok sevınıyorum darısı can09e e
Bende böyle haberleri gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü bende 4 yıldır evliyim ilk yıl dışında çok uğraştım her ay hüsran ameliyatlar tedaviler düşükten sonra olduğunu görmek bile sevindirdi ama şuan yine 6 aydır uğraşıyorum çok zor beklemek Rabbim uzun yıllardır bekleyenlere sabır versin Allah kucaklarini boş bırakmasın canım

Ah canım benimm inşallah yaa çok sağol Ramazan ayını bereketiii Rabbim hepimize nasip etsinn

Sen nasılsın nasıl gidiyor Ramazan iş güç ?
ay benim nolsun aynı bildiğiniz gibi devam
senin gebelik testin yokmu evde yapsaydınya lh o kdr koyu çıktıkya ben senden umutluyum

Heehh dediğim bu anlamda kimse yanlış anlamasın yoksa hemen herkes hamile kalsın

İnşallah canım 2. Asilama ya başladım inşallah bu ay olur hayirlisiysa
Ben sana demiştim 2.aşılama da daha çok kalan var. Bu ay ben gebelik düşünmedim hiç hep aşılamayı araşrırdım biliyorum seninde tutacak bu ay ama biraz uzaklaştırmaya çalış yinede kafanı canım aşılamadan sonra özellkle sağlıkla hayırla, zamanında gelsin meleğin

Benim de kasiklarima ve ara ara kasiklarima vuruyor hayırlısı
Benim her ay kasıklarım belim ağrırdı. Bu ay bata 3 4 kalaya kadar hiç belirtim olmadı kasıklarım hiç ağrımadı, sık idrar, kasıkta iğne batması ve hafif regl sancısı gibi günde 1 2 defa oldu. Akıntı hiç olmadı. Yani her gebelik farklıdır gerçi belki bebeğin tutunmuştur canım.

Canım zaten artık birçok kere denediğin için stres yapmıyorum ama galiba hep olumsuz düşünüyorum geçen ay öyleydi ama nedense bu ay farkliyim çok olumluyum hadi hayırlısı bakalım

Insallah tutunmustur canım 2 yıldır bekliyoruz bu ay ilk kez erken ovulosyon gerçekleşti umutluyum

Kuzum tabı ki bütün grubun olsun can09e sadece çoo bekleidği için dedim ve sen bu süreçte 2 kere hamile kaldın kuzum ♥
hakkat ya şaka maka 1 sene oldu bana da, maria ile konuşurduk yeni kürtaj olduğum zamanlarda.. inşallah ardına biz geliriz..

hakkat ya şaka maka 1 sene oldu bana da, maria ile konuşurduk yeni kürtaj olduğum zamanlarda.. inşallah ardına biz geliriz..
İnşallahh peşpeşe kürtaj olduk peşpeşe doğum yaparız inşallah bu defa

Benim ilk gebeliğim haziran ayında kaldım, ilk oğlumu kasımda kaybettim 6 aylık..
Sonra oğluma 1 sene sonra yine aynı ayda haziran ayında kalmıştım .. ilk oğlumu 2015 martta kucağıma alamadım, ama 2016 da mart ayında Rabbim güldürmüştü yüzümü

Şimdi de diyorum ki, geçen yıl hamile kaldım aralık ocak gibi falandı doğum galiba gözüküyodu, Rabbim nasip etmedi..
Yine 1 sene sonra aynı tarihleri nasip etti
Rabbimin mucizesi işte
İnşallah kucağıma almayı nasip eder de gebelik defterini kapatırım artık

amin inşallah..hayırlısıylaa.
tarihler de bizimle oyniyy ağamm :))
aynı şekilde.. benim de tutan tarihler var.. şimdi en güzeli bat günüm kadir gecesi Rabbim sevindirsin inşallahh.. mayıs mayıs dedik boş çıkmayalım inşallah kuzum.
yokk yaa 3.yü de yaparsın bencee :)

kızlar hamilelik hemen anlaşıladabiliniyormu mesela bi kaç gündür ilişki oluyorya acaba tutmuşmudur test alsam görünürmü
ben çok aceleci biriyimde
eğer olan ilişkiler tam yumurtlama gününde olduysa dahi yumurtlamadan en iyi ihtimalle 8-9 gün sonra öğrenebilirsin oda kanda
keşke söylediğin gibi bişi mümkün olsa hepimzin derdi o
yumurtlama gününüzü biliyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…