Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına sağ salim aldığın günü de göstersin385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
@Ardnlina G gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeumçok sevindim darısı tüm isteyenlere
Bende böyle haberleri gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü bende 4 yıldır evliyim ilk yıl dışında çok uğraştım her ay hüsran ameliyatlar tedaviler düşükten sonra olduğunu görmek bile sevindirdi ama şuan yine 6 aydır uğraşıyorum çok zor beklemek Rabbim uzun yıllardır bekleyenlere sabır versinAy çok şükür rabbıme sağlıklı bir bebek daha geldi topiğimizee çok sevındım yaaa böyle çok bekleyenlerin hamile kalmasında extra daha çok sevınıyorum darısıcan09e e
ay benim nolsun aynı bildiğiniz gibi devamAh canım benimm inşallah yaa çok sağolRamazan ayını bereketiii Rabbim hepimize nasip etsinn
Sen nasılsın nasıl gidiyor Ramazan iş güç ?
Allah razı olsun canımCanım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına sağ salim aldığın günü de göstersin
Heehh dediğim bu anlamda kimse yanlış anlamasın yoksa hemen herkes hamile kalsınBende böyle haberleri gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü bende 4 yıldır evliyim ilk yıl dışında çok uğraştım her ay hüsran ameliyatlar tedaviler düşükten sonra olduğunu görmek bile sevindirdi ama şuan yine 6 aydır uğraşıyorum çok zor beklemek Rabbim uzun yıllardır bekleyenlere sabır versinAllah kucaklarini boş bırakmasın canım ❤
İnşallah canım 2. Asilama ya başladım inşallah bu ay olur hayirlisiysaAllah razı olsun canımsizlerden de böyle güzel müjdeleri alalım sevinçlerimizi ortak yaşayalım inşallah
Ben sana demiştim 2.aşılama da daha çok kalan var. Bu ay ben gebelik düşünmedim hiç hep aşılamayı araşrırdım biliyorumİnşallah canım 2. Asilama ya başladım inşallah bu ay olur hayirlisiysa
Benim her ay kasıklarım belim ağrırdı. Bu ay bata 3 4 kalaya kadar hiç belirtim olmadı kasıklarım hiç ağrımadı, sık idrar, kasıkta iğne batması ve hafif regl sancısı gibi günde 1 2 defa oldu. Akıntı hiç olmadı. Yani her gebelik farklıdır gerçi belki bebeğin tutunmuştur canım.Benim de kasiklarima ve ara ara kasiklarima vuruyor hayırlısı
Canım zaten artık birçok kere denediğin için stres yapmıyorum ama galiba hep olumsuz düşünüyorum geçen ay öyleydi ama nedense bu ay farkliyim çok olumluyumBen sana demiştim 2.aşılama da daha çok kalan var. Bu ay ben gebelik düşünmedim hiç hep aşılamayı araşrırdım biliyorumseninde tutacak bu ay ama biraz uzaklaştırmaya çalış yinede kafanı canım aşılamadan sonra özellkle sağlıkla hayırla, zamanında gelsin meleğin ❣
Insallah tutunmustur canım 2 yıldır bekliyoruz bu ay ilk kez erken ovulosyon gerçekleşti umutluyumBenim her ay kasıklarım belim ağrırdı. Bu ay bata 3 4 kalaya kadar hiç belirtim olmadı kasıklarım hiç ağrımadı, sık idrar, kasıkta iğne batması ve hafif regl sancısı gibi günde 1 2 defa oldu. Akıntı hiç olmadı. Yani her gebelik farklıdır gerçi belki bebeğin tutunmuştur canım.
hakkat ya şaka maka 1 sene oldu bana da, maria ile konuşurduk yeni kürtaj olduğum zamanlarda.. inşallah ardına biz geliriz..Kuzum tabı ki bütün grubun olsuncan09e sadece çoo bekleidği için dedim ve sen bu süreçte 2 kere hamile kaldın kuzum ♥
İnşallahhhakkat ya şaka maka 1 sene oldu bana da, maria ile konuşurduk yeni kürtaj olduğum zamanlarda.. inşallah ardına biz geliriz..
ay benim nolsun aynı bildiğiniz gibi devam
senin gebelik testin yokmu evde yapsaydınya lh o kdr koyu çıktıkya ben senden umutluyum
İnşallahhpeşpeşe kürtaj olduk peşpeşe doğum yaparız inşallah bu defa
Benim ilk gebeliğim haziran ayında kaldım, ilk oğlumu kasımda kaybettim 6 aylık..
Sonra oğluma 1 sene sonra yine aynı ayda haziran ayında kalmıştım .. ilk oğlumu 2015 martta kucağıma alamadım, ama 2016 da mart ayında Rabbim güldürmüştü yüzümü
Şimdi de diyorum ki, geçen yıl hamile kaldım aralık ocak gibi falandı doğum galiba gözüküyodu, Rabbim nasip etmedi..
Yine 1 sene sonra aynı tarihleri nasip etti
Rabbimin mucizesi işte
İnşallah kucağıma almayı nasip eder de gebelik defterini kapatırım artık
kızlar hamilelik hemen anlaşıladabiliniyormumesela bi kaç gündür ilişki oluyorya acaba tutmuşmudur test alsam görünürmü
eğer olan ilişkiler tam yumurtlama gününde olduysa dahi yumurtlamadan en iyi ihtimalle 8-9 gün sonra öğrenebilirsin oda kandaben çok aceleci biriyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?