benim bildiğim antibiyotik dahada coşturur vajinal enfeksiyonlarıKızlar benim yine vajinal enfeksiyonum çıktı, deli olacağım artık ya.. Yine antibiyotik, yine ilaç, yine bebek çalışmalarına ara..Doktor smear örneği de aldı, sonuç hakkında haftaya telefonla arayıp bilgilendirecekmiş.
Ayrıca folik asit vermedi ama Pregnacare him & her diye bir ilaç verdi. Hem ben hem eşim içinmiş. İçinde tüm vitaminler ve folik asit de varmış ama fiyatı 180 TL.. Almadım onu henüz..
@dombili_xl Canım bir konuda gördüm, sen de bu takviyeyi kullanmışsın sanırım. Ne düşünüyorsun, sence almalı mıyım bunu?
:) programa göre tam yumurtlama gününde denedik birde 2 gün sonrasında:değer olan ilişkiler tam yumurtlama gününde olduysa dahi yumurtlamadan en iyi ihtimalle 8-9 gün sonra öğrenebilirsin oda kanda
keşke söylediğin gibi bişi mümkün olsa hepimzin derdi o
yumurtlama gününüzü biliyormusunuz ?
Ay yok yok ben sağ salim bi kucağıma alayım bunu daamin inşallah..hayırlısıylaa.
tarihler de bizimle oyniyy ağamm :))
aynı şekilde.. benim de tutan tarihler var.. şimdi en güzeli bat günüm kadir gecesi Rabbim sevindirsin inşallahh.. mayıs mayıs dedik boş çıkmayalım inşallah kuzum.
yokk yaa 3.yü de yaparsın bencee :)
inşallah programla aynıdır yumurtlama günün aynıysa eğer ihtimal var tutmuş olmasına.:) programa göre tam yumurtlama gününde denedik birde 2 gün sonrasında:d
amin amin kuzum:)Ay yok yok ben sağ salim bi kucağıma alayım bunu da
Allah isteyene versin
Mayıs uğurlu gelecek hepimizee
eğer yumurtlaman o günlerde olduysa ayın 30-31 i gibi test yapabilirsin :)20siydi hem 20 si hem 22 si nde deneme yaptık :)
Bende bu macundan kullaniyorum sende fayda etti mi benim erken yumurtlama mi sağladı
Bayanlara özel olandan canım 4 kere kullandım bana sanki fayda etti ilk kez erken ovulosyon gerçekleştiHangi macunu kullanıyorsun canim ? Benim attıklarım erkek için canim benim ki ayrı kadınlara özel ama benin bütün yumurtlamamı şaşırdım
Pik olduktan sonra 3 gün çok onemlikızlar selam
yumurtlama gününde ovulasyon testi ile pik gördüğümüz gün mü sadece birliktelik önemli
yoksa silinince de değerlendirilmeli
hangisinin şansı olasılığı daha fazla bile varmı
çok teşekkür ederim canımPik olduktan sonra 3 gün çok onemli
Siliklestiginde çatlamış oluyormuş canım inşallah bebeğin tutunurçok teşekkür ederim canım
silikleşsede devam değilmi
Bayanlara özel olandan canım 4 kere kullandım bana sanki fayda etti ilk kez erken ovulosyon gerçekleşti
inşallah canımm bugün sanırım pik olacak ya da en geç yarınSiliklestiginde çatlamış oluyormuş canım inşallah bebeğin tutunur
Bende canım sahurda iftarda kullandım fazla su içemedim ve yürüyüş yapamadım hamile değilsem 1.adet gunu tempolu yürüyüş ve bol su ile kullanacam inşalla gerek kalmazYani bilemiyorum ramazan olduğu için heralde sahur iftar gibi kullandım düzenli yiyemedim bakalım bidaki ay tekrar denicem hayırlısı yaınşallah bebeğin seninledir
Herşey o zaman başlıyorinşallah canımm bugün sanırım pik olacak ya da en geç yarın
o yüzden sordum bırakmamak gerek ben piki görünce bitiyo sanıyodum
hep yanlış yapmışız demekki biz bugüne kadarHerşey o zaman başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?