Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bildiğim antibiyotik dahada coşturur vajinal enfeksiyonları

:) programa göre tam yumurtlama gününde denedik birde 2 gün sonrasında:d

Ay yok yok ben sağ salim bi kucağıma alayım bunu da
Allah isteyene versin
Mayıs uğurlu gelecek hepimizee

selam herkese.hamişleri tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok heveslenmiştk çok üzüldük.
dr korunmanıza gerek yok dedi kimyasal gebeliği onlar gebelikten saymıyorlarmış.
daha önce bu durumu yaşayan ya da bilen arkadaşlar vardır geçen ay kanamamın başladığı günmü bat oluyo?
ne zmn adet olacağımı bilemediğim için kafam çok karışık.hamilelik belirtileri o kadar çok varki o yüzden sabah test yaptım ama çıkmadı.
anlayacağınız kafam çok karışıkkk

Bayanlara özel olandan canım 4 kere kullandım bana sanki fayda etti ilk kez erken ovulosyon gerçekleşti

Yani bilemiyorum ramazan olduğu için heralde sahur iftar gibi kullandım düzenli yiyemedim bakalım bidaki ay tekrar denicem hayırlısı ya ınşallah bebeğin seninledir

Yani bilemiyorum ramazan olduğu için heralde sahur iftar gibi kullandım düzenli yiyemedim bakalım bidaki ay tekrar denicem hayırlısı ya ınşallah bebeğin seninledir
Bende canım sahurda iftarda kullandım fazla su içemedim ve yürüyüş yapamadım hamile değilsem 1.adet gunu tempolu yürüyüş ve bol su ile kullanacam inşalla gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…