- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
İnşallah kuzum Allahtan tedavisi olan hastalik. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.Geçmiş olsun canım, ilaçla düzelir merak etme
Kız pazar pazarında vardı geçen hafta deniz börülcesi.. Hani Atakent mahallesinde, karakolun oradaki pazarda..Migrosta bulamıyorum da carrefour bana yakın olmazsa bakayım oraya, hay Allah razı olsun iyi ki konusu açıldı heH E elço koş
Kız ben sirke hastasıyım, yoğurtlu çorbalara bildiğin boca ederim, salatada da severimBen kokusuna da dayanamam ya
Valla mı, ben salatada turşuda yerim de temizlikte falan da kullanıyolar ya ona geleme galibaKız ben sirke hastasıyım, yoğurtlu çorbalara bildiğin boca ederim, salatada da severim
Bende severim sirke , limon falan. Herşeye katarimKız ben sirke hastasıyım, yoğurtlu çorbalara bildiğin boca ederim, salatada da severim
Bata ne kadar var?Ya kizlar bu testler neden hep beni uzuyor ne kadar olsa umutlaniyorum freely marka dedim dedim sonuc bu
İnşallah gerek kalmaz canım ikimize de.. bende araştırdım gebelikte normale dönebiliyomuş deperler çoğu kişi içmiyomuş ama her ay kan verip baktıırcaz mecbur. Ben propcil kullanıyodum bıraktık bakalımAllah razi olsun kuzum. Bu ay benimde 0lara dustu. Doktor 50yle devam edelim dedi . 1ay sonra belki birakmaktan bahsetti. Duser dusmez hamile kaldim bendeki hipotroit. Sanirim omrum boyunca kullanicam levotiron.Bakalim benimde 29da randevum
Temizlik sirkesi hiç denemedim, o da kokuyor mu acaba bilmiyorum.Valla mı, ben salatada turşuda yerim de temizlikte falan da kullanıyolar ya ona geleme galiba
Aynen, sirkesiz duramam :)Bende severim sirke , limon falan. Herşeye katarim
Benim yüksek o zaman ama doktorum profesör sordum normal sıkıntı etme dedi anlamadım liSınır 2.5 muş en sağlıklısı buymuş
Cnm geçen ay piki görmeden adet oldum
İnsallah dedigin gibi olurİnşallah gerek kalmaz canım ikimize de.. bende araştırdım gebelikte normale dönebiliyomuş deperler çoğu kişi içmiyomuş ama her ay kan verip baktıırcaz mecbur. Ben propcil kullanıyodum bıraktık bakalım
Ay hadi inşallah ovü testi varsa elinde onunla tekrar dener misin sıvı alımına dikkat ederek tabi..Sağol canım inşallah vardır
Bat günüm yarın
14.günümde yumrtladım bugün döngümün 27.günü
Tebrikler gayet net görünüyorYa kizlar bu testler neden hep beni uzuyor ne kadar olsa umutlaniyorum freely marka dedim dedim sonuc bu
Aminnnn canım inşallah bugün doktor kontrolüm var bazı testler yaptırdı bugün sonuçları alıcam inşallah bi akslik çıkmaz güzel düşünüp güzel olsun diye dua ediyorum
Tebrik ederim.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Kac haftaliksinizEvet kızlar çok mu çokkkkk mutluyum bugün bebişimin kesesini gördüm. Şükürler olsun Rabbime
Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu
Mart ayında klomenle hemen büyüdü bi çok yumurtam oldu çatlatma ignesi oldum ama tutmadı ilaçla hemen büyüyo ama bakalım bugünkü ovü biraz daha koyuydu inş bide yumurtalıklarımda bugün ara ara sancı oluyo bakalım inş kendiliginden büyüyodur doktorum sıkıntı yapma anne olmayacagın bir engel yok dediHadi yadoktor nediyor peki bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?