saol canim cok isterdim gercek olmasini ama bir senedir benim testler boyle cikiyor nedenseanlamadimTebrikler gayet net görünüyor
Mart ayında klomenle hemen büyüdü bi çok yumurtam oldu çatlatma ignesi oldum ama tutmadı ilaçla hemen büyüyo ama bakalım bugünkü ovü biraz daha koyuydu inş bide yumurtalıklarımda bugün ara ara sancı oluyo bakalım inş kendiliginden büyüyodur doktorum sıkıntı yapma anne olmayacagın bir engel yok dedi
Bilmiyorum canım benim dr um pinpirikli 2-2.5 geçmemiz lazım diyip durdu. 31 mayısta başka prof a gidicem bendd bakalım şu an değerim gayet iyi zaten de düşmesinden korkuyorumBenim yüksek o zaman ama doktorum profesör sordum normal sıkıntı etme dedi anlamadım li
Baya belirgin canım ama sen hep aynı marka mı kullanıyosun peki, başka marka denesenYa kizlar bu testler neden hep beni uzuyor ne kadar olsa umutlaniyorum freely marka dedim dedim sonuc bu
Ayyy inş cnm ya isteyen dileyen herkesin kucaklarını doldursun rabbimAy hadi inşallah piki görürsün bu ay tutar bebişin ❤
İste canim eski test labquick her ay aynisini yapiyordu bu sfer freely aldim netten 40 tanr ondada aynisi oldumBaya belirgin canım ama sen hep aynı marka mı kullanıyosun peki, başka marka denesen
Belki bu defa hamilesin olamaz mıİste canim eski test labquick her ay aynisini yapiyordu bu sfer freely aldim netten 40 tanr ondada aynisi oldum
Çok teşekkür ederim darısı herkesin isteyen tüm anne adaylarının başınaTebrik ederim.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Kac haftaliksiniz
İnş gebesindir canım ama değilsende dr a giidnce bu durumu söylesen? Acaba bi hormonun mu etkiliyo fazla çıkıyo, hiç kan verdinmi? Her ay da kimyasal gebelik yaşayamazsın ki. Anlamadım hormonlarda sıkıntı yoktur inşallah canımİste canim eski test labquick her ay aynisini yapiyordu bu sfer freely aldim netten 40 tanr ondada aynisi oldum
canim testlerde sorun var sanirim doktora soyledim ciddiye almadi olabilir onemli olan kan demisti gecen aylarda boyle oldugunda gittim kan verdim kesin var diye sonuc 1.20 cikinca yikildim. Ne kadar yok desemde etkileniyorum guvenilir bir test bulamadim yumurtlamadan 14 gun gecti olsa aninda cizgi cikmaliydiİnş gebesindir canım ama değilsende dr a giidnce bu durumu söylesen? Acaba bi hormonun mu etkiliyo fazla çıkıyo, hiç kan verdinmi? Her ay da kimyasal gebelik yaşayamazsın ki. Anlamadım hormonlarda sıkıntı yoktur inşallah canım
Sağlıkla ilerlesin inşallah canımBilmiyorum canım benim dr um pinpirikli 2-2.5 geçmemiz lazım diyip durdu. 31 mayısta başka prof a gidicem bendd bakalım şu an değerim gayet iyi zaten de düşmesinden korkuyorum
Doktora gitmelisin canım bence belki Progestan falan verirKizlar pembe kanamadan bisey olurmu?
Bu çizgi kaç dakika sonra çıktı ki ?canim testlerde sorun var sanirim doktora soyledim ciddiye almadi olabilir onemli olan kan demisti gecen aylarda boyle oldugunda gittim kan verdim kesin var diye sonuc 1.20 cikinca yikildim. Ne kadar yok desemde etkileniyorum guvenilir bir test bulamadim yumurtlamadan 14 gun gecti olsa aninda cizgi cikmaliydi
Bence de doktora gidin tedbirli olmakta fayda varKizlar pembe kanamadan bisey olurmu?
Acil bakıyor degilmiDoktora gitmelisin canım bence belki Progestan falan verir
Bakarlar kadın doğumcuları varsa.Acil bakıyor degilmi
Ayyy inş cnm ya isteyen dileyen herkesin kucaklarını doldursun rabbim
İnşallah canım Allah razı olsunSağlıkla ilerlesin inşallah canım
Dr un varmı dr unla görüş ya da acile git iatersen canım. Böyle önemli birşey için kimse bişey olmaz ya da olur diyemeyiz Allah korusun. Önlem almış olursun. Kahve rengi sarımtırak akıntılar lekelee normal sayılır bbenim her gebeliğimde oldu 5.6. Haftlarda ama açık renk akıntı kanama düşük tehlikesi olabilir Allah korusun hemen önlem almakta fayda varKizlar pembe kanamadan bisey olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?