Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay hadi inşallah piki görürsün bu ay tutar bebişin ❤

Benim yüksek o zaman ama doktorum profesör sordum normal sıkıntı etme dedi anlamadım li
Bilmiyorum canım benim dr um pinpirikli 2-2.5 geçmemiz lazım diyip durdu. 31 mayısta başka prof a gidicem bendd bakalım şu an değerim gayet iyi zaten de düşmesinden korkuyorum

İste canim eski test labquick her ay aynisini yapiyordu bu sfer freely aldim netten 40 tanr ondada aynisi oldum
İnş gebesindir canım ama değilsende dr a giidnce bu durumu söylesen? Acaba bi hormonun mu etkiliyo fazla çıkıyo, hiç kan verdinmi? Her ay da kimyasal gebelik yaşayamazsın ki. Anlamadım hormonlarda sıkıntı yoktur inşallah canım

canim testlerde sorun var sanirim doktora soyledim ciddiye almadi olabilir onemli olan kan demisti gecen aylarda boyle oldugunda gittim kan verdim kesin var diye sonuc 1.20 cikinca yikildim. Ne kadar yok desemde etkileniyorum guvenilir bir test bulamadim yumurtlamadan 14 gun gecti olsa aninda cizgi cikmaliydi

Bu çizgi kaç dakika sonra çıktı ki ?
İlk 5 dakikadan sonraysa dikkate almayın
Ya da aynı anda iki farklı markanın testini yapın emin olmak için

Kizlar pembe kanamadan bisey olurmu?
Dr un varmı dr unla görüş ya da acile git iatersen canım. Böyle önemli birşey için kimse bişey olmaz ya da olur diyemeyiz Allah korusun. Önlem almış olursun. Kahve rengi sarımtırak akıntılar lekelee normal sayılır bbenim her gebeliğimde oldu 5.6. Haftlarda ama açık renk akıntı kanama düşük tehlikesi olabilir Allah korusun hemen önlem almakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…