Acil bakar kadindogum acile gidin pembeyse yeni basliyo demektir progestanyada ignesini yaparlar ins bi sıkıntı olmazAcil bakıyor degilmi
Suan kahverengiye döndü, alttan muayene istemiyorum daha da tetikliyor dusuguDr un varmı dr unla görüş ya da acile git iatersen canım. Böyle önemli birşey için kimse bişey olmaz ya da olur diyemeyiz Allah korusun. Önlem almış olursun. Kahve rengi sarımtırak akıntılar lekelee normal sayılır bbenim her gebeliğimde oldu 5.6. Haftlarda ama açık renk akıntı kanama düşük tehlikesi olabilir Allah korusun hemen önlem almakta fayda var
Niye tetiklesin ?tetiklese doktor niye yapsın ?Suan kahverengiye döndü, alttan muayene istemiyorum daha da tetikliyor dusugu
Canım benim ilk gebeliğimde gece hafif leke geldi ve ben çok anlayamadım bunu sabah kalktığımda ise Kanamam olmuştu çok fazla. Doktor alttan baktı bebek duruyordu ultrasonla göremedi. Alttan bakmak zarar verir diye düşünme sakın yok öyle bişey dedi. Ve ben gece fark edip gitmediğim için hala içim içimi yer. Geç kalma bence biran önce git doktoraSuan kahverengiye döndü, alttan muayene istemiyorum daha da tetikliyor dusugu
Sen bilirsin canım sonradan pişman olma diye dedim. 3 ay düşük tehlikesi olan insanlar var sık sık alttan muayene ediyor ki dr kanama noktası nerde anlamak için. Geçeceğine eminsen tabiki gitmene de gerek yok zatenSuan kahverengiye döndü, alttan muayene istemiyorum daha da tetikliyor dusugu
Canım benim de aynı oldu gece gitmedim ertesi gün dr. gittim alttan muayeneyi kabul etmedim ve haliyle düşük oldu şimdi okadar pişmanım ki belki muayene olsaydım şuan doğmuş ve 4 aylık olacaktı.Suan kahverengiye döndü, alttan muayene istemiyorum daha da tetikliyor dusugu
Yok bu test gecersiz zaten ama hic cikmasa kafam rahat oliyor ama boyle olunca ister istemez etkileniyorum ben test markasi ariyorum aslinda freelyde yarin yapicamyine yalanci cikarirsa onada guvenmemBu çizgi kaç dakika sonra çıktı ki ?
İlk 5 dakikadan sonraysa dikkate almayın
Ya da aynı anda iki farklı markanın testini yapın emin olmak için
olabilirmi canim bilmemki aslinda dun freelyde cikmamisti bugun cikti ama yumurtlamadan sonra 14 gun gecti ama ben yumurtlamadan sonra 17 gun regl oluyorum belki bundada gec yukselir ay hadi insallah yaBelki bu defa hamilesin olamaz mı
Neden olmasıııınnkızlaaar midem bulanıyor acaba hamilemiyiiimm:)
Şimdi geldim acile alttan bakmadi doktor gerek gormedi, kan ve idrar verdim bekliyorumSen bilirsin canım sonradan pişman olma diye dedim. 3 ay düşük tehlikesi olan insanlar var sık sık alttan muayene ediyor ki dr kanama noktası nerde anlamak için. Geçeceğine eminsen tabiki gitmene de gerek yok zaten
Bende pozitif gördüm amasaol canim cok isterdim gercek olmasini ama bir senedir benim testler boyle cikiyor nedenseanlamadim
Canım az is yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede doktora git dinlen kalkma hiç ıkınma da zorlama kendini hiçKizlar pembe kanamadan bisey olurmu?
Dur bakalım bende çok sancı çekmiştim ama olmadımKızlar yaa karnıma ağrı girdiadet ağrısı gibi
Bu aydab çok ümitliydim nedense
Rabbim kucağına aldığın günü de göstersin inş.BİZDE BUGÜNN KALP ATIŞINI DUYDUK TARİFSİZ BİR DUYGUYMUŞBÜYÜMÜŞTE MELEĞİM TEYZELERİ Eki Görüntüle 2272594
Canim buda yarim saatte cikan belli belirsiz cizgi ilk kez bu kadar kisa surede cikti silik eger test bozuk degilseBende pozitif gördüm ama
Maşallah Rabbim sağlıklıcq kucağına alabilmeyi nasip etsin , darısı bizlereBİZDE BUGÜNN KALP ATIŞINI DUYDUK TARİFSİZ BİR DUYGUYMUŞBÜYÜMÜŞTE MELEĞİM TEYZELERİ Eki Görüntüle 2272594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?