Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan kahverengiye döndü, alttan muayene istemiyorum daha da tetikliyor dusugu

Canım benim ilk gebeliğimde gece hafif leke geldi ve ben çok anlayamadım bunu sabah kalktığımda ise Kanamam olmuştu çok fazla. Doktor alttan baktı bebek duruyordu ultrasonla göremedi. Alttan bakmak zarar verir diye düşünme sakın yok öyle bişey dedi. Ve ben gece fark edip gitmediğim için hala içim içimi yer. Geç kalma bence biran önce git doktora

Sen bilirsin canım sonradan pişman olma diye dedim. 3 ay düşük tehlikesi olan insanlar var sık sık alttan muayene ediyor ki dr kanama noktası nerde anlamak için. Geçeceğine eminsen tabiki gitmene de gerek yok zaten

Canım benim de aynı oldu gece gitmedim ertesi gün dr. gittim alttan muayeneyi kabul etmedim ve haliyle düşük oldu şimdi okadar pişmanım ki belki muayene olsaydım şuan doğmuş ve 4 aylık olacaktı.

Bu çizgi kaç dakika sonra çıktı ki ?
İlk 5 dakikadan sonraysa dikkate almayın
Ya da aynı anda iki farklı markanın testini yapın emin olmak için
Yok bu test gecersiz zaten ama hic cikmasa kafam rahat oliyor ama boyle olunca ister istemez etkileniyorum ben test markasi ariyorum aslinda freelyde yarin yapicamyine yalanci cikarirsa onada guvenmem

Sen bilirsin canım sonradan pişman olma diye dedim. 3 ay düşük tehlikesi olan insanlar var sık sık alttan muayene ediyor ki dr kanama noktası nerde anlamak için. Geçeceğine eminsen tabiki gitmene de gerek yok zaten
Şimdi geldim acile alttan bakmadi doktor gerek gormedi, kan ve idrar verdim bekliyorum

Kızlar ben bişey sorcam şimdi benim bata 7 gün var test için erken biliyorum zaten ümidim de çok yok sadece içimde ufak bi umut var o da ben yaklaşık 10 gün önce rüyamda 4 tane sarı civciv gördüm avucuma alıp sevmeye çalışıyordum rüya tabirlerine baktım hamilelikten çocuktan bahsediyodu tek umudum bu. Elimde miratech erken gebelik testi var 7 gün önce çıkma ihtimali varmıdır sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…