- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
Tavsiyelerin için teşekkür ederim kuzum,bugün kendimi zorladı sanırımCanım az is yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede doktora git dinlen kalkma hiç ıkınma da zorlama kendini hiç
Biraz daha beklemeni öneririm yapacağın testte çift çizgiyi göremeye bilirsinKızlar ben bişey sorcam şimdi benim bata 7 gün var test için erken biliyorum zaten ümidim de çok yok sadece içimde ufak bi umut var o da ben yaklaşık 10 gün önce rüyamda 4 tane sarı civciv gördüm avucuma alıp sevmeye çalışıyordum rüya tabirlerine baktım hamilelikten çocuktan bahsediyodu tek umudum bu. Elimde miratech erken gebelik testi var 7 gün önce çıkma ihtimali varmıdır sizce
İnşallah canım benim isteyen herkese nasip etsin rabbimRabbim kucağına aldığın günü de göstersin inş.
Var gözüküyor kuzum ya kan ver bi bakalımCanim buda yarim saatte cikan belli belirsiz cizgi ilk kez bu kadar kisa surede cikti silik eger test bozuk degilse
İnşallah kuzum kalbimle dua ediyorum hepinize anne olmak isteyen herkeseMaşallah Rabbim sağlıklıcq kucağına alabilmeyi nasip etsin , darısı bizlere
Yarin belli olur canim test yaparim sabah yine insallah 40 tane freely gebelik testi almisyim:)Var gözüküyor kuzum ya kan ver bi bakalım
Yapma kuzum ilk 2.5 ay çok kıymetlidir gerekirse hiç kalkma bebeğin içinTavsiyelerin için teşekkür ederim kuzum,bugün kendimi zorladı sanırım
Ahahaha kullan hepsiniiYarin belli olur canim test yaparim sabah yine insallah 40 tane freely gebelik testi almisyim:)
Teşekkür ederim canım sabredebilirsem eğer beklicem canım inş.Biraz daha beklemeni öneririm yapacağın testte çift çizgiyi göremeye bilirsin
Oyy maşallahhhBİZDE BUGÜNN KALP ATIŞINI DUYDUK TARİFSİZ BİR DUYGUYMUŞBÜYÜMÜŞTE MELEĞİM TEYZELERİ Eki Görüntüle 2272594
Naptın canım ne dedi dr güzel haberlele gelTavsiyelerin için teşekkür ederim kuzum,bugün kendimi zorladı sanırım
Canım bence var 2.çizgi yarın yine yap ya da varsa akşamda çıkar sıvı almadanGünaydın kızlar sabah gebelik testi yaptım hemen 2. Çizgiyi gördüm ama silik bi şekilde test bozuk olabilirmi birde siz bakın lütfen
Dur bakalım bende çok sancı çekmiştim ama olmadım☺☺
Gayet güzel görünüyorGünaydın kızlar sabah gebelik testi yaptım hemen 2. Çizgiyi gördüm ama silik bi şekilde test bozuk olabilirmi birde siz bakın lütfen
Bence yoktur her ay aynı zaman da yumurtlama olmuyor pik gördüysen kaçmamıştır benceGünaydın arkadaşlar
Bu ay 4 gün önce pik gördüm o zamanlar degerlendirdim. Normal döngünün ovu günü degerlendirmedim testte yapmadım. Kaçırdığım birşey yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?