Bi aksilik olmazsa bugün kan testi Yaptırıcam canım tam emin olamadım sevinemiyorum bileCanım bence var 2.çizgi yarın yine yap ya da varsa akşamda çıkar sıvı almadan
Evet bende o testlerin azizliğinden korkuyorum canımGayet güzel görünüyorama testlerin azizliği de olmuyor değil tekrar yaptığınızda tekrar çıkar ins
Günaydın kızlar buda benim gebelik testim
Biri dünkü biri bugünkü
Bugün döngümün 28.günü adet olmam gerekiyor
En garantisi kan testi canım inşallah pozitiftir Allah ramazanın hürmetine hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin. Birbirimize dua edelim kaBul olur inşallahBi aksilik olmazsa bugün kan testi Yaptırıcam canım tam emin olamadım sevinemiyorum bile
Amin amin inşallah canım benim Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar versinEn garantisi kan testi canım inşallah pozitiftir Allah ramazanın hürmetine hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin. Birbirimize dua edelim kaBul olur inşallah
Maşallah minnoşaBİZDE BUGÜNN KALP ATIŞINI DUYDUK TARİFSİZ BİR DUYGUYMUŞBÜYÜMÜŞTE MELEĞİM TEYZELERİ Eki Görüntüle 2272594
hemen gördüysen sorun yoktur kan ver degerini görelim :) tebrikler canımGünaydın kızlar sabah gebelik testi yaptım hemen 2. Çizgiyi gördüm ama silik bi şekilde test bozuk olabilirmi birde siz bakın lütfen
Teşekkür ederim canım kese ne zaman görülüyor cuma günü şehir dışına gidicektim gitmeden görmek istiyorumhemen gördüysen sorun yoktur kan ver degerini görelim :) tebrikler canım
İnşallah sonradan çıkar canım belki geç dollenmedirGünaydın kızlar buda benim gebelik testim
Biri dünkü biri bugünkü
Bugün döngümün 28.günü adet olmam gerekiyor
Ayyy maşallah berakeallah sag salim gelsin inşBİZDE BUGÜNN KALP ATIŞINI DUYDUK TARİFSİZ BİR DUYGUYMUŞBÜYÜMÜŞTE MELEĞİM TEYZELERİ Eki Görüntüle 2272594
Günaydın , üstün acık yatma üşütüyosun dedi , progestan yazdi. Sicak dus alma iliskiye girme falan dedi.Muayenede keseyi gordu detayli bakmadi oyleNaptın canım ne dedi dr güzel haberlele gel
Bununla gecmis olsun bir daha yasamazsin ins ☺Günaydın , üstün acık yatma üşütüyosun dedi , progestan yazdi. Sicak dus alma iliskiye girme falan dedi.Muayenede keseyi gordu detayli bakmadi oyle
öncelikle bugün ki degerine bir bakalım genelde 1500 e geldiginde kese görülürTeşekkür ederim canım kese ne zaman görülüyor cuma günü şehir dışına gidicektim gitmeden görmek istiyorum
Günaydın , üstün acık yatma üşütüyosun dedi , progestan yazdi. Sicak dus alma iliskiye girme falan dedi.Muayenede keseyi gordu detayli bakmadi oyle
Tamam canım haber veririm sonucu aldığımdaöncelikle bugün ki degerine bir bakalım genelde 1500 e geldiginde kese görülür
Bence güzel bir şey var oradaGünaydın kızlar sabah gebelik testi yaptım hemen 2. Çizgiyi gördüm ama silik bi şekilde test bozuk olabilirmi birde siz bakın lütfen
Kistin gebelige mani olmadigini biliyorum cok buyuk degilse. Kisti besleyen adet kaniymis muhtemelen hamile kaldiginda uzun sure adet gormeyecegin icin kaybolacaktir. Ins bu ay bebisin seninledirKızlar yazmıştım ya bikac gündür kasık ağrısı cekiyorum ara ara diye. Perşembe gecesi aşırı derecede ağrım oldu iyi kötü ağrı kesici içtim biraz kıvrandım geçti dün sabah yine hafif hafif ağrı girdi doktora gittim alttan muayene etti sol yumurtalıkta 2.5 cm kist var dedi, bende sol yumurtalikta bekarken de oluyordu ara ara kist dedim hatta evlendigim ilk zamanlar 5 cm kist vardı 1 ay yasmin kullandım öyle söküldü dedim. Ilaç gerektirmiyor bu küçük dedi idrar ve gebelik testi istedi aksam ustu internetten baktım sonuca gebelik testi yine 2 çıkmış :/ idrarda da lökosit ve epiteller yüksek cıktı idrar yolu enfeksiyonu sanırım ama idrarda yanma vs hiç yok sadece devamlı kasık ağrısı :/ pazartesi gel dedi bakalım. Üzüldüm baya hem enfeksiyon, hem değer yine 2, hemde sol yumurtalıkta devamli tekrarlayan basit kist tam geçti diyorum yine üretiyorbenim adet oldugumda da sol kasıgm sol bacağım tamamen iptal oluyor kopacak gibi ağrır hep. Acaba diyorum sol yumurtalıkta bi sorunmu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?