Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yazmıştım ya bikac gündür kasık ağrısı cekiyorum ara ara diye. Perşembe gecesi aşırı derecede ağrım oldu iyi kötü ağrı kesici içtim biraz kıvrandım geçti dün sabah yine hafif hafif ağrı girdi doktora gittim alttan muayene etti sol yumurtalıkta 2.5 cm kist var dedi, bende sol yumurtalikta bekarken de oluyordu ara ara kist dedim hatta evlendigim ilk zamanlar 5 cm kist vardı 1 ay yasmin kullandım öyle söküldü dedim. Ilaç gerektirmiyor bu küçük dedi idrar ve gebelik testi istedi aksam ustu internetten baktım sonuca gebelik testi yine 2 çıkmış :/ idrarda da lökosit ve epiteller yüksek cıktı idrar yolu enfeksiyonu sanırım ama idrarda yanma vs hiç yok sadece devamlı kasık ağrısı :/ pazartesi gel dedi bakalım. Üzüldüm baya hem enfeksiyon, hem değer yine 2, hemde sol yumurtalıkta devamli tekrarlayan basit kist tam geçti diyorum yine üretiyor benim adet oldugumda da sol kasıgm sol bacağım tamamen iptal oluyor kopacak gibi ağrır hep. Acaba diyorum sol yumurtalıkta bi sorunmu var

Kistin gebelige mani olmadigini biliyorum cok buyuk degilse. Kisti besleyen adet kaniymis muhtemelen hamile kaldiginda uzun sure adet gormeyecegin icin kaybolacaktir. Ins bu ay bebisin seninledir peki doktor bacagina kadar vuran agri icin bise demiyormu ilk kez duydum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…