Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda bugünkü ovülasyon kızlarr

Pembe akıntı geldii
Hafif ağrım var
Üzgünüm

Bu ay çok ümidim vardı
Allah ne yazdıysa tabi

Yaa bide az önce geç kaldığım için biraz koştum eve gelince karnım ağrıdı lavaboya gittim çok açık pembe

Eklentiler

• 20190525_134259.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 39
Hamileler bi sorum olacak sizlere. Keseyi gördük bugün çok şükür ama 10 mm civarında 4 tane yumurta da gördü doktor ağrı da yapıyolardı zaten . Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda acaba soğan kürü yapsam kaybolurlar mı ya da bebeğe bi zararı olur mu bunun

Kızlar döngümün 28.günü bat günü yerleşme olabilir mi
Ovu testi adetten dolayı da koyu oluyor mu

Allahımm inşallah gelmezz kızlar bana dua edin noluuurrr
Lh benim böyle koyu oldugunda adete yakın, hcg testi pozitif gostermisti biraz silik bir şekilde..üç gün kalaydi.seninki de gayet koyu duruyor,inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar döngümün 28.günü bat günü yerleşme olabilir mi
Ovu testi adetten dolayı da koyu oluyor mu

Allahımm inşallah gelmezz kızlar bana dua edin noluuurrr
Cnmbu mübarek günde rabbim ins hayırlı sağlıklı evkatlar versin cümle isteyenle birlikte sanada ins

Sakin öyle bisey yapmayın olurmu☺☺zaten adete belli bi dönem.kalasi bile yapilmiyo

Benim adetim şiddetli olur zaten bayılıp kusarım tansiyon coook düşer buz gibi bembeyaz olurum. Belim kasıgm ve sol bacagm aşırı ağrır. Her ay acillerde olurum igne serum yerim. Bisey diyen olmadı çok doktora gittim çözüm de bulunmadı:/ bi majezik icersem adetten önce böyle şiddetli yaşamıyorum ondada sadece majezik, ayni dozda baska ilaclar bile olmuyor. 1yıldır da bebişim olmuyo

Merhaba kızlar ne zamandır giremedim . Kız hastaydı. Gece uykusu yok gündüz iş yorucu geçti.ovü testi ysptım bu arada tam koyulaşmadan tekrar silindi anlamadım neden .? Böyle dalgalanmalar olr mu testte? Bir de öantar oldu yine ben de tekrarlayan ve bi türlü yakamı bırakmayan dr fitil verdi kullandım ama arada yine kaşnttı var . Bu ay pek pozitif düşünemiyorum umudum yok nedense

Oyy maşallahhh darısı bana ❣ o günlere geleyim de ah şu 3 ayı doldursak sağlıkla derinn bi nefes alıcam
Yok anam biz alamayız eşimde diyorki bana kan testini görsem tamam dedin yok keseyi görmem lazım onuda gördüm kalbinin sesini duyayım oda olmaz bi doğsunda anneysen nefes hep boğazına düğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…