Canım bişey göremedimGünaydın kızlar buda benim gebelik testim
Biri dünkü biri bugünkü
Bugün döngümün 28.günü adet olmam gerekiyor
Canım benim 2 kala çıktı bugün yumurtlamadan 13. Günde silik bi çizgi yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
İnşallah sonradan çıkar canım belki geç dollenmedir
Canım bişey göremedim
Ovülasyon testi varsa elinde onunla dener misin
Bence güzel bir şey var orada
Lh benim böyle koyu oldugunda adete yakın, hcg testi pozitif gostermisti biraz silik bir şekilde..üç gün kalaydi.seninki de gayet koyu duruyor,inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar döngümün 28.günü bat günü yerleşme olabilir mi
Ovu testi adetten dolayı da koyu oluyor mu
Allahımm inşallah gelmezz kızlar bana dua edin noluuurrr
Cnmbu mübarek günde rabbim ins hayırlı sağlıklı evkatlar versin cümle isteyenle birlikte sanada insKızlar döngümün 28.günü bat günü yerleşme olabilir mi
Ovu testi adetten dolayı da koyu oluyor mu
Allahımm inşallah gelmezz kızlar bana dua edin noluuurrr
Sakin öyle bisey yapmayın olurmu☺☺zaten adete belli bi dönem.kalasi bile yapilmiyoHamileler bi sorum olacak sizlere. Keseyi gördük bugün çok şükür ama 10 mm civarında 4 tane yumurta da gördü doktor ağrı da yapıyolardı zaten . Böyle bi şey yaşayan var mı aranızda acaba soğan kürü yapsam kaybolurlar mı ya da bebeğe bi zararı olur mu bunun
Benim adetim şiddetli olur zaten bayılıp kusarım tansiyon coook düşer buz gibi bembeyaz olurum. Belim kasıgm ve sol bacagm aşırı ağrır. Her ay acillerde olurum igne serum yerim. Bisey diyen olmadı çok doktora gittim çözüm de bulunmadı:/ bi majezik icersem adetten önce böyle şiddetli yaşamıyorum ondada sadece majezik, ayni dozda baska ilaclar bile olmuyor. 1yıldır da bebişim olmuyoKistin gebelige mani olmadigini biliyorum cok buyuk degilse. Kisti besleyen adet kaniymis muhtemelen hamile kaldiginda uzun sure adet gormeyecegin icin kaybolacaktir. Ins bu ay bebisin seninledirpeki doktor bacagina kadar vuran agri icin bise demiyormu ilk kez duydum bunu
Yok anam biz alamayız eşimde diyorki bana kan testini görsem tamam dedin yok keseyi görmem lazım onuda gördüm kalbinin sesini duyayım oda olmaz bi doğsundaOyy maşallahhhdarısı bana ❣ o günlere geleyim de ah şu 3 ayı doldursak sağlıkla derinn bi nefes alıcam
Bencede var hemen çıktıysaaGünaydın kızlar sabah gebelik testi yaptım hemen 2. Çizgiyi gördüm ama silik bi şekilde test bozuk olabilirmi birde siz bakın lütfen
İnşallah kuzummİnşallah bende olmaammm
Teşekkür ederizMaşallah minnoşa
İnşallah kuzum isteyen herkese nasio etsin RabbimAyyy maşallah berakeallah sag salim gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?