Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın , üstün acık yatma üşütüyosun dedi , progestan yazdi. Sicak dus alma iliskiye girme falan dedi.Muayenede keseyi gordu detayli bakmadi oyle
Allah Allah bana doktorum hayatına devam et demişti demekki az da olsa riskli gebelikten şüphelendi kuzum dediklerini uygula kendini zorlama hep dinlen

soğan kürü düşüğe sebep olur yapmayınız

C
Kızlar döngümün 28.günü bat günü yerleşme olabilir mi
Ovu testi adetten dolayı da koyu oluyor mu

Allahımm inşallah gelmezz kızlar bana dua edin noluuurrr

Canım inşallah hamilesindir ama bat günü T nin baya bir koyu olması lazım. Bi ay benim de böyle olmuştu adet olmuştum ondan sonra emin oldum T nin daha koyu olacağına ama insallah olmazsında bebiş vardır

Kızlar selam ovulasyon testlerime bi bakarmısınız
Bütün yolladığım günlerde ilişki oldu
Bugün de hem sabah , hem öğleden sonra test yaptım onu da yolluyorum
Sanırım silinmeye başladı öğleden sonra silik çıktı
Bugün de değerlendirmelimiyim kızlar
Bugün dışında diğer tüm günler değerlendirdim

Eklentiler

• 3EFE4B40-DFF4-413A-BC70-CFD519A1B237.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 25
  • AB7FCF77-F2F0-4359-983D-D11BF268FA01.webp
    36 KB · Görüntüleme: 34
  • CA6A1813-328A-4180-BD61-9FA12B3374F4.webp
    24 KB · Görüntüleme: 28
  • 5B5593E3-D213-471B-BD25-9C95AD0E86FA.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 802C1021-E4DA-47CD-B7F2-EEDF21FAB50F.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 26

Canım değerlendirebilirsiniz iyi olur 25 inde yumurta çatlamış oluyor 12-24 saat arası canlı kalıyor yumurta diye biliyorum

Hamilelikte bu tür şeyler zararlı olabilir, sakın yapmayın bence, ödem atmayı sağlayan birtki ve bitki çaylarını bile tüketmiyorum ben.

İlk hhamileligimde ozel hastaneye gittim 6 haftalikken. Toxo yaptilar igm igg pozitif geldi ve avidite dusuk geldi. Ozeldeki doktor bebegi almak istiyor.universite ve devlet hastanesine gittik oralarda da igm igg pozitif ancak avidite yuksek geldi ikisinde de.ve doktorlarin sorun olmadigini her ihtimale karsi rovamicn verdi. Ama ozeldeki doktor israrla avidite dusuk oldugu icin bebege zarar verecegini ve almamiz gerektigini soyluyor. Kafamiz allak bullak. Siz nasil bir yol izlediniz. Neye karar verdiniz.yardim edin lutfen.

Maalesef her ikisi de pozitif olursa ne yapılabilir hiç bilgim yok, bende ikisi de negatifti, Allah yardımcınız olsun, benim doktorum da özelde perinatolog, İstanbul’daysanız görüşün isterseniz.

Yok anam biz alamayız eşimde diyorki bana kan testini görsem tamam dedin yok keseyi görmem lazım onuda gördüm kalbinin sesini duyayım oda olmaz bi doğsunda anneysen nefes hep boğazına düğüm
Ahh tabii canımm. Doğuma kadar ah doğsa da yanımda olsa diyosun. Sonra bunlar doğuyor, nefesini kontrol etmekten uyuyamıyorusn böyle gidiyor aman 2 yaşına gelse aman 3 aman 4 aman okula başlasa okul da ayrı dertmiş zaten herkes öyle diyor akışa bırakmak laızm en iyisi .. ben bıraktım valla haftaya gidecektim ama ağrım lekelenme falan olmazsa gitmicem. Bayramdan sonra hemen kalp atışına gideriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…