Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 5+6 günlük hamileyim. İlk öğrendiğimde kahverengi lekem geldi, progestan içince geçti, doktorum da bi sorun olmadıgını söyledi. Bıraktı m bi hafta önce. Ama az önce yine kahverengi leke geldi. Cok korkuyorum , bişey olur mu (

Merhaba canım, bende bugun 6.haftalik oldu.İlk süphem zaten kahverengi lekeydi. Hamile oldugumu öğrendim. Dün gece pembe kanamayla kahverengi gidip geldi. Acile gittim progestan verdi bugün vuruldum. Gün içinde lekeler devam etti şuan yok 10 gün boyunca vurulucam. Her ihtimale karşı sende git. Sebebini öğren. Ona göre önlem al

Hemen progestan içtim canım zaten. Pzt de kontrolüm vardı. Şubatta da kürtaj olmuştum. Yine aynı şeyler olcak diye cok korkuyorum. allahım herkesin yavrusunu korusun

Banada doktor 3. Ayda gel dedi ama gitmicem ya 4. Ayda cinsiyete giderim biraz kendi haline bırakmalıyım cidden rüyalarıma giriyor meleğim cinsiyet hissediyormusunnn

Merhaba.Canim o haftalarda oluyor.Benim de iki defa oldu.Progestan kullandim.Bir sikinti yok cok sukur.Bak 17.hafyadayim.Kendini yorma 1 hafta falan dinlen.Progestani duzenli kullan.Doktorum bana oyle soylemisti.Bu arada doktora gorun.Cok gecmis olsun.

Çok sağ ol canım yazdıgın için. Bi kere geldi zaten. Progestan içince daha da gelmedi. Kasıklarımda hafif sancı var ondan korkuyorum biraz.

Banada doktor 3. Ayda gel dedi ama gitmicem ya 4. Ayda cinsiyete giderim biraz kendi haline bırakmalıyım cidden rüyalarıma giriyor meleğim cinsiyet hissediyormusunnn
Hissediyorum ben öğrenir öğrenmez hep cinsiyet doğar içime, geçen seneki gebeliğimde mesela erkek diye hissetmiştim hep, tabi onu öğrenemedik, 2 gebeliğimde hissettiğim doğruydu ama bakalım ilk kez kız hissediyorum bu defa ❣ bi yerde görsem hemen erkek kıyafetlere falan bakardım istem dışı, dün oğlan için gitmiştik ona baktık en son çıkarken, ilk kez kız kıyafetlerine gözüm gitti resmen
İnşallah sağlıkla devam edelim sağlıklı doğsunlar da erkek olsa da sevinirim ben

Çok sağ ol canım yazdıgın için. Bi kere geldi zaten. Progestan içince daha da gelmedi. Kasıklarımda hafif sancı var ondan korkuyorum biraz.
Yerleşme lekesi sayılıyor o leke 2 3 kez gelebilir. Beni bütün gebeliklerimde geldi yatınca geçiyorsa ağrınız korkmayın dinlenerek geçecektir benimde bu 1 2 hafta içinde olbilir lekeler tedbirliyim yani

Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün bebiş
Nasıl bir yol izledin bize de anlatır mısın
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah, 9 aylık evliyim ben çocuk düşünmüyoduk tam anlamıyla ama konmuyodukta ilişki sonrası yatmıyodum falan geçen ay folik asite başladım gebe kalırsam ne olur ne olmaz diye bu ay da reglden hemen sonra çok akıntım oldu beyaz krem bazen sarımsı 12. Günü süt maydonoz buharı yaptım akıntı gider diye bebek içinde yapmadım ama sonra ilişki oldu 14. Günde şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ama çoktu ilk kez o kadar hissettim o günd ilişki oldu ama yatmadım kalktım hemen yıkandım sonra ilişki olmadı zaten akıntım geçmeyince doktora gittim smear testi istedi fitil verdi ama şüpelendim ben dedim bu fitili kullanmayım 1 hafta vardı regle iyiki kullanmamışım yumurtlamanın 13. Günü silik çizgi gördüm canım böyle aslında üst üste ilişki diyolat ama alakası yok bence ben bu ay 3 kez birlikte oldum eşimde 2 si yumurtlama zamanıydı ama o günü hissettimiştim ramazandan ayı zaten fırsatta olmadı süt buharımı etki yaptı hiç bilmiyorum ama biraz detaylı oldu sanırım ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…