Merhaba canım, bende bugun 6.haftalik oldu.İlk süphem zaten kahverengi lekeydi. Hamile oldugumu öğrendim. Dün gece pembe kanamayla kahverengi gidip geldi. Acile gittim progestan verdi bugün vuruldum. Gün içinde lekeler devam etti şuan yok 10 gün boyunca vurulucam. Her ihtimale karşı sende git. Sebebini öğren. Ona göre önlem alKızlar 5+6 günlük hamileyim. İlk öğrendiğimde kahverengi lekem geldi, progestan içince geçti, doktorum da bi sorun olmadıgını söyledi. Bıraktı m bi hafta önce. Ama az önce yine kahverengi leke geldi. Cok korkuyorum , bişey olur mu(
Hemen progestan içtim canım zaten. Pzt de kontrolüm vardı. Şubatta da kürtaj olmuştum. Yine aynı şeyler olcak diye cok korkuyorum.Merhaba canım, bende bugun 6.haftalik oldu.İlk süphem zaten kahverengi lekeydi. Hamile oldugumu öğrendim. Dün gece pembe kanamayla kahverengi gidip geldi. Acile gittim progestan verdi bugün vuruldum. Gün içinde lekeler devam etti şuan yok 10 gün boyunca vurulucam. Her ihtimale karşı sende git. Sebebini öğren. Ona göre önlem al
İyi düşünmeye çalısalım stres en büyük düşmanımız.Hemen progestan içtim canım zaten. Pzt de kontrolüm vardı. Şubatta da kürtaj olmuştum. Yine aynı şeyler olcak diye cok korkuyorum.allahım herkesin yavrusunu korusun
Banada doktor 3. Ayda gel dedi ama gitmicem ya 4. Ayda cinsiyete giderim biraz kendi haline bırakmalıyım cidden rüyalarıma giriyor meleğim cinsiyet hissediyormusunnnAhh tabii canımm. Doğuma kadar ah doğsa da yanımda olsa diyosun. Sonra bunlar doğuyor, nefesini kontrol etmekten uyuyamıyorusnböyle gidiyor aman 2 yaşına gelse aman 3 aman 4 aman okula başlasa okul da ayrı dertmiş zaten herkes öyle diyor akışa bırakmak laızm en iyisi .. ben bıraktım valla haftaya gidecektim ama ağrım lekelenme falan olmazsa gitmicem. Bayramdan sonra hemen kalp atışına gideriz inşallah
Valla liste kabardı ya ben inanmıyordum bu topicte hamilelerin arasına girerim diye ama 2. Ayımızı doldurdukAyyy teşekkür ederim canım Amin inşallah ☺
Maşallah kuzumm sağlıkla alalım kucaklarımızaValla liste kabardı ya ben inanmıyordum bu topicte hamilelerin arasına girerim diye ama 2. Ayımızı doldurduk
Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün bebişEwt canım varmış kan testi çıktı 89.89 çok şükür
Merhaba.Canim o haftalarda oluyor.Benim de iki defa oldu.Progestan kullandim.Bir sikinti yok cok sukur.Bak 17.hafyadayim.Kendini yorma 1 hafta falan dinlen.Progestani duzenli kullan.Doktorum bana oyle soylemisti.Bu arada doktora gorun.Cok gecmis olsun.Kızlar 5+6 günlük hamileyim. İlk öğrendiğimde kahverengi lekem geldi, progestan içince geçti, doktorum da bi sorun olmadıgını söyledi. Bıraktı m bi hafta önce. Ama az önce yine kahverengi leke geldi. Cok korkuyorum , bişey olur mu(
Çok sağ ol canım yazdıgın için. Bi kere geldi zaten. Progestan içince daha da gelmedi. Kasıklarımda hafif sancı var ondan korkuyorum biraz.Merhaba.Canim o haftalarda oluyor.Benim de iki defa oldu.Progestan kullandim.Bir sikinti yok cok sukur.Bak 17.hafyadayim.Kendini yorma 1 hafta falan dinlen.Progestani duzenli kullan.Doktorum bana oyle soylemisti.Bu arada doktora gorun.Cok gecmis olsun.
HissediyorumBanada doktor 3. Ayda gel dedi ama gitmicem ya 4. Ayda cinsiyete giderim biraz kendi haline bırakmalıyım cidden rüyalarıma giriyor meleğim cinsiyet hissediyormusunnn
Yerleşme lekesi sayılıyor o leke 2 3 kez gelebilir. Beni bütün gebeliklerimde geldi yatınca geçiyorsa ağrınız korkmayın dinlenerek geçecektirÇok sağ ol canım yazdıgın için. Bi kere geldi zaten. Progestan içince daha da gelmedi. Kasıklarımda hafif sancı var ondan korkuyorum biraz.
Sen ne hissediyorsun canım cinsiyetiBanada doktor 3. Ayda gel dedi ama gitmicem ya 4. Ayda cinsiyete giderim biraz kendi haline bırakmalıyım cidden rüyalarıma giriyor meleğim cinsiyet hissediyormusunnn
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah, 9 aylık evliyim ben çocuk düşünmüyoduk tam anlamıyla ama konmuyodukta ilişki sonrası yatmıyodum falan geçen ay folik asite başladım gebe kalırsam ne olur ne olmaz diye bu ay da reglden hemen sonra çok akıntım oldu beyaz krem bazen sarımsı 12. Günü süt maydonoz buharı yaptım akıntı gider diye bebek içinde yapmadım ama sonra ilişki oldu 14. Günde şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ama çoktu ilk kez o kadar hissettim o günd ilişki oldu ama yatmadım kalktım hemen yıkandım sonra ilişki olmadı zaten akıntım geçmeyince doktora gittim smear testi istedi fitil verdi ama şüpelendim ben dedim bu fitili kullanmayım 1 hafta vardı regle iyiki kullanmamışım yumurtlamanın 13. Günü silik çizgi gördüm canım böyle aslında üst üste ilişki diyolat ama alakası yok bence ben bu ay 3 kez birlikte oldum eşimde 2 si yumurtlama zamanıydı ama o günü hissettimiştim ramazandan ayı zaten fırsatta olmadı süt buharımı etki yaptı hiç bilmiyorum ama biraz detaylı oldu sanırım ama yardımcı olabildiysem ne mutlu banaTebrik ederim sağlıcakla büyüsün bebiş
Nasıl bir yol izledin bize de anlatır mısın
Lh benim böyle koyu oldugunda adete yakın, hcg testi pozitif gostermisti biraz silik bir şekilde..üç gün kalaydi.seninki de gayet koyu duruyor,inşallah güzel sonuçlar alırsın
Cnmbu mübarek günde rabbim ins hayırlı sağlıklı evkatlar versin cümle isteyenle birlikte sanada ins
Olabilirrr yerleşmedir belki pembeyse bekle bakalım ben ovü test kullanmadım bilmiyorum o yüzden pek
C
Canım inşallah hamilesindir ama bat günü T nin baya bir koyu olması lazım. Bi ay benim de böyle olmuştu adet olmuştum ondan sonra emin oldum T nin daha koyu olacağına ama insallah olmazsında bebiş vardır
Gonulmeyvesi cnm naptin merak ettim devamı gelmemiştir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?