Herşey çok güzel ilerlemiş nasip oluncaTeşekkür ederim canım benim amin inşallah, 9 aylık evliyim ben çocuk düşünmüyoduk tam anlamıyla ama konmuyodukta ilişki sonrası yatmıyodum falan geçen ay folik asite başladım gebe kalırsam ne olur ne olmaz diye bu ay da reglden hemen sonra çok akıntım oldu beyaz krem bazen sarımsı 12. Günü süt maydonoz buharı yaptım akıntı gider diye bebek içinde yapmadım ama sonra ilişki oldu 14. Günde şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ama çoktu ilk kez o kadar hissettim o günd ilişki oldu ama yatmadım kalktım hemen yıkandım sonra ilişki olmadı zaten akıntım geçmeyince doktora gittim smear testi istedi fitil verdi ama şüpelendim ben dedim bu fitili kullanmayım 1 hafta vardı regle iyiki kullanmamışım yumurtlamanın 13. Günü silik çizgi gördüm canım böyle aslında üst üste ilişki diyolat ama alakası yok bence ben bu ay 3 kez birlikte oldum eşimde 2 si yumurtlama zamanıydı ama o günü hissettimiştim ramazandan ayı zaten fırsatta olmadı süt buharımı etki yaptı hiç bilmiyorum ama biraz detaylı oldu sanırım ama yardımcı olabildiysem ne mutlu banaRabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
12.ve 14. Gün döllendi diye düşünüyorum öyle görünüyor bide 20. Gün ilişki oldu canım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün sabah yaptım daha netti çizgi zaten dün kan verdim 89 çıktı birde çarşamba günü vericem, evet bende şaşkınım hala nasip geçektenHerşey çok güzel ilerlemiş nasip oluncateşekkür ederim . 13 silik cıktı 14 nasıl di bide yum zamanı olan diğer ilişki kaçıncı gündü
Maşallah canm hayırlı olsun tekrar12.ve 14. Gün döllendi diye düşünüyorum öyle görünüyor bide 20. Gün ilişki oldu canım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün sabah yaptım daha netti çizgi zaten dün kan verdim 89 çıktı birde çarşamba günü vericem, evet bende şaşkınım hala nasip geçekten ☺ Buda bugün kü testim
Üzülme canım Allah büyüktür hiç beklemediğimiz anda geliyor zaten melekler. Çok kişide buna şahit oldum.Evet canım adet oldum zaten
Ayyy darısı başımıza inşallah. Bol dua et bizede. Hayırlı olsun canım12.ve 14. Gün döllendi diye düşünüyorum öyle görünüyor bide 20. Gün ilişki oldu canım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün sabah yaptım daha netti çizgi zaten dün kan verdim 89 çıktı birde çarşamba günü vericem, evet bende şaşkınım hala nasip geçekten ☺ Buda bugün kü testim
Aminn inşallah kuzum dualarım sizlerle Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahAyyy darısı başımıza inşallah. Bol dua et bizede. Hayırlı olsun canım
Aminn inşallah kuzum dualarım sizlerle Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ☺
Evet çokmuş canım beklemekte zor bende folidoce kullanıyodum 1 bucuk aydır ama bu ay ara ara kullandım sabırla bekle kuzum ilerleyen zamanda hissettirtir olursa zaten yumurtlama akıntısı önemli bence ben onu diğer aylarda hiç fark etmemiştim bu ay çok hissettim o gün oldu zaten hesaplamaya göre aklında bulunsun canım, bide bende gecen ay ovülasyon testi yaptım am yumurtlama göremedim mesela pik olmadı bu ay yapmadım takipde etmedim zaten belli etti akıntıİNŞALLAH canım benim. Benim döngüm 35 falan sürüyor 32-35 oluyor 6 ay önce düşüğüm oldu bekliyoruz hala. Bu ay ovu testi de yapmadım inşallah tutar. Dua ediyorum inofolic kullanıyorum bakalım bat 12 haziran beklemek cok zor oluyor döngü uzun olunca.
Ben de seni geçiriyordum aklımdan bu sabahCanım adet oldum malesef
Evet çokmuş canım beklemekte zor bende folidoce kullanıyodum 1 bucuk aydır ama bu ay ara ara kullandım sabırla bekle kuzum ilerleyen zamanda hissettirtir olursa zaten yumurtlama akıntısı önemli bence ben onu diğer aylarda hiç fark etmemiştim bu ay çok hissettim o gün oldu zaten hesaplamaya göre aklında bulunsun canım, bide bende gecen ay ovülasyon testi yaptım am yumurtlama göremedim mesela pik olmadı bu ay yapmadım takipde etmedim zaten belli etti akıntı
Bende tam tersi ovu testi kullandığım ay gecikme oluyor normalde 29-30 gün olan dongum 34-34 hatta 40 gun sürdü streste yapmadım aslinda ama,Normal döngüm 30 31 falandı
Ovü testini kullanmaya başladım sanki ilaç alıyor gibi iki aydır 28 günde bir adet olmaya başladm çok şaşkınım
Yeni bat 21 HaziranH E
Şeffaf uzayan akıntıydı yumurtlama akıntısı canım stres yapmada hiç düşünmemeye çalış evet folik asit benim reglden sonra hep beyaz krem akıntım vardı diğer aylarda vardı beyaz ama bu ay çok tuFolik asit mi o da? Yumurtlama akıntısı beyaz mı olıyor canım benim 2 gün süren beyaz akıntım oldu ama 21.günden önce oldu ama ilaç etkisiyle erken mi yumurtladım ki hiç bilemiyorum. Benim ovulasyonla 22 22 de oldu hep silindi yani o günlerde. Bu ay takip etmiyorum 3 ay takip ettim sanırım olmadı maalesef ama stres yapmıştım cok düşünce hemen yine olsun istedim daha yeni kafam rahatlıyor
Şeffaf uzayan akıntıydı yumurtlama akıntısı canım stres yapmada hiç düşünmemeye çalış evet folik asit benim reglden sonra hep beyaz krem akıntım vardı diğer aylarda vardı beyaz ama bu ay çok tu
İnşallah canım, Rabbim en kıza zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsinBen akıntıdan hiç anlamıyorum ama sanki bu ay hafif hafif anlıyor gibiyim biz zaten riske atmayalım dedik 2 günde bir deniyoruz ovu testi almadım çünk0 inofolicta kullanıyorum bal tarçın çörek otu yaptm bakalım hayırlısı. Zaten hiç belirti aramıcam haftaya şehir dışına çıkıyoruz beklemek daha kolay olur diye umuyorum
İnşallah canım, Rabbim en kıza zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsinbizde bu hafta çıkıcaktık doktor riskli uzun yolculuk dedi ne yapıcaz bilmiyorum
Şuan daha yerleşme aşamasında uzun yol riskli olabilir dedi pazartesi başka bi doktora daha sorucam 12 saat sürücekYaaa ciddimisin niye riskli dedi doktor
Şuan daha yerleşme aşamasında uzun yol riskli olabilir dedi pazartesi başka bi doktora daha sorucam 12 saat sürücek
Bişey olmaz Allahın izniyle ben öğrenmeden önce tatil alışverişi şu bu derken hiç yürümediğim kadar yürüdüm ettim yinde aldım o haberi sen kendini çok yormamaya dikkat et yinedeHadi ya benim tutarsa şehir dışında olmuş olacağız tabi daha hiçbir şey bilmiyoruz belki adet olurum ama bizim de 18 saat ama arabayla daha az sürerde nerden baksan 15 saat hayırlısı artık bakalım ne olacak
Bişey olmaz Allahın izniyle ben öğrenmeden önce tatil alışverişi şu bu derken hiç yürümediğim kadar yürüdüm ettim yinde aldım o haberi sen kendini çok yormamaya dikkat et yinede
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah, 9 aylık evliyim ben çocuk düşünmüyoduk tam anlamıyla ama konmuyodukta ilişki sonrası yatmıyodum falan geçen ay folik asite başladım gebe kalırsam ne olur ne olmaz diye bu ay da reglden hemen sonra çok akıntım oldu beyaz krem bazen sarımsı 12. Günü süt maydonoz buharı yaptım akıntı gider diye bebek içinde yapmadım ama sonra ilişki oldu 14. Günde şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ama çoktu ilk kez o kadar hissettim o günd ilişki oldu ama yatmadım kalktım hemen yıkandım sonra ilişki olmadı zaten akıntım geçmeyince doktora gittim smear testi istedi fitil verdi ama şüpelendim ben dedim bu fitili kullanmayım 1 hafta vardı regle iyiki kullanmamışım yumurtlamanın 13. Günü silik çizgi gördüm canım böyle aslında üst üste ilişki diyolat ama alakası yok bence ben bu ay 3 kez birlikte oldum eşimde 2 si yumurtlama zamanıydı ama o günü hissettimiştim ramazandan ayı zaten fırsatta olmadı süt buharımı etki yaptı hiç bilmiyorum ama biraz detaylı oldu sanırım ama yardımcı olabildiysem ne mutlu banaRabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?