Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba iyi akşamlar. Yenilerde cinsiyet öğrenen var mı kaçıncı haftada tahmin ediyorlar doktorlar bende cok merak etmeye başladım❤

Öncelikle hayırlı olsun gebeliğin canım benim de bugün 15. Günüm bahsettiğin beyaz kremsi akıntım oldu neden olur ki acaba

Kızlar size sorum olacak. Adetime 6 gün var birkaç gündür ne sol kasığım ne sağ kasığım tam orta kısımda bi ağrı gibi bişi var. Sizlerde bunu yaşayan oldu mu hiç

Kızlar size sorum olacak. Adetime 6 gün var birkaç gündür ne sol kasığım ne sağ kasığım tam orta kısımda bi ağrı gibi bişi var. Sizlerde bunu yaşayan oldu mu hiç
Canım sanırım kendini dinleyince farkına varıyoruz çünkü ben belirti arayınca hep orada bişeyler oluyo diye umutlanıyorum ama her ay fos çıkıyo umarım senin ki bi belirtidir inş. hamilesindir canım

Bende kız hissediyorum kacıncı hamileliğin bu kafam karıştı kuzum

İNŞALLAH canım yeter ki tutsun her şeyi yaparım bikere dilim yandı artık daha tedbirli olurum diye düşünüyorum. Bize de dua et bol bol
Bende hissettim ama yok değildir dedim kasık ağrısı falan diyolardı olmamıştı öğrendikten sonra biraz olmuştu inşallah hayırlı haberler alırsın 13. Günü test yapmanı öneririm 10. Gün çıkmamıştı bende

Öncelikle hayırlı olsun gebeliğin canım benim de bugün 15. Günüm bahsettiğin beyaz kremsi akıntım oldu neden olur ki acaba
Teşekkür ederim canım, beyaz kremsinakıntı iyi bişey bence rahim kendini hazırlıyo diye düşünüyorum çünkü hemen hemen her ay vardı sadece bu ay daha çoktu

Kızlar günaydın hafta sonu bakamadım, sayfaları da okuyamadım baya varmış Güzel haber varsa yazıverin bana.

Cumartesi doktora gittik, ense kalınlığı çok güzel eşim ikili test yaptıralım diyor ben yaptırmayalım diyorum aramızda anlaşıp haftaya bir daha gidicez, doktor kıza benziyor dedi bu arada

Teşekkür ederim canım, beyaz kremsinakıntı iyi bişey bence rahim kendini hazırlıyo diye düşünüyorum çünkü hemen hemen her ay vardı sadece bu ay daha çoktu
İnşallah canım. Bu ay pek umudum yok ovü testinde pik görmedim ve bir kere bir deneme olabildi. Hayırlısı bir daha ki aya inşallah.

Bende kız hissediyorum kacıncı hamileliğin bu kafam karıştı kuzum
Benim ilk oğlumdu hissetmiştim 6 aylık kaybettim canım ağır kalp anomalisi vardı iç organları gelişmemişti. 2oğlum sağlıklı çok şükür onda da hissetmiştim geçen yıl da mayısta kürtaj oldum onu da erkek hissetmiştim hep ama tabi 10 haftalık kaybettim. Ben hep erkek hissediyordum bu defa ilk kez kız hissediyorum sağlıklı olacağına da inanıyorum hayırla sağlıkla gelsinler

Sağlıkla gelsin bi prenses daha
İkili test kafa karıştırıcı canım aslında ense de sorun yoksa gelişim geriliği yoksa, bebeği ds aldırmayacaksanız gerek yok .. ben yaptırmayacağım oğşumda yaptormadım. Ben ilk oğlumda yaptırdım ense de kalındı gelişimde hep 2 3 geriydi ilerleyen haftalarda da 1 hafta 2 haftaya çıkmıştı bu. Neyse yaptırdık ağır anomali çıktı yaşamla bağdaşmayan e aldırmayı düşünmedik belki hatalıdır dedik. Belki doğumdna sonra hemen tedavi yaptırrz dedik ama 6.aya kadar benimle kalmıştı .. şimdide 12.haftada sadece ense ye bakıp gelişime bakıp devam edeceğim gebeliğe, Allah a emanet ettim ben o ne uygun görürse o ..

Sağol kuzum benim, 2 haftaya kadar netleşir dedi doktor ama ben başından beri kız hissediyorum vallahi hep söylüyorum

Kuzum bebeği bende aldırmayı asla düşünmüyorum, gelişimi gayet iyi ense kalınlığı çok güzel, ikili test sadece risk faktörü çıkartıyor net sonuçta değil moralimi bozmak istemiyorum eşim de haberimiz olsun bilgimiz olsun diyor bakalım fikrinden vazgeçmezse vericem kanı çok kafasına taktı çünkü

Günaydın hatunlaar nasılsınızz?

Valla bilince de kötü zehir ediliyo gebelik. Ama ben mesela ilkinde hemen ünlü prof a gitmiştik 2 kez ayrıntılı baktılar yüzümüze pat diye de söylediler muhtemelen karnında ölecek, sende tehlikedesin şu an, çok nadir doğar, doğumda kaybedilir denmişti. Çok zor günlerdi .. hepsi geri de kaldı çok şükür ama yani bu testler hep stres. Eşin de çok mu duydu etraftan böyle şeyler bilmek istiyor. O istiyorsa yaptır bence sonra hep söylenir erkekler canım ..

Gozun aydin canim hep saglicakla buyusun insallahense kalinligi kacti bebegin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…