Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim bi arkadaşın eşi daha hamile, devamlı onlarla konuşuyor artık ne anlattılar bilmiyorum da gereken şeyleri neden yapmıyoruz diyor. Valla bilemiyorum ki mariam baktım devam ediyor böyle veririm bir kan valla çekemem 6 ay daha onu

Sağol kuzum benim amiiin Ense 1.30
Benim bildigim 3 ve uzeri riskliymis sizin gayet guzel ense kalinligi. Bizim 0.90 di dr gayet iyi demisti. Ikili test biraz zor bir surec Allah korusun birsey cikarsa tedavisi yok birtek aldirma oluyor eger aldirmayi dusunmuyorsaniz test yaptirmayin bence. Cunku cok duydum bebek zihinsel engelli deyip aglikla dogan bebekler olan o annelere oldu hamileliklerinin tadini cikartamadilar.

Yaa Allah Allah bilen karışan da zor ya.. normalde senin ısrar edip onun boşver iyiymiş işte demesi lazımdı :)) ya da normali mi o bilemedim şimdi:)
Ayrıntılıya girersin oldu bitti.
Ya da bir kan değil mi verirsin gider.:)
Aslında En güzeli teslim olmak Allah en iyisini bilir diyip.. :)

Benim halama seneler önce dediler bu çocukta zeka geriliği var diye ağlaya ağlaya geçirdi hamileliğini bebik bi doğdu zehir gibi valla hiçbir şeyi yok. Aldırmayı düşünmüyoruz asla, eşim hazırlıklı olmak isterim diyor orta yolu bulamadık

Abla sorma bu ikili test mevzusu açılınca kaynana kesiliyor başıma Ne olurmuşta iki damla kandan kaçıyormuşum da bilmek hazırlıklı olmak hakkımız değilmiymiş Valla ben bu kanı verir kurtulurum olmadı içim daraldı he

Kesinlkle canım devam eder eminim bieşycik çıkmaz da ver içi rahat olsun onunda .. benim eşimde tam tersi gebelikte yapılan bütün testlere karşı kan vs dahil o daha kötü. Kan verirken bile gerek varmı ki niye bakıyolar sürekli der.

Benimki de kötü seninki de valla, bunun ortası yok mu ya

galiba benimki ortası :)) ne gerekiyorsa der :)
Ne gÜzel bencede bizimki gerekli şeylere karşı çıkar boşuna yaptırıyoruz falan der, mesela gider saçma sapan bişey alır bir sürü para verir buna ihtiyaç varmıydı evde bu gereklimiydi derim. Yani asla anlamaz ne gereklidir ne gereksizdir diye. Gerekli olan şeylere karşı gelir sadece. tabi ben dediğimi yaparım o sadece karşı gelir

Bizimkine göre her şey aşırı gerekli, onun kızı ikili testi neden haketmesinmiş Ay sinirim bozuldu
hiç gerilme kızımda bana da her şey yapılmıştı.. ver gitsin bu kadar düşünmektense..

şimdi de itiraz etmem ki yaş da var malum ama yüksek çıkar yaş riskinden. kuzenim de 3 yaş büyük benden o da yaptırdı lakin sorun yok yaştan zaten yüksek çıkar dendi istiyorsanız amniyosentez yapalım dendi onu da yaptırmadı ama sağlıklı bir kızımız doğdu şükürler olsun..

düşünce yapılarımız farklı o da ona göre ihtiyaçtır kuzu :)

Bizimkine göre her şey aşırı gerekli, onun kızı ikili testi neden haketmesinmiş Ay sinirim bozuldu
Ayyyy tamam yaptırıyorum de sussun canım boşver benimkide konuşur ben yaptırırım mesela bak bişey çıkmadı her ay boşuna yaptıeıyoruz falan der. Hayır bide özel sigortada karşılıyo çoğunu çocuk büyütmenin bedava olduğunu falan öğretiyordur bazı aileler belki.. yok bizmkinde aile baskısı oldukça fazla, herşeyi paylaşır anlatır e tabi doğal olarak da her kafadan bi ses çıkar.

Valla abla bakıcam cumartesiye kadar vazgeçerse tamam ama devam ediyorsa vericem kanı, kız gibi dedi doktor biliyor musuuuuun

Senin bebik inşallahhhhhh gelsin de onu yaptırırız inşallahhh ayy

Cumartesiye kadar vazgeçti geçti geçmedi veriyom kan İkisi de bi tuhaf valla maria ya biri diyor ne varsa yaptıralım öteki diyor ne varsa hiçbirini yaptırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…