Kesinlkle abladüşünce yapılarımız farklı o da ona göre ihtiyaçtır kuzu :)
İkisinden de yok ikisi de olur ama ne bileyim kız istiyorum sankiKız istiyosun hemi?
İnşallah hamilesindir canımKızlaar bu haftasonu dananın kuyruğu kopcak gibi az kaldı hamilemiyim değilmiyim öğrenmeye :)
Amiiin ablammm inşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini alalımRabbim hayırlı olanı gönlüne göre versin kuzumm.
Aminn 4 kaldı benim de sabah uyku sersemi yanlış göze damlattım bir tane daha yaptım sabah bırakıp çıktığımda tertemizlerdi kuzuAmiiin ablammm inşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini alalım
Hahaha aynen canımmCumartesiye kadar vazgeçti geçti geçmedi veriyom kanİkisi de bi tuhaf valla maria ya biri diyor ne varsa yaptıralım öteki diyor ne varsa hiçbirini yaptırmayalım
Olsun abla sen benden ibret almaya devam etAminn 4 kaldı benim de sabah uyku sersemi yanlış göze damlattım bir tane daha yaptım sabah bırakıp çıktığımda tertemizlerdi kuzu
Ben o kadar dirayetli kalamam galiba yaHahaha aynen canımmben tecrübeliyim artık duymuyorum o da ısrar edip konuşmaz zaten artık bakıyoki dinlemiyorum.
Canım adette olabilir bebiktekızlar benimde sol tarafımda iğne batması gibi acı oluyor geçen gün vardı şimdi yine aynı vurup vurup geçiyor ama adetimin yaklaşmasından da olabilir.
Bu sekilde olan cok yazik gunah annenin hamileligi zehir ediliyor. Bence esini ikna et bu tur olaylari anlat belki ikna olur.Benim halama seneler önce dediler bu çocukta zeka geriliği var diye ağlaya ağlaya geçirdi hamileliğini bebik bi doğdu zehir gibi valla hiçbir şeyi yok. Aldırmayı düşünmüyoruz asla, eşim hazırlıklı olmak isterim diyor orta yolu bulamadık
Canım adette olabilir bebikte
Az kalmış canım hadi inşallahhhhCuma günü bat bakalım neolcak :)
Aynı senle günümüz test yapmıyomusun? :))Cuma günü bat bakalım neolcak :)
Boşver sen ne diyosa yapBen o kadar dirayetli kalamam galiba ya
yok erken diye yapmadımAynı senle günümüz test yapmıyomusun? :))
sat ne zamandı senin benim mayıs 3ündeydi :)Aynı senle günümüz test yapmıyomusun? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?