Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kalmış canım hadi inşallahhhh
hayırlısı kuzum bi yandan olsun istiyorum biyandan bi sene sora felan daha beklesemiydik diyorum öyle akışına bırakıyorum :) zamanıysa zaten hemn olur değilse hemen tutmaz heralde diyoruz:)

hayırlısı kuzum bi yandan olsun istiyorum biyandan bi sene sora felan daha beklesemiydik diyorum öyle akışına bırakıyorum :) zamanıysa zaten hemn olur değilse hemen tutmaz heralde diyoruz:)
Rabbim en doğru zamanı bilir kuzum en hayırlı zamanda gelsin bebişin, hamile olduğunu öğrenince kaygıların acabaların bitecek hep bebeği düşüneceksin güven bana

biz 20, 22 ve 24 ünde deneme yaptık daha yeni anlaşılmaz diye bakmıyorum
sen az biraz geç mi kalmışın kuzu yum. 16 17 mayıstı hadi bakalımm 20si tutmuşturr inşallahh gerçi daha yeni başlamışsınız demi? takıntı yapmadan ilerleyin amaan olursa olur kafasında :) Allah gönlüne göre versin. amin.

abla bnmde yum 16-17 mayıs bat 31 mayıs
sabah yaptım negatifti sen yaptnmı ?
bu ayda gol değil benim için

bizim zaten denememiz bianda oldu yani :) birde telefon yumurtlama gününü 20 si gösteriyordu :) birde adetimden 1 gün öncesinde de denemiştik ilk :)

yok cnm yani çok kafaya takacağımı düşünmüyorum :) ne kadar geç olursa bizim için okadar iyi gibi eşime kalsa ben kesin hamileyim

abla bnmde yum 16-17 mayıs bat 31 mayıs
sabah yaptım negatifti sen yaptnmı ?
bu ayda gol değil benim için
evet bizim de aynı demii :)
sabah yaptım ama tertemizdi kalbim gibi akşama ne hale gelir bilmiyorum bakarız gidince:)
bana erken daha erkenden göstermiyor ya benim

bizim zaten denememiz bianda oldu yani :) birde telefon yumurtlama gününü 20 si gösteriyordu :) birde adetimden 1 gün öncesinde de denemiştik ilk :)
senin döngü 31e göre 20si demiştir program.. hayırlısı bakalım.. bence yap varsa çıkar sende de. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…