hayırlısı kuzum bi yandan olsun istiyorum biyandan bi sene sora felan daha beklesemiydik diyorumAz kalmış canım hadi inşallahhhh
benim de 3 mayıs 28 29 günde oluyorum sen de mi? :)sat ne zamandı senin benim mayıs 3ündeydi :)
bendede 28-31 arası değişiyor cnmbenim de 3 mayıs 28 29 günde oluyorum sen de mi? :)
Rabbim en doğru zamanı bilir kuzum en hayırlı zamanda gelsin bebişin, hamile olduğunu öğrenince kaygıların acabaların bitecek hep bebeği düşüneceksin güven banahayırlısı kuzum bi yandan olsun istiyorum biyandan bi sene sora felan daha beklesemiydik diyorumöyle akışına bırakıyorum :) zamanıysa zaten hemn olur değilse hemen tutmaz heralde diyoruz:)
yaşın kaçtı canım? buradakiler erkenden öğrendii.. bir brrk ibretlikbendede 28-31 arası değişiyor cnm
yaşın kaçtı canım? buradakiler erkenden öğrendii.. bir brrk ibretlik
yaşın kaçtı canım? buradakiler erkenden öğrendii.. bir brrk ibretlik
4 var yum. göre 31 mayıs bat sabah test yaptm negatifGünaydın canım bata kaç var
sen az biraz geç mi kalmışın kuzu yum. 16 17 mayıstı hadi bakalımm 20si tutmuşturr inşallahh gerçi daha yeni başlamışsınız demi? takıntı yapmadan ilerleyin amaan olursa olur kafasında :) Allah gönlüne göre versin. amin.biz 20, 22 ve 24 ünde deneme yaptık daha yeni anlaşılmaz diye bakmıyorum
4 var yum. göre 31 mayıs bat sabah test yaptm negatif
abla bnmde yum 16-17 mayıs bat 31 mayıssen az biraz geç mi kalmışın kuzu yum. 16 17 mayıstı hadi bakalımm 20si tutmuşturr inşallahh gerçi daha yeni başlamışsınız demi? takıntı yapmadan ilerleyin amaan olursa olur kafasında :) Allah gönlüne göre versin. amin.
sen az biraz geç mi kalmışın kuzu yum. 16 17 mayıstı hadi bakalımm 20si tutmuşturr inşallahh gerçi daha yeni başlamışsınız demi? takıntı yapmadan ilerleyin amaan olursa olur kafasında :) Allah gönlüne göre versin. amin.
evet ama benim yumurtlama senden önce oldugu için bn test yaptımseninkide bizle aynı tarih :)
evet ama benim yumurtlama senden önce oldugu için bn test yaptım
16-17 mayısta oldu benim yumurtlama
senle satımızda aynı 3 mayıs
yaşımızda aynı bu arada 28
sen az biraz geç mi kalmışın kuzu yum. 16 17 mayıstı hadi bakalımm 20si tutmuşturr inşallahh gerçi daha yeni başlamışsınız demi? takıntı yapmadan ilerleyin amaan olursa olur kafasında :) Allah gönlüne göre versin. amin.
17 aylıkkaç yıllık evlisin cnm:)
evet bizim de aynı demii :)abla bnmde yum 16-17 mayıs bat 31 mayıs
sabah yaptım negatifti sen yaptnmı ?
bu ayda gol değil benim için
senin döngü 31e göre 20si demiştir program.. hayırlısı bakalım.. bence yap varsa çıkar sende de. :)bizim zaten denememiz bianda oldu yani :) birde telefon yumurtlama gününü 20 si gösteriyordu :) birde adetimden 1 gün öncesinde de denemiştik ilk :)
bizde ekimde 4 yıl olcak :)17 aylık
bn 21 ekimde evlendim 2017 :)bizde ekimde 4 yıl olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?