- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
bizde 24 ekim 2015 :) 14 Ekim 2011 de tanışma yıl dönümümüzbn 21 ekimde evlendim 2017 :)
sizin baya olmuş masallah artık bebiş vakti
Ikili teste daldik senin kizi unuttumYa tabi ama kız denince heyecanlanıyorummm
10 ocak 7 şubat 7 mart 5 nisan 3 mayıs benim de, ortada buluşmuşuz senin ileri atmış benim geri geri gelmiş. sonra senin de geri geri gelmiş :)Adet başlama tarihlerim şöyleydi
02 Ocak
03 Şubat
04 Mart
05 Nisan
03 Mayıs
31 Mayıs Beklenen :)
Kuzum yüzde bile vermedi kıza benziyor 2-3 haftaya netleşir dedi ama benim de içime hep kız doğuyorIkili teste daldik senin kizi unuttumbir prenses daha geliyor insallah cok sevindim yaaa. Kiz bambaska birsey bence o mutluluk tarifsiz bana basta erkek olabilir dedi cok heycanlanmadim ama sonra kesin kiz diyince bir guluyordum bir agliyordum mutluluktan Rabbim saglikli evlat nasip etsin isteyenlere her ikisinden de nasip etsin ama kiz cok farkli l
Bende geçen ay takip etmiştim pik görememiştim bu ay kendiliğinden hissettim akıntıyı canım o akıntıyı hissetmek önemli benceİnşallah canım. Bu ay pek umudum yok ovü testinde pik görmedim ve bir kere bir deneme olabildi. Hayırlısı bir daha ki aya inşallah.
O almaz inat o
10 ocak 7 şubat 7 mart 5 nisan 3 mayıs benim de, ortada buluşmuşuz senin ileri atmış benim geri geri gelmiş. sonra senin de geri geri gelmiş :)
Valla abla bakıcam cumartesiye kadar vazgeçerse tamam ama devam ediyorsa vericem kanı, kız gibi dedi doktor biliyor musuuuuun
Senin bebik inşallahhhhhh gelsin de onu yaptırırız inşallahhh ayy
ayhali aybaşı :)) benim bildiğim de döngü 21-35 olduğundan ay içinde dönüp duruyor. hani ramazanın da yıl içinde değişik aylara gelmesi gibi, arada 10-11 gün oynar ya, onun gibi. ama biz güneş takvimi kullanıyoruz ondan bu şaşmalar :)evet benimki genelde ileri atıyor :)
bi kitapta okumuştum sağlıklı adetin başlaması ayların ilk günlerinde olması gerekiyormuş zaten aybaşı oyüzden deniliyormuş.
Merhaba hayırlı olsun bebişinŞeffaf uzayan akıntıydı yumurtlama akıntısı canım stres yapmada hiç düşünmemeye çalış evet folik asit benim reglden sonra hep beyaz krem akıntım vardı diğer aylarda vardı beyaz ama bu ay çok tu
Merhaba hayırlı olsun bebişinben de bat bekliyorum takvime göre 3 haziran inşallah gelmez benim de yumurtlamadan sonra akımtım devam ediyor yoğun kremsi beyaz 2 gündür çok fazlalaştu diğer gebeliğşmde de çoktu inşallah bende de vardır bebiş senin akıntı çok yazını okuyunca umutlandım bazen bir iki gün erken geliyo adete 6 gün falan var ama test yapmak istemiyorum sabırla beklerim inşallah
Adet öncesi zor ama Rabbim bilir ol derse oluyorBen bu ay 03 mayısta adet olmuştum ilk denememiz adetten bir gün önce oldu. Denediğimiz içinmi bilmiyorum bu ay çok yoğun akıntım oldu benimde ama tabi adet öncesi tutmuş olması imkansız gibi birşeybende üşüttüm belki diye düşündüm
Canım seninle 3 benziyor bazı şeylerimiz benim bu ay ilk denememdi ilk defa ovulasyon testi yaptım tam günü belli olsun diye ama çok pik yapmadı ya da akşam yapmıştım testi sabahta yapsaydım pik olacaktı ama ben diğer akşam yapınca bir öncekinden silik çıktı olmuş çatlamış diye düşündüm çünkü ıslaklığı yumurtlamayı hissettim çok yoğun ıslaklık ve çatlama sancılarını hissettim son adet tarihim 7 mayıstı yumurtlama 19 u diyordu tek bir ilişki yaşadık o gece derin birliktelik ve 3 gündür de ilişki olmuyordu 15 dakkada yattım kalkmadım sonra ılık duş bakalım oldumu meraktayımBende geçen ay takip etmiştim pik görememiştim bu ay kendiliğinden hissettim akıntıyı canım o akıntıyı hissetmek önemli bence
Testin bol mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?