Hadi bakalım hayırlısı o vakit:)yok kız öğlen arası eczaneden gidip alıp denicem :)
BencedeIkili teste daldik senin kizi unuttumbir prenses daha geliyor insallah cok sevindim yaaa. Kiz bambaska birsey bence o mutluluk tarifsiz bana basta erkek olabilir dedi cok heycanlanmadim ama sonra kesin kiz diyince bir guluyordum bir agliyordum mutluluktan Rabbim saglikli evlat nasip etsin isteyenlere her ikisinden de nasip etsin ama kiz cok farkli l
ne zaman yapmıştın testi adetten kaç gün önceBen arladaşlar o idrar testlerine güvenmiyorum artık geçen ay korunmasız bi ilşki olunca korkmuştum çünkü o zaman aklımda tekrar çocuk fikri yoktu midemde bulanınca test yapmıştım iki farklı marka ekteki gibi çıkmıştı ama kanda bir şey yoktu sonra çıkmayınca üzülünce dedim sen tekrar bi bebek istiyorsun o zaman yumurtlamayı takip et bu ay olacaksa olsun
Tabi bazen testler böyle çıkabiliyor da anlamadım ben şimdi siz geçen ay istemediniz korktunuz bu ay mı denemeye başaldınızBen arladaşlar o idrar testlerine güvenmiyorum artık geçen ay korunmasız bi ilşki olunca korkmuştum çünkü o zaman aklımda tekrar çocuk fikri yoktu midemde bulanınca test yapmıştım iki farklı marka ekteki gibi çıkmıştı ama kanda bir şey yoktu sonra çıkmayınca üzülünce dedim sen tekrar bi bebek istiyorsun o zaman yumurtlamayı takip et bu ay olacaksa olsun
merhaba canım işte o yüzden bizde hala istemiyoruz diyip geçiştiriyoruz bizim stresimiz bize yetiyor zaten bir de böyle sorulunca çok kötü olurRed Phoenix kuzum hayırlı olsun gönlünden geçen olacak sanırım inşallah :)) sağlıklıca gelsinde
Kızlar kv görümce bana hiç sormazlardı hiç de bilmiyorlardı isteyip istemediğimizi dün ordaydım ikisi vardı. Görümcem kasımda ölü doğum yaptı 4-5 yaşında da 2 çocuğu var. Çocukların kucukluklerine bakıyordu fotoğrafına seviyordu falan :) çocuk sevgisi degilde küçük bebek sevgisi var kadındaneyse dedim sen bu gidişle fazla geçmeden dogurursun bidaha seni bekliyom sen bi doğurda yada hamile kal bende isteyecem dedi beni beklersen daha çok beklersin 10 sene var bana evliligimi yasycam ben böyle iyi zaten yaşımda küçük millet 30 unda evleniyo şimdi dedim ciddi ciddi 10 sene mi bekleyecen dedi evet böyle iyiyim ben dedim :)) kvalidede diyor he ben senin bebeklere nasıl isteyerek baktgni bilmiyorum sanki nasıl çocuk aşığı olduğunu bilmiyorum olsa hemen şimdi istersin dedi :/ yo ne alaka filan dedim ama anlamış bile. Dün akşamda ablam aramış diyo korunmuyorsnz hala dimi ee şimdiye kadar çoktan olmasi lazımdı bi sorun var heralde -.-
Red Phoenix kuzum hayırlı olsun gönlünden geçen olacak sanırım inşallah :)) sağlıklıca gelsinde
Kızlar kv görümce bana hiç sormazlardı hiç de bilmiyorlardı isteyip istemediğimizi dün ordaydım ikisi vardı. Görümcem kasımda ölü doğum yaptı 4-5 yaşında da 2 çocuğu var. Çocukların kucukluklerine bakıyordu fotoğrafına seviyordu falan :) çocuk sevgisi degilde küçük bebek sevgisi var kadındaneyse dedim sen bu gidişle fazla geçmeden dogurursun bidaha seni bekliyom sen bi doğurda yada hamile kal bende isteyecem dedi beni beklersen daha çok beklersin 10 sene var bana evliligimi yasycam ben böyle iyi zaten yaşımda küçük millet 30 unda evleniyo şimdi dedim ciddi ciddi 10 sene mi bekleyecen dedi evet böyle iyiyim ben dedim :)) kvalidede diyor he ben senin bebeklere nasıl isteyerek baktgni bilmiyorum sanki nasıl çocuk aşığı olduğunu bilmiyorum olsa hemen şimdi istersin dedi :/ yo ne alaka filan dedim ama anlamış bile. Dün akşamda ablam aramış diyo korunmuyorsnz hala dimi ee şimdiye kadar çoktan olmasi lazımdı bi sorun var heralde -.-
Sağol canım rabbim seninde gönlündekini versin inşallahRed Phoenix kuzum hayırlı olsun gönlünden geçen olacak sanırım inşallah :)) sağlıklıca gelsinde
Canım benim geçen ay adete 10 kalan olmuştu bi kere ilşki hemen kalktım yıkadım tehlikeli gün değil bi de olur falan dedim istemiyordum adete 10 gün kala zaten olmaz dedim sonra 3 gün erken adetim geldi 3 fün sürdü normal kırmızı sonra da 3 gün kahve gibi ama sonra midem bulanmaya yanmaya başladı ben de işte bu testleri yapmıştım ama kand çıkmamıştı ilk başta silikte ols var diye düşündüm diğer çocuklarımda da aynen böyle silikti ama kanda çıkmadı aile hekimi idrarta çıkınca 1 hafta sonra yine gel belki makinede hata vardır demişti ama gitmedim midem geçince sonra yumurtlama günüm geldi zaten şimdi de bat yaklaştı bakalımne zaman yapmıştın testi adetten kaç gün önce
Kuzum sormuyorlardı kv görümce falan annemde sormaz hiç hatta istemezdi bile annem daha var zamanı diye. O bile şimdi 1 sene olacak olmayınca istiyor anlıyorum. Kv görümce de çok istekli anlayabiliyorum ama iyiki bisey sormuyorlar dün ablam öyle diyince bile üzüldüm:/merhaba canım işte o yüzden bizde hala istemiyoruz diyip geçiştiriyoruz bizim stresimiz bize yetiyor zaten bir de böyle sorulunca çok kötü olur
korunuyoruz daha erken oldugunu düsünüyoruz falan de bence çünkü soruldukça stresin üzüntün artacak ister istemezKuzum sormuyorlardı kv görümce falan annemde sormaz hiç hatta istemezdi bile annem daha var zamanı diye. O bile şimdi 1 sene olacak olmayınca istiyor anlıyorum. Kv görümce de çok istekli anlayabiliyorum ama iyiki bisey sormuyorlar dün ablam öyle diyince bile üzüldüm:/
Evet aynen öyle geçen ay korktum tehlikeli günlerimde değildi adete 10 gün vardı izin verdim ama sonra hamilelik çıkmayınca üzüldüm ben de bir bebek daha istiyormuşum dedim eşim zaten istiyor ben engelliyordumTabi bazen testler böyle çıkabiliyor da anlamadım ben şimdi siz geçen ay istemediniz korktunuz bu ay mı denemeye başaldınız
Canım benim adet sancılarım hiç normal geçmiyor bayilmali kusmali ablam bunu biliyor , bide esimin babasi 3 kardes 2 amcası var 2sininde çocuğu olmamis genetik de var ya ondan diyor.Kayınvalide seni birazda gaza getirmek için söylemiştirde ablan biraz boş konuşmuş. Hemen olacak diye birşey yok. Beden ne zaman hazırsa Allah o zmn nasip ediyor.
Yani bu testleri yaptığımda adet olmuştum bitmişti ama üstüne görmemi oldu diye düşündüm böyle silik çıkınca ki bu testler 20 dakka içimde çıktı sabah yapıp akşam çıkmadı şaşırdım ben de kand çıkmayınca bu testlerden sonra yeni adetim 3 hazne zaman yapmıştın testi adetten kaç gün önce
Canım benim abla daha evlenmeden başlamıştı devamlı sormaya bebeği ne zaman düşüneceksiniz die. Basta biraz beklemem için soruyordu bende diyodum hemen istiyorum diyeSağol canım rabbim seninde gönlündekini versin inşallahKayınvalide seni gaza getirmek için söylemiştir merak etme sen. Bir de yanlış anlamazsan korunup korunmadığınız sizin eşinle özeliniz yani, bunu abla nerden biliyor?Bir de gün gün sayıp arayıp artık olması lazım mı dedi? Pes.
anladımm o zaman kimyasal oldu bence çizgilerin düzgün görünüyor çünkü, bu ay gelecek bebişşş o zaman. kaç çocuğun var canım? testler güvenilir bence.. arada bozuk çıkanlar olabilir.. bir de burada çoook silikleri bile görmeye çalışıyoruz.. onlar aldatıcı olabiliyor.. hayırlısı bakalım.Yani bu testleri yaptığımda adet olmuştum bitmişti ama üstüne görmemi oldu diye düşündüm böyle silik çıkınca ki bu testler 20 dakka içimde çıktı sabah yapıp akşam çıkmadı şaşırdım ben de kand çıkmayınca bu testlerden sonra yeni adetim 3 haz
2 kızım var canımmanladımm o zaman kimyasal oldu bence çizgilerin düzgün görünüyor çünkü, bu ay gelecek bebişşş o zaman. kaç çocuğun var canım? testler güvenilir bence.. arada bozuk çıkanlar olabilir.. bir de burada çoook silikleri bile görmeye çalışıyoruz.. onlar aldatıcı olabiliyor.. hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?