2 kızım var canımm
Ama hamilelik olsaydı ovulasyon testlerinde yumurtlamayı göstermezdi dimi sonuçta hamileysem yumurtlama olmazdı
Negatif çıkıp yalnış olan oluyor ama silikte çıkıp yalnış olan az oluyor baya çizgiliydi testlerim bilmiyorumanladımm o zaman kimyasal oldu bence çizgilerin düzgün görünüyor çünkü, bu ay gelecek bebişşş o zaman. kaç çocuğun var canım? testler güvenilir bence.. arada bozuk çıkanlar olabilir.. bir de burada çoook silikleri bile görmeye çalışıyoruz.. onlar aldatıcı olabiliyor.. hayırlısı bakalım.
Aynen öyle diyorum uzaklara. Kist cıktı hatta yine 2.5 cm eşimi tembihledim kimseye söylemek yok die olur ya laf olur niye devamlı kist çıkıyor falan derler. Tek anneme dedim oda saolsun ablama duyurmuş ondan aramış dün oda sormak için ve tamda tahmin ettiğim gibi niye devamlı kist çıkıyor bi sorunmu var cocukda olmuyor gibisinden sordukorunuyoruz daha erken oldugunu düsünüyoruz falan de bence çünkü soruldukça stresin üzüntün artacak ister istemez
Ovulasyon testim iyi mi sencre çoğu kişi pik yapmamış olmamış diyo ama koyu oldupu bi gün var sonuçta sabahta yapsaydım pik olacaktı belki ama testim az olduğu için yapmadım 5 testim vardı bence oldu ben hissettim ıslaklığı akıntıyıAllah bağışlasın canım
yok olur mu kaç defa teyit edildi.. o vakitlerde ovu testi de pik gösteriyorrr..
Aminnn canımm Allah isteyen herkese versin benim iki kızım var bir de oğlum olsun çok istiyorum onu d tatmak istiyorum eşim bir kere daha olsun kız erkek artık nasio diyor çok istiyorAllah bağışlasın canım
yok olur mu kaç defa teyit edildi.. o vakitlerde ovu testi de pik gösteriyorrr..
Evet baştan 2.en koyu idi olmuştur bence de akıntıyla da teyit etmişsin.inşallah bir de erkek olsun..Allah gönlüne göre versin cnmOvulasyon testim iyi mi sencre çoğu kişi pik yapmamış olmamış diyo ama koyu oldupu bi gün var sonuçta sabahta yapsaydım pik olacaktı belki ama testim az olduğu için yapmadım 5 testim vardı bence oldu ben hissettim ıslaklığı akıntıyı
İNŞALLAH CANIMMM SENİN İLK MİEvet baştan 2.en koyu idi olmuştur bence de akıntıyla da teyit etmişsin.inşallah bir de erkek olsun..Allah gönlüne göre versin cnm
Ben biraz nette araştırma yaptım hayırlı sağlıklısını versin tabi ama insan olmayandan da tatmak istiyorEvet baştan 2.en koyu idi olmuştur bence de akıntıyla da teyit etmişsin.inşallah bir de erkek olsun..Allah gönlüne göre versin cnm
Yok canım 2. Bir kızım var 10 yaşında senin kızlar kaç yaşında?İNŞALLAH CANIMMM SENİN İLK Mİ
Allah bağışlasın canım Benim biri 6.5 diğeri 4 yaşındaYok canım 2. Bir kızım var 10 yaşında senin kızlar kaç yaşında?
Ben ikisini çok ara vermeden yaptım. 3. Yü hep istiyordum ama zorlanıyorum diye aklımdan silmiştim ama gönlümün bir yanı da hrp istiyordu geçen ay öyle bi olay yaşayınca madem istiyorsun olmayınca üzüldün o zaöan yine çok ara vermeden yap dedim kendime öyle bir istek geldi ama bu sefer eşim de çok istiyor o istedi daha çokYok canım 2. Bir kızım var 10 yaşında senin kızlar kaç yaşında?
Amin insAllah canımLollapollosaa Eylullum1 Morvampir1 Fit mutlu anne
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bu ay beklemiyodum doğrusu doğum günümde bebeğim de gelir diye heveslenmiştim ama doğum günümde adetim geldi
Vala cnm ben de bugun adetin som gunu artik sabah leke gibi geldi dahasi yok boşuna yemis oldum orucu bklm temizlige devam salona giriscem bugun gec kalktm sen nasılsınEvet kızlar cümleten nasılsınız :)
G gamzeli_bebisRed Phoenix 1609ece H E vee adını saymadığım diğer arkadaşlar :)
H E ve G gamzeli_bebis misafrleri atlattık elhamdülillah nasıl geçti
Ben tam misafir günü adet oldumbide doğum günümdü ama nasip tabi
valla bn iyiyim kuzum bildiğin gibi aynıEvet kızlar cümleten nasılsınız :)
G gamzeli_bebisRed Phoenix 1609ece H E vee adını saymadığım diğer arkadaşlar :)
H E ve G gamzeli_bebis misafrleri atlattık elhamdülillah nasıl geçti
Ben tam misafir günü adet oldumbide doğum günümdü ama nasip tabi
Lollapollosaa Eylullum1 Morvampir1 Fit mutlu anne
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bu ay beklemiyodum doğrusu doğum günümde bebeğim de gelir diye heveslenmiştim ama doğum günümde adetim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?