Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif çıkıp yalnış olan oluyor ama silikte çıkıp yalnış olan az oluyor baya çizgiliydi testlerim bilmiyorum

korunuyoruz daha erken oldugunu düsünüyoruz falan de bence çünkü soruldukça stresin üzüntün artacak ister istemez
Aynen öyle diyorum uzaklara. Kist cıktı hatta yine 2.5 cm eşimi tembihledim kimseye söylemek yok die olur ya laf olur niye devamlı kist çıkıyor falan derler. Tek anneme dedim oda saolsun ablama duyurmuş ondan aramış dün oda sormak için ve tamda tahmin ettiğim gibi niye devamlı kist çıkıyor bi sorunmu var cocukda olmuyor gibisinden sordu

Allah bağışlasın canım
yok olur mu kaç defa teyit edildi.. o vakitlerde ovu testi de pik gösteriyorrr..
Ovulasyon testim iyi mi sencre çoğu kişi pik yapmamış olmamış diyo ama koyu oldupu bi gün var sonuçta sabahta yapsaydım pik olacaktı belki ama testim az olduğu için yapmadım 5 testim vardı bence oldu ben hissettim ıslaklığı akıntıyı

Allah bağışlasın canım
yok olur mu kaç defa teyit edildi.. o vakitlerde ovu testi de pik gösteriyorrr..
Aminnn canımm Allah isteyen herkese versin benim iki kızım var bir de oğlum olsun çok istiyorum onu d tatmak istiyorum eşim bir kere daha olsun kız erkek artık nasio diyor çok istiyor

Evet baştan 2.en koyu idi olmuştur bence de akıntıyla da teyit etmişsin.inşallah bir de erkek olsun..Allah gönlüne göre versin cnm

Evet baştan 2.en koyu idi olmuştur bence de akıntıyla da teyit etmişsin.inşallah bir de erkek olsun..Allah gönlüne göre versin cnm
Ben biraz nette araştırma yaptım hayırlı sağlıklısını versin tabi ama insan olmayandan da tatmak istiyor
Erkek için daha da şansı arttırmak adına yumurtlama günü tek ilişki ve iki üç gün öncesinden en cinsel ilişki olmayacak deniyordu ve sonrasında da ilşki olmamalıymış ben de öyle yaptım bir de böyle denedik artık hayırlısı nasipte varsa Allah verecek onu da inanıyorum

Selam kızlar. Bayağıdır giremedim foruma. Nasılsınız?

Yok canım 2. Bir kızım var 10 yaşında senin kızlar kaç yaşında?
Ben ikisini çok ara vermeden yaptım. 3. Yü hep istiyordum ama zorlanıyorum diye aklımdan silmiştim ama gönlümün bir yanı da hrp istiyordu geçen ay öyle bi olay yaşayınca madem istiyorsun olmayınca üzüldün o zaöan yine çok ara vermeden yap dedim kendime öyle bir istek geldi ama bu sefer eşim de çok istiyor o istedi daha çok

valla bn iyiyim kuzum bildiğin gibi aynı
evet çok şüükür atlattık misafirleri güzel geçti
geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman iyiki doğdun
üzülme bebiş içinde zamanı vardır benimde bata 4 var testim negatifti sabah :)

önümüzdeki aylara bakıcaz

Canım hakkımız da hayırlısı hepimizin bakalım bizim ne olacak. Ben 4 ay çok umutla hevesle bekledim hep bu ay olacak kesin diyordum. Ama 5. Ay içinde fark ettim kendimi direkt çocuğa odaklamışım ve bu bana çok zarar vermiş.
Rabbim doğru zaman da verecektir bize de bebeklerimizi dua ile bekleyelim. Allah tan hayırlısını isteyelim hiç üzme kendini demek ki şuan doğru zaman değilmiş.
Çok isteyip, düşük yapmış biri olarak bunu çok iyi öğrendim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin en önemlisi bu. Ben hep çok istiyorum diyodum Rabbim verdi ama çok kısa sürdü mutluluk. Ama buna da şükür. İçini ferah tut doğru zaman da gelecek inşallah meleğin, hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…