Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım tabiki negatif sanırım adet başlangıcının batmaları yaşadığım artık bidahaki aydan devam :)

Teşekkür ederim canım Evet akıntı çoktu bende inşallah bebeşin habercisidir Ben 5 gün kala çıkmadı 2 gün kala silikti ama hemen belirdi çizgi canım bekle sabırla

Yumurtlamayı hissettiysen ne güzel canım bende ilk kez bu ay hissetmiştim çok susuyodum vücudum çok şişmişti kasık ağrım öğrendikten sonra oldu mesela belki sende farklıdır sırtım ağrıyodu döllenme zamanları 3 gün miğdem ekşimişti kusmuştum hep onunlamı alakalı bilmiyorum ama hatta burayada yazmıştım çok erken demişlerdi düşünmeden bekle canım ben kasık ağrım yok ihtimal vermiyodum mesela testte görünce çok şaşırmıştım

Kızlar size sorum olacak. Adetime 6 gün var birkaç gündür ne sol kasığım ne sağ kasığım tam orta kısımda bi ağrı gibi bişi var. Sizlerde bunu yaşayan oldu mu hiç
Son 3 aydır (bebek planladigimizdan beri )yaşıyorum .hamilelik belirtisi olabilir diye sevinip her ay regl oldum..çok da seetmemek lazım
Gebelik ve regl belirtileri çok benzer

Hayırlısı bekliyorum olmamış gibi düşünmek daha iyi üzülmemek adına olursa da sürpriz olur akıntı normalde bu kadar erken başlmazdı bu ay çok var 2. De de öyleydi diye bi umut geldi ama olmazsa da soeun yok Allah hakkımızda hayırlısını versin

Amin inşallah canım

Sen düşünmüyoruz de kuzum, daha erken falan de istediğinizi bilince sürekli o konu açılıyor çünkü

Son 3 aydır (bebek planladigimizdan beri )yaşıyorum .hamilelik belirtisi olabilir diye sevinip her ay regl oldum..çok da seetmemek lazım
Gebelik ve regl belirtileri çok benzer
Değişik bi ağrım olduğundan ümitlenmedim değil bizde bebek istiyoruz 7 ay oldu

Canım sanırım kendini dinleyince farkına varıyoruz çünkü ben belirti arayınca hep orada bişeyler oluyo diye umutlanıyorum ama her ay fos çıkıyo umarım senin ki bi belirtidir inş. hamilesindir canım
7 aydır istiyoruz ovülosyonu takip ediyoruz belki de kendimi dinliyorum dediğinde haklısın canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah anne olmayı

Masallah kiz ne guzel iste oglun sana duskun olsun kizlar daha cok babaci oluyorlar bizim ki simdiden babaya duskun Maria anne olmak cok guzel dimi kucagina alinca kokusunu icine cekerken mi anne oldugunu hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…