Lollapollosaa Eylullum1 @Morvampir1 @bi prenses annesi
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bu ay beklemiyodum doğrusu doğum günümde bebeğim de gelir diye heveslenmiştim ama doğum günümde adetim geldi
Teşekkür ederim canımMerhaba hayırlı olsun bebişinben de bat bekliyorum takvime göre 3 haziran inşallah gelmez benim de yumurtlamadan sonra akımtım devam ediyor yoğun kremsi beyaz 2 gündür çok fazlalaştu diğer gebeliğşmde de çoktu inşallah bende de vardır bebiş senin akıntı çok yazını okuyunca umutlandım bazen bir iki gün erken geliyo adete 6 gün falan var ama test yapmak istemiyorum sabırla beklerim inşallah
Yumurtlamayı hissettiysen ne güzel canım bende ilk kez bu ay hissetmiştim çok susuyodum vücudum çok şişmişti kasık ağrım öğrendikten sonra oldu mesela belki sende farklıdır sırtım ağrıyodu döllenme zamanları 3 gün miğdem ekşimişti kusmuştum hep onunlamı alakalı bilmiyorum ama hatta burayada yazmıştım çok erken demişlerdi düşünmeden bekle canım ben kasık ağrım yok ihtimal vermiyodum mesela testte görünce çok şaşırmıştımCanım seninle 3 benziyor bazı şeylerimiz benim bu ay ilk denememdi ilk defa ovulasyon testi yaptım tam günü belli olsun diye ama çok pik yapmadı ya da akşam yapmıştım testi sabahta yapsaydım pik olacaktı ama ben diğer akşam yapınca bir öncekinden silik çıktı olmuş çatlamış diye düşündüm çünkü ıslaklığı yumurtlamayı hissettim çok yoğun ıslaklık ve çatlama sancılarını hissettim son adet tarihim 7 mayıstı yumurtlama 19 u diyordu tek bir ilişki yaşadık o gece derin birliktelik ve 3 gündür de ilişki olmuyordu 15 dakkada yattım kalkmadım sonra ılık duş bakalım oldumu meraktayımara ara sağ kasık ağrıları ani kalkarken batmalar var en çokta yoğun beyaz kremsi akıntım var göğüsler sanki dolgunlaştı ama sürekli bi ağrı yok dün gece sağ göğüs ucum sızladı o kadar
Son 3 aydır (bebek planladigimizdan beri )yaşıyorum .hamilelik belirtisi olabilir diye sevinip her ay regl oldum..çok da seetmemek lazımKızlar size sorum olacak. Adetime 6 gün var birkaç gündür ne sol kasığım ne sağ kasığım tam orta kısımda bi ağrı gibi bişi var. Sizlerde bunu yaşayan oldu mu hiç
Hayırlısı bekliyorum olmamış gibi düşünmek daha iyi üzülmemek adına olursa da sürpriz olurYumurtlamayı hissettiysen ne güzel canım bende ilk kez bu ay hissetmiştim çok susuyodum vücudum çok şişmişti kasık ağrım öğrendikten sonra oldu mesela belki sende farklıdır sırtım ağrıyodu döllenme zamanları 3 gün miğdem ekşimişti kusmuştum hep onunlamı alakalı bilmiyorum ama hatta burayada yazmıştım çok erken demişlerdi düşünmeden bekle canım ben kasık ağrım yok ihtimal vermiyodum mesela testte görünce çok şaşırmıştım
Amin inşallah canımHayırlısı bekliyorum olmamış gibi düşünmek daha iyi üzülmemek adına olursa da sürpriz olurakıntı normalde bu kadar erken başlmazdı bu ay çok var 2. De de öyleydi diye bi umut geldi ama olmazsa da soeun yok Allah hakkımızda hayırlısını versin
İyiyim kuzum Allah'a şükürler olsun sen nasılsın? Üzülme nasip böyleymiş önümüzdeki ay seninle olsun bebeğin inşallahEvet kızlar cümleten nasılsınız :)
@gamzeli_bebisRed Phoenix @1609ece H E vee adını saymadığım diğer arkadaşlar :)
H E ve @gamzeli_bebis misafrleri atlattık elhamdülillah nasıl geçti
Ben tam misafir günü adet oldumbide doğum günümdü ama nasip tabi
Sen düşünmüyoruz de kuzum, daha erken falan de istediğinizi bilince sürekli o konu açılıyor çünküCanım benim abla daha evlenmeden başlamıştı devamlı sormaya bebeği ne zaman düşüneceksiniz die. Basta biraz beklemem için soruyordu bende diyodum hemen istiyorum diyeşimdi evlendigimzden beri korunmadgmizi hesap ediyor sanırım
Değişik bi ağrım olduğundan ümitlenmedim değil bizde bebek istiyoruz 7 ay olduSon 3 aydır (bebek planladigimizdan beri )yaşıyorum .hamilelik belirtisi olabilir diye sevinip her ay regl oldum..çok da seetmemek lazım
Gebelik ve regl belirtileri çok benzer
Buyuk ihtimalle degismez. Benim 10 haftalikken erkek olabilir dedi senin daha bellidirKuzum yüzde bile vermedi kıza benziyor 2-3 haftaya netleşir dedi ama benim de içime hep kız doğuyorDeğişmez di mii?
7 aydır istiyoruz ovülosyonu takip ediyoruz belki de kendimi dinliyorum dediğinde haklısın canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah anne olmayıCanım sanırım kendini dinleyince farkına varıyoruz çünkü ben belirti arayınca hep orada bişeyler oluyo diye umutlanıyorum ama her ay fos çıkıyo umarım senin ki bi belirtidir inş. hamilesindir canım
MasallahBencedeoğlan da gebelikte hiç bişey anlamıyo insan ama doğduğunda biz gözgöze geldiğimizde resmen aşık oldum dedim yani başka bir sevgi olamaz tarifi yok bunun dedim hala öyle bambaşka bağımız var vee anneye düşkün bazen bunalıyorum ama çokk seviyorum bu durumu
Ama senin dönmüş bak kız olucak inşallahhhBuyuk ihtimalle degismez. Benim 10 haftalikken erkek olabilir dedi senin daha bellidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?